Bio Force Extreme Sixpack Plus

Multigym / Hemmagym
Rating:
99% of 100
16 199,00 kr
Inkl. skatt
 • Intensiv hemmaträning utan vikter
 • Revolutionerande TNT-motståndsteknik
 • Tillbehörsset med magband för magmuskelträning + hållare för surfplatta
 • Helkroppsträning med över 100 övningar med 125 kg totalt motstånd
 • Inkluderar motiverande och kostnadsfria Bio Force-träningspass
förväntad leverans: 05.06. - 11.06.
 • SportGymButiken - Skövde
  Kåsatorpsvägen 9
  541 34 Skövde
  Måndag 11:00 - 18:00
  Tisdag 11:00 - 18:00
  Onsdag 11:00 - 18:00
  Torsdag 11:00 - 18:00
  Fredag 11:00 - 18:00
  Lördag 11:00 - 15:00
  Söndag Stängd
 • BUDO & Fitness - Hägersten
  Västbergavägen 4
  126 30 Hägersten
  Måndag 11:00 - 19:00
  Tisdag 11:00 - 19:00
  Onsdag 11:00 - 19:00
  Torsdag 11:00 - 19:00
  Fredag 11:00 - 19:00
  Lördag 11:00 - 16:00
  Söndag 12:00 - 16:00
 • BUDO & Fitness - Arlöv
  Staffanstorpsvägen 115
  232 61 Arlöv
  Måndag 11:00 - 18:00
  Tisdag 11:00 - 18:00
  Onsdag 11:00 - 18:00
  Torsdag 11:00 - 18:00
  Fredag 11:00 - 18:00
  Lördag 11:00 - 14:00
  Söndag Stängd
 • BUDO & Fitness - Göteborg
  Första Långgatan 30
  413 27 Göteborg
  Måndag 11:00 - 18:00
  Tisdag 11:00 - 18:00
  Onsdag 11:00 - 18:00
  Torsdag 11:00 - 18:00
  Fredag 11:00 - 18:00
  Lördag 11:00 - 15:00
  Söndag Stängd
 • MaxPuls AB - Norrköping
  Enebymovägen 61
  602 12 Norrköping
Fri frakt och returer
Bio Force Extreme Sixpack PlusBio Force Extreme Sixpack Plus

Bio Force Extreme Sixpack Plus

Ta in gymmet i ditt hem med Bio Force Extreme Sixpack Plus från FINNLO!

Bio Force Extreme Sixpack Plus - FunktionerBio Force Extreme Sixpack Plus - Funktioner
lats dragstånglats dragstång
remskivaremskiva

Gymmet för ditt hem

Kraftstationen Bio Force Extreme Sixpack Plus från FINNLO by HAMMER är din nya allt-i-ett-styrkemaskin för ditt hemmagym.

Träna hela kroppen och dra nytta av ett varierat urval av övningar och ständigt nya träningsstimuli för effektiv träning. De robusta kabelskivorna kan användas oberoende av varandra eller anslutas och kan generera en mängd olika motståndskurvor med hjälp av de olika dragpunkterna och högkvalitativa skivorna. Tack vare de många inställningsmöjligheterna kan till och med två personer träna samtidigt!

Stationen är även utrustad med den smarta Ab-Strap. Med hjälp av den praktiska dragremmen kan du enkelt utföra en effektiv magmuskelträning som tar din muskeluppbyggnad till nästa nivå! Jämfört med många andra hemmaskiner imponerar Bio Force Extreme därför med en komplett helkroppsträning och skräddarsydda träningsalternativ. Gör följande med Bio Force Extreme: muskeluppbyggande träning, isolerad magmuskelträning, funktionell träning, atletisk träning, träning med partner, intensiv benträning, superset, reduktionsset, kroppsformning och fettförbränning.

Hammer Workouts Mock UpHammer Workouts Mock Up

Upptäck ditt favoritträningspass

Med HAMMER Workouts erbjuder vi dig ständigt nya och motiverande klasser med din Bio Force. Träna med våra expertutbildare och uppnå dina individuella fitnessmål i 10 till 50 minuters träningspass. Allt på ett ställe och utan att behöva en extra prenumeration.

Astronomiskt bra

Bio Force Extreme genererar träningsmotstånd med hjälp av kvävecylinderteknik från flygindustrin. På så sätt behöver du inga viktskivor under träningen och viktstationen förblir särskilt lätt med 78 kg och mobil tack vare de integrerade transportrullarna. Tack vare den innovativa motståndstekniken är dragkraften på kabeldragen särskilt jämn och möjliggör träning utan momentum, vilket kommer nära isokinetisk professionell träning. Detta innebär att Bio Force Extreme även kan användas för att träna din explosiva styrka och göra dig till en högpresterande idrottare. Det maximala motståndet på 125 kg lämnar inget övrigt att önska, inte ens för avancerade idrottare, men möjliggör högprecisionsträning på alla prestationsnivåer tack vare fina steg om 1,25 kg per sida.

Bild för träningBild för träning
AR Ansicht - Augmented RealityAR Ansicht - Augmented Reality

Upplev din produkt hemma nu!

Oavsett om det är som en 3D-vy på din dator eller virtuellt i ditt eget rum via smartphone - fördjupa dig i en helt ny typ av produktupplevelse med HAMMER Augmented Reality.

Muskelgruppen

Obegränsad variation

Förutom en balanserad överkroppsträning, som många andra hemmaskiner erbjuder, är träning med med Bio Force Extreme Sixpack Plus från FINNLO kan du även träna isolerade magmuskler, Benträning och funktionella övningsvariationer med explosivt utförande. Träna hela kroppen på ett Träna hela kroppen högeffektivt och gå inte miste om någon av fördelarna med ett fullt utrustat gym!

Muskelgruppen

Definierade axlar och en stark nacke

Starka axlar är ett uttryck för atletism och kondition. Övningar som side raises, front raises, Axelpressar eller reverse flys är enkla att göra hemma med Bio Force Extreme och kan och kan utföras i olika variationer med hjälp av tillbehören. Träna din nacke med övningar som Axeldrag och upprätt rodd med stång eller handtag.

Muskelgruppen

En stark core

För att bibehålla en muskulös rygg och en smärtfri ryggrad är övningar som latsdrag, rodd, Marklyft samt funktionella helkroppsövningar som unilateral rodd. Dra nytta av träningen med Bio Force Extreme kan du dra nytta av effektiv muskeluppbyggnad samt en förbättring av din hållning och stabilitet Hållning och stabilitet.

Muskelgruppen

Effektiv bröstträning

För att bibehålla en muskulös rygg och en smärtfri ryggrad är övningar som lat pulldowns, rodd, marklyft men även funktionella helkroppsövningar som unilateral rodd är viktiga. När du tränar med Bio Force Extreme kommer du att dra nytta av effektiv muskeluppbyggnad samt förbättrad hållning och stabilitet.

Muskelgruppen

Muskulösa armar

Även om dina armar redan tränas med mer grundläggande övningar för bröst och rygg, uppskattar många motionärer möjligheten att för isolerad armträning. Bio Force Extreme från FINNLO erbjuder ett brett utbud av alternativ för detta tack vare de flexibelt valbara dragpunkterna. Träna biceps optimalt med de lägre dragpunkterna och övningar som twisted curls, hammer curls eller barbell curls. För dina Övningar som pushdowns ovanifrån eller till och med overhead tricepspressar på den låga kabeln för din tricepsträning.

Muskelgruppen

Skulpterade magmuskler

Namnet Sixpack Plus säger allt om Bio Force Extreme! Tack vare det medföljande magbandet kan du utföra isolerad magmuskelträning i olika variationer Variationer och träna din core på ett funktionellt sätt. För att göra detta, utför crunches sittande eller stående på kabeldraget och komplettera din coreträning med sidoböjningar och funktionella rotationsövningar.

Muskelgruppen

Strama ben

Med Bio Force Extreme har du äntligen hittat en kraftstation för hemmet som du kan använda för effektiv benträning. Du kan använda Benförlängningsmodulen till kabeldragningen och dra nytta av en smidig och intensiv benträning. Förutom isolerade Grundövningar som utfall, knäböj eller marklyft och komplettera programmet med abduktion, adduktion och höftförlängning med hjälp av de medföljande fotbanden de medföljande fotbanden.

Högkvalitativt utförandeHögkvalitativt utförande

Träning så som du vill ha den

Bio Force Extreme Sixpack Plus från FINNLO bevisar att effektiv muskeluppbyggande träning även är möjlig hemma och inte kräver ett gym. Den robusta ramen på Bio Force Extreme har fyra dragpunkter på varje sida i axelhöjd där remskivorna kan fästas. På så sätt kan du anpassa greppbredden för drag- och pressövningar och skapa olika övningsvarianter.

De övre dragpunkterna möjliggör också vertikala dragövningar, vilket är särskilt viktigt för rygg- och magmuskelträning. Tack vare den höjdjusterbara sittdynan kan även långa användare över 1,80 m effektivt utnyttja hela rörelseomfånget.

De nedre dragpunkterna används för hängande i benförlängningsmodulen eller för övningar med dragriktning underifrån. De bästa övningarna på den låga kabeltrissan är sidlyft, knäböj, marklyft, rodd, curls eller variationer av fjärils- och axelpress.

Båda kabeltrissorna kan användas ensidigt på alla dragpunkter eller anslutas via latsstången. För maximal frihet under träningen kan du också ta bort sittdynan med benmodul och därmed utföra tredimensionell träning utan gränser.

TNT-kvävecylinderTNT-kvävecylinder

Passar i alla hem

tNT-kvävecylindrarna gör det möjligt: tack vare den rymdbeprövade motståndstekniken tillhandahålls träningsmotståndet utan vikter. Detta gör Bio Force Extreme från FINNLO till en riktig lättviktare på bara 78 kg och enkel att flytta med de integrerade transportrullarna. Den smarta designen av viktstationen är också en visuell höjdpunkt och gör ditt hemmagym till ett riktigt blickfång. De utrymmesbesparande måtten 134 x 168 x 208 cm gör att du kan träna på nästan vilken plats som helst, som dessutom enkelt kan varieras. Bio Force Extreme gör dock inga kompromisser när det gäller stabilitet och imponerar med sin robusthet och hållbarhet, även vid intensiv användning.

Många olika övningarMånga olika övningar

Träning dag och natt

Tack vare motståndsinställningen utan vikter och den perfekta kraftöverföringen från remskivorna kan du träna praktiskt taget ljudlöst med Bio Force Extreme. Detta gör att du kan träna i alla livssituationer och när som helst på dagen eller natten, vilket ger dig maximal frihet i ditt träningsprogram.

Med det praktiska skjutlåset kan träningsvikten snabbt väljas med bara en rörelse och justeras exakt efter dina behov i steg om 1,25 kg. De två oberoende kabelskivorna genererar ett maximalt motstånd på 62,5 kg vardera under träningen, vilket ger ett totalt motstånd på 125 kg när de används samtidigt. Detta innebär att både nybörjare och ambitiösa idrottare kommer att få valuta för pengarna med Bio Force Extreme.

Ergonomisk sittdynaErgonomisk sittdyna

Ergonomisk sittdyna

Bio Force Extreme Sixpack Plus från FINNLO är utrustad med en särskilt ergonomisk sitt- och ryggdyna så att du alltid kan uppleva maximal komfort, även under långa träningspass. Det högkvalitativa utförandet av klädseln och den justerbara sitthöjden gör att du kan träna effektivt och ergonomiskt enligt dina preferenser. De integrerade handtagen på sidan av sittdynan och ovanför ryggstödet ger dig också nödvändigt stöd för enarmsträning, stående övningar eller fungerar som stöd för benförlängningar.

TillbehörTillbehör

Helt enkelt en del av paketet

med Bio Force Extremes omfattande tillbehörspaket finns det inga gränser för din kreativitet. Den innehåller 2 ergonomiska handtag, en latstång, två fotband och den innovativa Ab-Strap för effektiv magmuskelträning. Efter användning kan du bekvämt förvara tillbehören på Bio Force-krokarna och samtidigt hålla din träning organiserad.

Praktisk hållare för surfplattaPraktisk hållare för surfplatta

Praktisk hållare för surfplatta

Den integrerade tabletthållaren ger dig multimediastöd för din träning och möjliggör ännu mer varierad träning och underhållning.

Allmänt

SKU 3841
Tillverkare FINNLO
Färg antracit/svart
Material Stål
Gewicht 78 kg

Utbildningsmöjligheter

Bröstpress Ja
Flyes Ja
Dra tillbaka Ja
Rodd Ja
Latsdrag Ja
Bicepscurl Ja
Triceps Ja
Benspark Ja
Bencurl Ja
Mage Ja
Benpress Ingen

Mått och vikt

Uppbyggd storlek (L x B x H) 134 x 168 x 208 cm (Space requirements 180 x 228 x 208 cm)
Takhöjd 210 cm
Viktskiva Ingen
Max motstånd 125 kg
Max kroppsvikt 135 kg

Försändelse

Leveranstid 4-8 arbetsdagar
Omfattning av leveransen Bio Force Extreme Sixpack Plus
Leveransinformation Leverans till curbside (Vänligen lämna ditt telefonnummer vid beställning, så vi kan ordna ett lämpligt leveransdatum för dig)
Privat användning
på produkten 2 år
på huvudramen 10 år
5,0
29 Bewertungen
Write Your Own Review
Hur många stjärnor ger du vår produkt?

Kunderna frågar, våra träningsexperter svarar

Behöver du mer information om produkten? Ställ din fråga här. Våra träningsexperter svarar snabbt och enkelt.

1 frågor har redan besvarats
Fråga:
Hur stora är kartongerna det kommer i ? från Thomas
Svar:
the article "Bioforce Extreme Sixpack Plus" will be delivered in two packages. Here are the measurements: 1. Package: Length: 116,0 Width: 84,0 Depth: 16,0 Weight: 42,90 2. Package: Length: 150,0 Width: 48,0 Depth: 23,0 Weight: 45,70      
Vår rekommendation till dig
 1. Produktbild
  Autark 1500
  18 399,00 kr
 2. Produktbild
  Bio Force
  12 999,00 kr


SportGymButiken - Skövde

Kåsatorpsvägen 9 541 34 Västra Götalands län Skövde
 bort
Arbetstid idag: 11:00 - 18:00
Måndag 11:00 - 18:00
Tisdag 11:00 - 18:00
Onsdag 11:00 - 18:00
Torsdag 11:00 - 18:00
Fredag 11:00 - 18:00
Lördag 11:00 - 15:00
Söndag Stängd
BUDO & Fitness - Hägersten

Västbergavägen 4 126 30 Stockholms län Hägersten
 bort
Arbetstid idag: 11:00 - 19:00
Måndag 11:00 - 19:00
Tisdag 11:00 - 19:00
Onsdag 11:00 - 19:00
Torsdag 11:00 - 19:00
Fredag 11:00 - 19:00
Lördag 11:00 - 16:00
Söndag 12:00 - 16:00
BUDO & Fitness - Arlöv

Staffanstorpsvägen 115 232 61 Skåne län Arlöv
 bort
Arbetstid idag: 11:00 - 18:00
Måndag 11:00 - 18:00
Tisdag 11:00 - 18:00
Onsdag 11:00 - 18:00
Torsdag 11:00 - 18:00
Fredag 11:00 - 18:00
Lördag 11:00 - 14:00
Söndag Stängd
BUDO & Fitness - Göteborg

Första Långgatan 30 413 27 Västra Götalands län Göteborg
 bort
Arbetstid idag: 11:00 - 18:00
Måndag 11:00 - 18:00
Tisdag 11:00 - 18:00
Onsdag 11:00 - 18:00
Torsdag 11:00 - 18:00
Fredag 11:00 - 18:00
Lördag 11:00 - 15:00
Söndag Stängd
MaxPuls AB - Norrköping

Enebymovägen 61 602 12 Östergötlands län Norrköping
 bort
4,66
Hammer Stores 5x vor Ort