Massagestolar

Slappna av! Välbefinnande i hemmet

Arbetsstress eller brist på återhämtning efter träning kan vara orsaken till spänningar i hela kroppen. Ge ryggen, nacken, fötterna och hela kroppen en lugnande paus och njut av den djupa avslappningen i din massagestol. Massagestolens extra värmefunktion löser också upp musklerna och rundar av din avkopplingsupplevelse på ett perfekt sätt. Upplev ditt eget personliga spa inom dina egna fyra väggar och slappna av med FINNSPA-massagestolen.

Filter
Filter
Stock
Filter

2 artiklar

  1. Product Image
    Premion, grädde
    20 499,00 kr
  2. Product Image
    Premion, svart
    20 499,00 kr
per sida

Köp massagestolar

En massagestol hemma är en bra lösning för snabb återhämtning och regelbunden avkoppling. Med en egen massagestol kan du få regelbunden massage och slippa åka till massageterapeuten.

Leveransen är kostnadsfri för dig - som tillverkare tar vi över fraktkostnaderna för dig.

Köp en massagestol enkelt och riskfritt: Om du inte gillar massagestolen kan du returnera den till oss inom 14 dagar och få pengarna tillbaka.

En massagestol ger djup avslappning i hemmet

I en vardag full av möten, hektik och övertid är det särskilt viktigt att ge sig själv en paus så regelbundet som möjligt. Eftersom besök hos massören eller i en wellness-oas kan vara mycket tidskrävande och framför allt kostsamma, är en elektrisk massagestol med värmefunktion det optimala alternativet för de viktiga stunderna av avkoppling mellan två tillfällen för att lindra smärta och spänningar i kroppen.

Vad är en massagestol med värmefunktion?

En massagestol med värmefunktion är utrustad med en omkopplingsbar värmefunktion. Värmen slappnar också av i musklerna, stimulerar blodcirkulationen och gör din avkoppling perfekt. Vår Premion-massagestol har ett överhettningsskydd och en automatisk säkerhetsavstängning. Du kan helt glömma vardagen och njuta av din "avkoppling efter jobbet" utan att vara orolig.

Vilka funktioner bör en bra massagestol ha?

Enkla modeller masserar bara ryggen, men bra massagestolar kan även massera andra delar av kroppen, t.ex. axlar, bäcken, ben och fötter samt armar och händer.

Vår Finnspa Premion anpassar sig till alla dina behov! Massagetyper, massageområde, rullbredd, styrka, hastighet och varaktighet kan justeras individuellt för att ge dig exakt den massage du behöver efter en lång arbetsdag. Starta ett av de 5 automatiska programmen och upplev hur muskelspänningar släpper. Genom att skanna din rygg före själva massageprogrammet hittar Premion-massagestolen alltid de massagepunkter som är viktiga för dig personligen och ställer automatiskt in rullarna i rätt position. Sätt dig i den bekväma professionella massagestolen och njut av din egen individuella helkroppsmassage. Naturligtvis kan de olika typerna av massage, t.ex. knackmassage, shiatsu, knådmassage, rullmassage och tryckmassage, också styras individuellt och manuellt och ibland kombineras. Bredden på ryggmassagen kan också anpassas individuellt till kroppsstorlek och ryggbredd.

Högsta kvalitet och testad säkerhet är högsta prioritet för FINNSPA: endast högkvalitativa material används för våra massagestolar. Omfattande kvalitetskontroller, som varje massagestol genomgår, garanterar maximal hållbarhet och säkerhet med TÜV GS-sigillet.

Kan massagestolar ersätta manuell massage?

Rytmisk knådning, behaglig knackning, riktad pressning eller avkopplande vibration - Premion-massagestolen efterliknar en professionell massagespecialists teknik. Du kan välja mellan 5 varianter av olika förprogrammerade helmassager - så länge du vill! De olika programfunktionerna lämnar inget övrigt att önska, eftersom massagetyperna kan ställas in individuellt. Massagezonen - rygg, bäcken, axlar eller vader samt nacke och fotsulor - kan också väljas enkelt och bekvämt, liksom massagens styrka eller bredd. En massagestol kan vara ett bra alternativ till manuell massage.

En FinnSpa-massagestol med värmefunktion är ett personligt välbefinnande system för hemmet - slappna av och må bra!