upp

Boxhandskar – en viktig träningspartner

Boxningshandskar hör till grundutrustningen för varje boxare. De skyddar mot skador på fingrar och handleder och är därmed det viktigaste verktyget för boxning och boxningsträning. Bra boxningshandskar minskar även risken för knogar att skada din sparring partner i ansiktet eller ge rivsår, så kallade "cuts".

Modeller och utförandet av boxhandskar

HAMMER SPORT Online-Shop erbjuder många olika boxningshandskar. Ett par boxhandskar med hög kvalité och som proffset Rola El-Halabi använder sig av är Premium Läder. Vi har dessutom ett flertal andra boxnings- och träningshandskar att välja mellan för träning med sandsäck eller speedballs. Till exempel är HAMMERs BOXING Boxhandskar Premium PU bra för träning i hemmet och att öva olika rörelsemönster med.

Vi har även special handskar i HAMMER SPORT Butiks-sortiment som exempelvis Premium. Dessa är gjorda i getskin och är utan fingrar. Denna typ av handske används mest i asiatiska kampsporter och är lättare än en vanlig boxningshandske.

Handledsskydd är oerhört viktiga i boxningshandskar

HAMMER BOXING har boxningshandskar med hög kvalité och som ger ett extra skydd för hela handleden. En viktig anledning till handledsskydd är för att motverka skador som kan ske vid kraftfulla slag. Genom ett hållfast material stabiliseras handleden och ger därmed en bättre slagkraft.

Boxningshandskar

Boxningshandskar

9 artiklar
per sida
Rutnät Lista
  • Pris
    • Ordning
    • Ny
9 artiklar
per sida
Rutnät Lista
  • Pris
    • Ordning
    • Ny
Online produktrådgivare

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00