upp
Kundjänst

HAMMER-Kundjänst
Våra experter är alltid glada att hjälpa till, så om du har några frågor gällande våra produkter eller vill beställa över telefon, kontakta våra fitnesstränare eller produktrådgivare på telefon eller per email.

Service & Råd

Telefon: 010-2007800
Måndag - Fredag: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00

Email:
Har du frågor som berör våra produkter:
produkt@hammer-traning.se

Alla andra frågor:
info@hammer-traning.se

12 månaders extra garantiförlängning!*
Varukorgen (0)
0,00 kr
Perfekt hemmaträning

Service & Råd: 010-2007800 (Må. - Fr.: 09.00 - 17.00)

HAMMER Stores - Träning för hemmet. Direkt från tillverkaren.

HAMMER SPORT är den bästa källan för fitness och välmående. Träning är hälsosamt och viktigt för alla, oavsett var i landet man bor. Här kan du läsa om de perfekta träningsmöjligheterna i 5 svenska städer: Stockholm, Malmö, Göteborg, Uppsala & Linköping.


Shop-in-Shop

I våra Shop-in-Shops hittar du ett urval av vårt sortiment som är handplockat för den svenska marknaden. Du har möjlighet att prova våra produkter och få rådgivning av utbildad personal för att du skall hitta de produkter som hjälper dig att uppnå den optimala träningen för dig.

  • HAMMER Shop in Shop - Stockholm - Götgatan 83
  • HAMMER Shop in Shop - Stockholm City - Sveavägen 90
  • HAMMER Shop in Shop - Stockholm Västberga - Mega Store
  • HAMMER Shop in Shop - Malmö City - Stora Kvarngatan 34
  • HAMMER Shop in Shop - Uppsala City - Östra Ågatan 39
  • HAMMER Shop in Shop - Göteborg - Karl Gustavsgatan 12B

Kompetent och nyttiga råd

I våra HAMMER Store får både unga och äldre, professionella och nybörjare detaljerade expertråd på plats. Säljteamet består av kvalificerade personliga tränare och elitidrottare. Vi ger dig råd som hjälper dig hittaden träningsmaskin eller avslappningsprodukt som är perfekt för just dig och dina behov.

Vill du stanna längre i din Store? I vår lounge kan du göra det bekvämt för dig med en kopp kaffe medan barnen leker i barnhörnan – alla kan roa sig!

Europas största webbutik för träningsutrustning - direkt ifrån tillverkaren!

Hammer Partner Stores

Hammer Partner Stores – Prestanda och livsstil:

De två varumärkena HAMMER och Finnlo från HAMMER kombinerar funktionalitet med design och den senaste tekniken. Traditionen formar vår framtid. Hammer har i över hundra år tillverkat högkvalitativa sportprodukter. Vi distribuerar idag fitnessutrustning till mer än 50 länder runt om i världen. Vårt sortiment innehåller 600 olika produkter och mer än 2,3 miljoner nöjda kunder använder fitnessprodukter från Hammer.

HAMMER SPORT AG huvudkontor ligger i Neu-Ulm och det var också här det hela startade för 100 år sedan. Det är här alla idéer, all design och all utveckling har sitt ursprung.

Våra internationella distributionspartners är en del av vår företagskultur. Detta bevisar att vårt fokus ligger lika intensivt på våra internationella kunder. Alla våra serier finns i våra 10 egna HAMMER-butiker, samt i några av våra 60 partnerbutiker över hela Europa.

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00