HAMMER Sport AGHAMMER Sport AG

Om HAMMER

Detta är Hammer

Års erfarenhet
Anställda
Utveckling

Företaget HAMMER Sport AG

HAMMER SPORT AG har över 100 års erfarenhet av tillverkning och distribution av sportartiklar. Allt började med produktion av tennisracketar och skidor i trä.

Efter andra världskriget hette tillverkaren ”Erbacher”. Detta var på sin tid den ledande tyska skidtillverkaren som kom med många viktiga innovationer: t.ex. var företaget först i världen, näst efter Howard Head, med att tillverka skidor av metall. När Heidi Biebl vann OS-guld i störtlopp i Squaw Valley (USA) år 1960 erhöll hon ett ”Erbacher Grand Prix”.

1989 började företaget utveckla träningsredskap och kom då ut på marknaden under namnet HAMMER SPORT. HAMMER SPORT AG är en av Tysklands ledande leverantörer av fitnessutrustning för hemmet. 1996 utökades sortimentet med HAMMER-serien för boxning samt med kampsportsartiklar.

2005 introducerades det förstklassiga märket FINNLO på marknaden. Idag är FINNLO DET mest innovativa varumärket för fitness i Europa. FINNLOs höga krav på kvalitet och design är med andra ord den främsta anledningen till dess framgångar.

Den framgångssaga som har åtföljt träningsredskapen från HAMMER och FINNLO vilar främst på utvecklingen av kvalitetsprodukter med innovativa och delvis patenterade produktegenskaper – det gäller att leva upp till den globala marknadens behov och höga krav.

För mer information: HAMMER SPORT AG företagssida.

Köp online eller lokalt!

Välj själv! Förutom vår tillverkarbutik på internet finns det också möjlighet att köpa från våra pålitliga återförsäljare. Hitta en återförsäljare nära dig och testa våra produkter på plats! Naturligtvis får du också detaljerade råd och rekommendationer från våra experter.

Lokala återförsäljare: Återförsäljare

Högre expertis!

Tillverkarens expertis - Professionellt och individuellt stöd: rådgivning och service är extra viktigt för oss. Därför är alla våra anställda experter inom sitt område. I vårt servicecenter har vi bara yrkeskunnig personal och fitnessinstruktörer med många års erfarenhet. Tveka inte att ringa oss: Dina frågor och förslag ger våra utvecklingsavdelningar värdefull information, allt för att utveckla våra produkter.

Högre säkerhet!

Säkerhet från tillverkaren för att skydda dina data! Ditt förtroende är viktigt för oss! Du kan vara säker på att vi inte sprider dina personliga uppgifter eller privata information. Vårt varumärkes 100-åriga tradition står för trygghet.

Kontaktinformation

Vi ser fram emot ditt e-mail. Ni kan kontakta oss på info@hammer-traning.se