upp

Tillbehör

För styrketräning är olika tillbehör en viktig del av träningen, både om du styrketränar på gymmet eller där hemma. Tillbehör gör att du kan variera dina övningar och få en mer allsidig träning. Genom att exempelvis använda olika typer av grepp kan du fokusera på specifika muskler och få ut mer av din träning. I HAMMER SPORT Online-Shop hittar du ett stort urval av tillbehör för din styrketräning.

Olika typer av grepp är också väldigt viktiga tillbehör för din styrketräning. För rodd kan det smala FINNLO by HAMMER PARALLELZUGGRIFF greppet hjälpa dig definiera din rygg.

Att träna med tillbehör

Genom att använda olika tillbehör kan du anpassa din styrketräning till att bli mer effektiv och mångsidig. Till exempel är FINNLO by HAMMER Triceps-rep ett populärt komplement till din träningsutrustning. Triceps-repet kan du enkelt haka fast på en styrkemaskin (exempelvis FINNLO Autark 600) och börja dina övningar. Ta tag i repet med båda händerna och sträck långsamt ut armarna nedåt. Mot slutet av rörelsen rör du armarna utåt en aning. Därefter för du armarna långsamt och kontrollerat tillbaka i samma rörelse. Denna övning är bättre för koordinationen än den normala triceps-stången.

Tillbehör

Tillbehör

55 artiklar
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. Nästa
per sida
Rutnät Lista
 • Ordning
  • Pris
  • Ny
55 artiklar
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. Nästa
per sida
Rutnät Lista
 • Ordning
  • Pris
  • Ny
Online produktrådgivare

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00