Hantelset

Grundutrustning för din styrketräning i olika versioner

En hanteluppsättning är allt du behöver för att träna muskelbyggande med fria vikter hemma. En hanteluppsättning kan användas på många olika sätt och är därför idealisk för varierad styrketräning. Med ett set med hantlar, hantlar eller båda hantelsetterna i kombination kan du genast börja med professionell styrketräning hemma. Utrusta ditt hemmagym med en hanteluppsättning och träna dina muskler effektivt med hantlar och vikter.

Filter
Filter
Filter

14 artiklar

 1. Product Image
  Smartlock hantel set med ställning
  För närvarande slutsåld
 2. Product Image
  76 kg Skivstång- och hantelset
  2 699,00 kr
  För närvarande slutsåld
 3. Product Image
  53 kg Skivstång- och hantelset
  2 999,00 kr
  För närvarande slutsåld
 4. Product Image
  20 kg-set med korta hantlar, järn
  1 299,00 kr
  För närvarande slutsåld
 5. Product Image
  30 kg Hantel Set, järn
  1 899,00 kr
  För närvarande slutsåld
 6. Product Image
  40 kg-set med korta hantlar, järn
  2 399,00 kr
  För närvarande slutsåld
 7. Product Image
  60 kg Vikt-Set Krom
  3 799,00 kr
  För närvarande slutsåld
 8. Product Image
  73 kg Skivstång- och hantel-set
  3 999,00 kr
  För närvarande slutsåld
per sida

Köp hanteluppsättning - hantlar för din träning

Hantlar eller hanteluppsättningar är perfekta för varierad styrketräning. De är mångsidiga och viktiga för träning med fria vikter. Det finns knappast något träningsrum hemma som inte har en hanteluppsättning.

Hanteluppsättningar delas in i hanteluppsättningar och skivstångsuppsättningar. Beroende på typ består hanteluppsättningar av en skivstång eller hantelstång, viktskivor/viktskivor och fästelement. Hanteluppsättningar används främst för knäböjningar, bänkpress och träning på hantelstationer, medan hantlar främst används för träning med fria vikter eller på viktbänkar.

För nybörjare rekommenderar vi vårt 53 kg skivstångsset och hantelset. Med dem kan du träna alla muskler snabbt och specifikt. De olika vikterna av gjutjärn gör att du kan justera träningens intensitet exakt. Vår 76 kg skivstång och hanteluppsättning är perfekt för professionell styrketräning hemma. Med totalt 76 kg viktplattor inklusive en skivstång kan du effektivt träna muskelgrupper som armar, axlar, bröst, rygg och ben med olika övningar.

Hur tränar jag med en hanteluppsättning?

Växla ofta mellan övningar med skivstång och hantel under hantelträning för att ge kroppen nya tillväxtstimulanser. Övningar med skivstång, t.ex. bänkpress, kan utföras perfekt på en lutande bänk och en träningsstation för skivstångsövningar. Ta tag i skivstången på en lite mer än axelbredd när du ligger ner. Sänk sedan långsamt stången till bröstet och efter en kort paus trycker du upp vikten igen på ett kontrollerat sätt. Med denna välkända övning tränar du hela bröstmuskeln.

Var kan jag testa hanteluppsättningar?

Om du vill prova våra hanteluppsättningar - oavsett om det rör sig om hantel- eller skivstångsuppsättningar - personligen bjuder vi in dig till en av våra HAMMER-partners.