upp

Hantel set

Hantel set är perfekt för dig som vill variera din styrketräning hemma. Hantel set är ett mångsidigt verktyg och helt avgörande för träning med fria vikter. Det finns nästan ingen idrottare som inte har ett hantel set hemma. Hantelsets skiljer sig från skivstångsetet och består av hantlar, mindre skivstänger, viktskivor och fästelement för viktskivorna. Hantlar ger en fri och allsidig träning och kan även användas i kombination med en träningsbänk.

HAMMER SPORT Online-Shop har något för alla och här kan du hitta utmärkta hantel set att komplettera ditt hemmagym med. För nybörjare rekommenderar vi att skaffa sig ett komplett set från HAMMER. Med HAMMER 53 kg skivstång och hantelset kan du träna hela kroppen när du vill!

Träna med hantel set

Ett hantel set ett idealiskt sätt att träna hela kroppen. Om du vill variera din träning kan du kombinera att köra med hantlar och en skivstång. På så sätt kan du göra träningen mer intressant och arbeta med fler muskelgrupper.

Övningar som till exempel bänkpress kan du genomföra med en FINNLO träningsbänk eller en FINNLO skivstångs-träningsbänk. Ta tag i skivstången med händerna lite bredare än ditt axelmått, låt skivstången långsamt gå ned mot ditt bröst och håll en kort stund innan du för upp stången igen. Denna övning tränar hela bröstmuskeln och ger den en fin form.

Hantelset

Hantelset

14 artiklar
per sida
Rutnät Lista
  • Ordning
    • Pris
    • Ny
14 artiklar
per sida
Rutnät Lista
  • Ordning
    • Pris
    • Ny
Online produktrådgivare

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00