upp

Tillbehör – optimera din träning hemma

Uthållighet eller styrketräning kommer sällan utan tillbehör. Med de rätta tillbehören kan du maximera och variera din träning på bästa sätt. För styrketräning har vi flera olika handtag att erbjuda och hör till våra populäraste tillbehör. På HAMMER & FINNLO by HAMMERs styrketräningsmaskiner kan man lätt byta handtag för att träna specifika muskelpartier. FINNLO Triceps rep är idealt för en professionell träning av dina triceps. Med detta tillbehör kan träningen varieras så att även dina magmuskler kan tränas på olika vis. För FINNLO Bio Force styrkestation är Bio Force Accessory Set det perfekta komplementet. Med sina tre olika grepp ger det dig möjligheten att träna flera olika övningar. Förutom träningen för dina triceps finns även enskilda handtag och bekväma repöglor av nylon för att träna diverse överkropp- och benövningar. Om du har ett känsligt golv hemma, rekommenderar vi att du köper en extra skyddande golvmatta tillsammans med din maskin. Med storlekar från 0,7 till 1,20m passar FINNLO by HAMMERs underlagsmattor alla cardio maskiner och hjälper till att dämpa ljudet från hemmagymmet. Alternativt har vi även halkfria pussel mattor. De passar även perfekt som underlag till träningsbänkar och boxnings utrustning.
När du tränar på en cardiomaskin bör din träning vara så noggrann och exakt som möjligt. Då är det viktigt att kontrollera pulsen så du minskar risken att överanstränga din kropp. Eftersom handsensorer endast ger ett vägledande stöd, rekommenderar vi att du även införskaffar ett bröstband som tillbehör. På all utrustning som har en integrerad pulsmätare kan du lägga in din egna profil och på så vis kontrollera din puls utan att behöva avbryta din träning. FINNLO by HAMMER erbjuder ett bröstband som kan justeras efter användare och har ett bekvämt band som inte skaver. Ett idealt tillbehör för alla idrottare som antingen fått ett pulsvärde att följa från sin läkare eller som vill träna mer professionellt hemma.

Träning med tillbehör

Träning med olika tillbehör kan ge din träning mer variation och göra den roligare. extra vikter kan förbättra dina resultat och ge ditt multigym fler träningsalternativ. Gör det lätt för dig att komma i form. Med rätt tillbehör kan du fullborda en helkroppsträning i trivseln av ditt egna hem. Spara pengar och hitta de tillbehör som passar just ditt hemmagym på HAMMERs Online-Shop. Om du har frågor gällande val av tillbehör eller vilken utrustning som skulle passa bäst, hör då bara av dig till vårt serviceteam. Vi hjälper dig gärna! Alla våra medarbetare är personliga tränare och har stor erfarenhet av våra maskiner och tillbehör.

Tillbehör

Tillbehör

10 artiklar
per sida
Rutnät Lista
  • Pris
    • Ordning
    • Ny
10 artiklar
per sida
Rutnät Lista
  • Pris
    • Ordning
    • Ny
Online produktrådgivare

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00