upp

En massage stol ger dig avslappning hemma.

I dagens samhälle beror många sjukdomar på stressrelaterade jobb. Och det är inte så underligt i en tid då arbetsförhållandena i kan vara stressfulla och hetsiga. Då är det bra att veta att en massagestol står hemma och väntar på dig. Bara tanken på att få komma hem och sjunka ner i en behaglig massagestol efter jobbet minskar stressfaktorn enormt. En regelbunden avkoppling i en bekväm massagestol lindrar även vardagsrelaterade ryggsmärtor.

Regelbundna stunder i en massagestol höjer ens välbefinnande

Med en fullbokad kalender och en hektisk vardag är det viktigt att regelbundet ge sig själv en vilopaus för att inte bli sjuk. Då besök på en massage salong eller ett Spa ofta är tidskrävande och kostsamma är en massagestol ett utmärkt alternativ.

Din personliga massör är tillgänglig dygnet runt – Sevion och Premion Massage stol

Om det så är rytmisk knådning, lätta och sköna slag, selektiva tryck eller pulserande vibrationer - Relaxio Premion Massage stol imiterar tekniken från en professionell massör. Här kan du välja mellan 5 förprogrammerade program och bli masseras så länge du vill! De olika funktionerna hos FinnSpa massage stolar uppfyller alla önskemål, då du enkelt kan ställa in dina massagepreferenser. Massagestolens arbetszoner – rygg, bäcken, axlar, vader, nacke och fotsula – kan väljas individuellt liksom möjligheten att justera styrkan och längden.

En FinnSpa massage stol är ditt personliga Wellness-system hemma – Slappna av och njut!

Massagestolar

Massagestolar

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Online produktrådgivare

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00