Autark 600

Multigym / Hemmagym
Rating:
99% of 100
12 999,00 kr
Inkl. skatt
 • Multifunktionell styrketräningsstation med unik kabelkorsfunktion
 • Brett utbud av övningar för hela kroppen
 • Gratis tillbehörsset ingår (latissimusstång, tricepsrep, öglor)
 • Max. Motstånd upp till 80 kg
 • Robust stålrörsram för stabilitet och säkerhet
869,00 kr
lämplig tilläggsprodukt

För närvarande slutsåld

Begär leveransdatum
 • SportGymButiken - Skövde
  Kåsatorpsvägen 9
  541 34 Skövde
  Måndag 11:00 - 18:00
  Tisdag 11:00 - 18:00
  Onsdag 11:00 - 18:00
  Torsdag 11:00 - 18:00
  Fredag 11:00 - 18:00
  Lördag 11:00 - 15:00
  Söndag Stängd
 • BUDO & Fitness - Hägersten
  Västbergavägen 4
  126 30 Hägersten
  Måndag 11:00 - 19:00
  Tisdag 11:00 - 19:00
  Onsdag 11:00 - 19:00
  Torsdag 11:00 - 19:00
  Fredag 11:00 - 19:00
  Lördag 11:00 - 16:00
  Söndag 12:00 - 16:00
 • BUDO & Fitness - Arlöv
  Staffanstorpsvägen 115
  232 61 Arlöv
  Måndag 11:00 - 18:00
  Tisdag 11:00 - 18:00
  Onsdag 11:00 - 18:00
  Torsdag 11:00 - 18:00
  Fredag 11:00 - 18:00
  Lördag 11:00 - 14:00
  Söndag Stängd
 • BUDO & Fitness - Göteborg
  Första Långgatan 30
  413 27 Göteborg
  Måndag 11:00 - 18:00
  Tisdag 11:00 - 18:00
  Onsdag 11:00 - 18:00
  Torsdag 11:00 - 18:00
  Fredag 11:00 - 18:00
  Lördag 11:00 - 15:00
  Söndag Stängd
 • MaxPuls AB - Norrköping
  Enebymovägen 61
  602 12 Norrköping
Fri frakt och returer
Videos und Anleitung
FINNLO Kraftstation Autark 600FINNLO Kraftstation Autark 600

FINNLO Autark 600

Den kompakta kraftstationen för allt du behöver!

FINNLO Kraftstation Autark 600 - FunktionerFINNLO Kraftstation Autark 600 - Funktioner
Rep för tricepsRep för triceps
RemskivorRemskivor
justering av hävarmarnajustering av hävarmarna

Kompakt station - fantastiska resultat

Om du letar efter en heltäckande träningsstation för hemmabruk och vill använda många typiska gymövningar är Autark 600 det perfekta valet! De steglöst justerbara spakarmarna, tillsammans med den höga och låga kabelskivan, magtränaren och tillbehörssetet, skapar ett brett utbud av övningar för din personliga träning.

Tack vare den integrerade benförlängningsmodulen och de medföljande fotbanden kan du även utföra intensiva benövningar hemma för en effektiv helkroppsträning. FINNLO Autark 600 viktstation erbjuder dig:

- Intensiv helkroppsträning
- Ett brett utbud av övningar och varierad träning
- Grundläggande övningar och funktionell träning
- Isolerad magmuskelträning
- Hög kaloriförbrukning och kroppsformning

Upplev det breda utbudet av alternativ och se själv de högkvalitativa funktionerna som är unika i denna prisklass.

Patrick, personlig tränare, förklarar Autark 600

Vår mångårige, kvalificerade personliga tränare Patrick har arbetat med styrketräning i över 10 år. I den här videon förklarar han de tekniska detaljerna och visar dig vilka muskler du kan träna med vilka övningar på Autark 600.

Variabel och kompakt

Jämfört med många andra hemmamaskiner kombinerar Autark 600 många typiska gymövningar i bara en maskin. Tack vare spakarmarnas variabla position kan du utföra en mängd olika övningsvariationer och kombinera dem individuellt i dina träningspass. Totalt tre remskivor ger största möjliga frihet i övningsval och flexibilitet i användningen. Med den medföljande tillbehörssatsen kan du anpassa din träning och erbjuda både fitnessnybörjare och ambitiösa idrottare ett omfattande styrketräningsprogram. Jämfört med många andra viktstationer täcker träning med Autark alla relevanta övningar och innebär att du inte missar ett gympass.

Bild på övningenBild på övningen
Muskelgruppen

Definierade axlar och en stabil nacke

Med hemmagymmet kan du genomföra en effektiv Styrketräning för muskulösa axlar. Övningar som bröstpress, reverse flys eller sido- och Sido- och frontlyft på den låga kabelskivan garanterar dig synlig muskeltillväxt och en stabil ryggrad.

Muskelgruppen

En stark rygg

Knappast någon annan muskelgrupp utsätts för så onaturliga påfrestningar i vardagen som ryggen. Använd därför övningar som sittande, framåtböjd och upprätt rodd, samt latsdragning för att bygga upp de optiska musklerna och förebygga dålig hållning och obalans.

Muskelgruppen

Effektiv bröstträning

Kvaliteten på Autark 600 kraftstation är särskilt tydlig när du tränar ditt bröst särskilt stark. Tack vare de rörliga hävarmarna och cable cross-funktionen kan du träna enskilda delar av av dina Muskler och dra nytta av övningar som bröstpress, butterfly och cable cross från olika vinklar Cable Cross från olika vinklar för maximal muskeluppbyggnad och definition.

Muskelgruppen

Definierade armar

Även om du redan tränar dina armar med grundläggande övningar som bröstpress och latsdragning, med Autark 600, till skillnad från jämförbara hemmaskiner, har du också dessutom kan du utföra intensiva isoleringsövningar. Med den medföljande tillbehörssetet kan du utföra olika varianter av bicepscurls och triceps pushdowns och intensiv tillväxtstimulans.

Muskelgruppen

Starka magmuskler

Autark 600 har en integrerad magtränare med vilken du kan träna dina magmuskler precis som på gymmet. Använd den horisontella kabelskivan och tricep Tricep-repet och utför mycket effektiva crunches för de raka och sneda magmusklerna. Komplettera din coreträning med funktionella rotationsövningar på kabelskivan eller sidoböjningar på den låga kabeln.

Muskelgruppen

Muskulösa ben

Tack vare den integrerade benförlängningsmodulen behöver du inte missa en effektiv benträning hemma! Benträning hemma! På så sätt kan du utveckla muskulösa lår även på liten yta även på liten yta. Du kan också träna baksidan av benen effektivt genom att utföra marklyft på kabeln och med Adduktion och abduktion på kabelskivan med hjälp av fotöglan för att arbeta med dina yttre och inre sidor för en komplett benträning.

Bild på övningenBild på övningen

Tung träning - gjort enkelt

Denna Autark är en komplett kraftstation för hemmabruk och erbjuder möjlighet till effektiv muskelträning hemma, särskilt för krävande fitnessnybörjare. Men även avancerade användare kan njuta av ett brett utbud av övningar på ett litet utrymme och dra nytta av övningar med en maximal vikt på upp till 80 kg. Motståndet genereras av ett viktblock som kan justeras exakt till varje träningsnivå i steg om 5 kg och tillhandahålls av högkvalitativa remskivor och rullar. Detta innebär att du alltid kan uppnå den optimala inställningen oavsett din nuvarande konditionsnivå och träna med en behaglig känsla av rörelse även med höga vikter. Avancerade användare kommer också att uppskatta den snabba justeringen av vikterna för intensiva superset och reduktionsset.

Integrerad magtränare

Vill du inte bara göra övningar på träningsmattan när du tränar dina magmuskler hemma, utan även utföra intensiva studioövningar? Då är Autark 600 precis rätt för dig. Tack vare den integrerade magtränaren ovanför nackstödet är intensiv magträning hemma inte längre något problem. Med den kan du utföra effektiva crunches och träna dina raka och sneda magmuskler med en optimal motståndsprofil, precis som på gymmet. Med det medföljande tricep-repet kan du komma igång direkt.

Fjäril på kabelskivaFjäril på kabelskiva

Kabelkorsfunktion

Power Station har en unik cable cross-funktion som annars bara finns i fullt utrustade gym. Spakarmarna kan placeras i flexibla vinklar och gör att du kan utföra fjärilsövningar med hjälp av de integrerade handremmarna. På så sätt kan du först stretcha musklerna och sedan kontrahera dem över hela rörelseområdet. Den fria justeringen av träningsvinkeln gör att du kan betona enskilda delar av dina muskler. Utför olika varianter av dessa mycket effektiva övningar och fokusera på enskilda muskler enligt dina individuella mål!

Bild av övningBild av övning

Tre kabeldrag

Använd de tre trissorna för optimal träning. Med den höga kabeldragningen kan du utföra klassiska latsdragningar samt tricepspushdowns eller pull-ups, medan den horisontella dragningen av buktränaren också är idealisk för ansiktsdragningar eller överliggande tricepsträckningar. Den djupa kabelskivan kan också användas för att utföra en mängd olika curls, roddrörelser, side raises eller shoulder raises och komplettera din optimala tricepsträning hemma.

Integrerad benförlängningsmodulIntegrerad benförlängningsmodul

Benförlängningar och fotband

Naturligtvis bör dina ben också inkluderas i din optimala helkroppsträning. För detta ändamål erbjuder
en benförlängningsmodul för intensiv träning av dina
lår. Med hjälp av de medföljande fotbanden kan du komplettera din benträning med
effektiva övningar som adduktion, abduktion och höftförlängning.
kombinationen av olika kabeldragningsvinklar, variabla hävarmar och benmodulen lämnar
inget övrigt att önska.

Ergonomi och säkerhet

Tack vare det trevägs djupjusterbara ryggstödet har även långa användare alltid en fysiologisk träningsposition och maximalt rörelseomfång för optimal muskeltillväxt. Den robusta konstruktionen av Autark 600:s stålrörsram ger maximal säkerhet och stabilitet hela tiden, även under intensiv träning.

Djupinställbart ryggstödDjupinställbart ryggstöd

Ingår kostnadsfritt för dig!

Med din kostnadsfria tillbehörssats kan du träna ännu mer flexibelt och få ut det mesta av din träning. Träna precis som på gymmet och upplev en enorm variation av övningar.

- Latissimus-stång
- Handremmar
- Curl-stång med kedja
- Fotrem
- Tricep-rep

Allmänt

SKU 3929
Tillverkare FINNLO
Färg antracit/svart
Material Stål
Gewicht 177 kg

Utbildningsmöjligheter

Bröstpress Ja
Flyes Ja
Axelpress Ingen
Dra tillbaka Ja
Rodd Ja
Latsdrag Ja
Bicepscurl Ja
Triceps Ja
Benspark Ja
Bencurl Ja
Mage Ja
Benpress Ingen

Mått och vikt

Uppbyggd storlek (L x B x H) 190 x 115 x 196 cm (Platzbedarf 290 x 215 x196)
Takhöjd 200 cm
Viktskiva 80 kg
Max motstånd 80 kg
Max kroppsvikt 120 kg

Försändelse

Leveranstid 4-8 arbetsdagar
Omfattning av leveransen Autark 600
Leveransinformation Leverans till curbside (Vänligen lämna ditt telefonnummer vid beställning, så vi kan ordna ett lämpligt leveransdatum för dig)
Privat användning
på produkten 2 år
på huvudramen 10 år
Sammanfattning av alla möjliga styrkeövningar med Autark 600

Du kan ta reda på hur du gör övningarna på rätt sätt och exakt vilka muskelgrupper som tränas genom att klicka på respektive övning.

5,0
18 Bewertungen
Write Your Own Review
Hur många stjärnor ger du vår produkt?

Kunderna frågar, våra träningsexperter svarar

Behöver du mer information om produkten? Ställ din fråga här. Våra träningsexperter svarar snabbt och enkelt.

1 frågor har redan besvarats
Fråga:
Kan man få en träningsprogram från Svenning
Svar:
För ett individuellt träningsprogram vänligen skicka ett mail till info@hammer-traning.se.
Vår rekommendation till dig
 1. Produktbild
  Autark 1500
  18 399,00 kr
 2. Produktbild
  Autark 2500
  25 999,00 kr
 3. Produktbild
  Autark 2200
  21 599,00 kr


SportGymButiken - Skövde

Kåsatorpsvägen 9 541 34 Västra Götalands län Skövde
 bort
Arbetstid idag: 11:00 - 18:00
Måndag 11:00 - 18:00
Tisdag 11:00 - 18:00
Onsdag 11:00 - 18:00
Torsdag 11:00 - 18:00
Fredag 11:00 - 18:00
Lördag 11:00 - 15:00
Söndag Stängd
BUDO & Fitness - Hägersten

Västbergavägen 4 126 30 Stockholms län Hägersten
 bort
Arbetstid idag: 11:00 - 19:00
Måndag 11:00 - 19:00
Tisdag 11:00 - 19:00
Onsdag 11:00 - 19:00
Torsdag 11:00 - 19:00
Fredag 11:00 - 19:00
Lördag 11:00 - 16:00
Söndag 12:00 - 16:00
BUDO & Fitness - Arlöv

Staffanstorpsvägen 115 232 61 Skåne län Arlöv
 bort
Arbetstid idag: 11:00 - 18:00
Måndag 11:00 - 18:00
Tisdag 11:00 - 18:00
Onsdag 11:00 - 18:00
Torsdag 11:00 - 18:00
Fredag 11:00 - 18:00
Lördag 11:00 - 14:00
Söndag Stängd
BUDO & Fitness - Göteborg

Första Långgatan 30 413 27 Västra Götalands län Göteborg
 bort
Arbetstid idag: 11:00 - 18:00
Måndag 11:00 - 18:00
Tisdag 11:00 - 18:00
Onsdag 11:00 - 18:00
Torsdag 11:00 - 18:00
Fredag 11:00 - 18:00
Lördag 11:00 - 15:00
Söndag Stängd
MaxPuls AB - Norrköping

Enebymovägen 61 602 12 Östergötlands län Norrköping
 bort
4,65
Hammer Stores 5x vor Ort