upp

Hantlar och viktskivor

Oavsett om du tränar på ett gym eller tränar hemma så är hantlar och viktskivor ett måste. Den lilla men effektiva träningsutrustningen tar inte mycket plats och kan lätt läggas undan efter ett styrkepass. Med hantlar och vikter kan du enkelt träna de muskler du bestämt dig att fokusera på. Det räcker med några få övningar för att grundligt träna biceps, triceps, bröst och rygg.

Om du inte har några hantlar eller vikter är det dags att slå till nu! Beställ direkt på HAMMER SPORT Online-Shop. Hos oss hittar du ett stort urval av olika möjliga sorters hantlar och vikter för både nybörjare och proffs. Du kan inte bara köpa kompletta hantlar och vikt-sets utan även själv välja hur många eller vilka du vill ha. Leta bland våra hantlar och skivstänger och se vilka som passar in i din träning bäst. Vårt mest populära set är FINNLO 10 kg hantel-set i krom med 10 kg vikter som är perfekta för att komma igång.

Att träna med hantlar och vikter

Träningen med hantlar och vikter kräver mer koordination än exempelvis ett multigym. Hantlar och vikter använder fler muskler vid utförandet och tränar hela kroppen. Speciellt bra är träningen för koordinationen och tillåter många olika varianter av övningarna. Arm-Curl kan tränas med FINNLOs skivstång och beroende på vilket grepp du håller skivstången på tränas olika delar av bicepsen. Med ett smalt grepp mellan händerna stärks särskilt den yttre delen av bicepsen medan ett brett grepp mellan händerna tränar insidan av bicepsen. Med hantlar och vikter kan enskilda muskler tränas och göra så att muskelgruppen i sin helhet förstärks. Alla övningar för att göra armar starkare med hantlar kan enkelt göras hemma.

Hantlar och viktskivor

Hantlar och viktskivor

34 artiklar
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. Nästa
per sida
Rutnät Lista
 • Ordning
  • Pris
  • Ny
34 artiklar
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. Nästa
per sida
Rutnät Lista
 • Ordning
  • Pris
  • Ny
Online produktrådgivare

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00