Boxningsset

Professionellt totalpaket för din boxningsträning

Ett boxningsset kan till exempel bestå av en boxningssäck och boxningshandskar och är allt du behöver för att börja boxas och träna boxning hemma. Boxningssatserna skiljer sig endast åt i fråga om omfattningen av de produkter som de innehåller. Förutom mindre set kan du också köpa ett boxningsset som består av en boxningssäck, boxningshandskar, hopprep, förvaringsväska och en träningsdator för din boxningsträning. Börja din boxningsträning hemma med rätt boxningsset från HAMMER.

Filter

6 artiklar

 1. Product Image
  Sparring
  899,00 kr
 2. Product Image
  Cobra
  1 399,00 kr
 3. Product Image
  Fit
  999,00 kr
 4. Product Image
  Sparring Pro
  1 299,00 kr
 5. Product Image
  Chicago
  1 699,00 kr
per sida

Köp boxningssäck set

Om du vill börja boxas och ännu inte har någon boxningsutrustning är ett boxningssäcksset ett bra val. Med en egen boxningssäck kan du börja med kampsport hemma och sätta din slagkraft, snabbhet och uthållighet på prov. En boxningssäck från HAMMER BOXING är utrustad på ett annat sätt. Varje boxningssäcksset består av ett par handskar och en boxningssäck. Beroende på setet ingår även en boxningsdator, hopprep, förvaringsväska eller en tränings-DVD. Särskilt tränings-DVD:n hjälper dig att lära dig olika slag och slagtekniker. Detta är perfekt för nybörjare inom boxning.

Barnens boxningsset är perfekt anpassade till barnen i färg och storlek och är utrustade antingen med ett mästarbälte eller små gåvor som en nyckelring med boxningshandskar. På så sätt kommer även de minsta att bli entusiastiska över boxningen!

Boxningsuppsättning Sparring Fit

boxningssetet är den perfekta introduktionen för nybörjare och erbjuder allt du behöver för att börja träna boxning hemma. Förutom boxningssäck och boxningshandskar ingår även en tränings-DVD som gör det möjligt att lära sig alla boxningstekniker hemma.

Boxning Set Sparring Professional

boxningsset är mycket lämpligt för avancerade eller professionella boxare och innehåller allt som en boxares hjärta önskar. Förutom boxningssäck och boxhandskar innehåller boxningssetetet även ett professionellt hopprep för uppvärmning före träningspasset samt en professionell takkrok och en boxnings-DVD.