Boxningssäckar

Din träningsmotståndare hemma

Boxningssäckar, även kallade sandbags, imiterar en träningsmotståndare och är därför det perfekta träningsverktyget för din boxningsträning hemma. Beroende på träningsmålet finns boxningssäckar i olika former, storlekar och fyllningar. För många boxare är det viktigt att träna med en boxningssäck. Men en boxningssäck är också idealisk för stressreducering, viktminskning, muskeluppbyggnad och uthållighetsträning. Upptäck din perfekta boxningssäck för effektiv boxningsträning hemma.

Filter

10 artiklar

 1. Product Image
  Premium bovintläder Professional
  Så lågt som 3 799,00 kr
 2. Product Image
  Fit
  759,00 kr
 3. Product Image
  Punch
  869,00 kr
 4. Product Image
  Canvas
  Så lågt som 979,00 kr
 5. Product Image
  Sparring
  979,00 kr
 6. Product Image
  Premium Black Kick
  Så lågt som 1 699,00 kr
 7. Product Image
  Premium White Kick
  Så lågt som 1 899,00 kr
 8. Product Image
  Läder Premium
  Så lågt som 1 999,00 kr
per sida

Köp en boxningssäck

En HAMMER boxningssäck är din partner för regelbunden träning. På senare år har boxning blivit en populär träningsmetod för träning hemma. Boxningsträning är perfekt för att förbättra din snabbhet, styrka och uthållighet. Våra HAMMER boxningssäckar kan användas för att träna olika slagvariationer och sparkkombinationer. Oavsett om du väljer en stående boxningssäck eller en hängande boxningssäck - en boxningssäck för hemmet är ett bra val om du vill träna regelbundet. Vi erbjuder olika slagpåsar av konstläder och äkta läder.

Olika typer av boxningssäckar

Boxningssäckar (tidigare kallade sandsäckar) finns i olika storlekar och former och efterliknar träningspartnern under boxningsträningen hemma. För barn är sandsäckar som är mindre än en meter långa lämpliga, men beroende på storlek och träningsmål kan boxningssäckar också vara 180 cm långa. Vikten bestäms naturligtvis av boxningssäckens längd och fyllning. HAMMER BOXING boxningssäckar fylls med tygrester. Det yttre skinnet är tillverkat av läder, läderimitation eller nylon, som är mycket slitstarkt. Boxningssäckarna är fastsatta i taket eller på en bomarm med hjälp av en roterande kedja.

Träna på boxningssäck

Förutom de professionella boxningssäckarna finns det också olika träningsväskor i HAMMERs onlinebutik. De är kortare och därför något lättare, ytmaterialet är tillverkat av nylon eller canvas. Träningspåsar är särskilt lämpliga för boxningsträning hemma.

HAMMER BOXING Sparring boxningssäck är till exempel tryckt med numrerade slagytor, vilket gör boxningsträningen extra spännande. Olika slagkombinationer kan meddelas och utföras. Reaktionsförmåga och skjutförmåga är extremt vältränade.