upp

Infraröd Bastu – positiv effekt genom hälsosam svettning

En hektisk vardag kan leda till både psykiska och fysiska problem. Därför är det viktigt att regelbundet unna sig en paus och ge sin kropp tid för återhämtning. Då en spontan-semester oftast är svår att genomföra när kroppen ropar efter lugn or ro, rekommenderar vi en infraröd bastu med livsbejakande effekt. Bastun möjliggör en hälsosam svettning på medelvärme där både ämnesomsättningen och cirkulationssystemet stimuleras. Låt dina smärtsamma spänningar och stela leder lösas upp av de infraröda strålarna.

Håll dig frisk, avgifta och slappna av – Infraröd Bastu från FinnSpa – den perfekta "Wellness" oasen för ditt hem.

I medicinska och vetenskapliga studier har det visats att en infraröd bastu har en återhämtande och renande effekt på kroppen. Det är även styrkt att kronisk smärta, trötthet och depression lindras genom infraröd värme och att vardagliga sjukdomar som diabetes och hjärtproblem kan påverkas positivt. Redan efter 20-30 minuter i en infraröd bastu kan en effekt märkas. Genom bastu värme, ljus och dofter blir immunförsvaret starkare, kroppen avgiftas och börjar sin återhämtningsprocess.

Alternativet till Varm Bastu: Infraröd Bastu från FinnSpa

Pekskärmen i en infraröd bastu från FinnSpa är helt unik. Medan du njuter av den genererade värmen kan du både lyssna på musik eller titta på en film. För en total avkoppling kan aromer användas och den kommer även med en inbyggd ljusterapi där sex färger finns möjliga. Bastun är liten i storlek och väldigt kompakt och kan placeras nästan överallt då den inte behöver någon ström för att generera värme. Dessutom sparar man inte bara tid genom den korta uppladdningen utan även pengar och ström. Den låga temperaturen och digitala styrmöjligheten av värmen tillåter även äldre och barn att använda en denna underbara bastu från FinnSpa.

Infraröd Bastu

Infraröd Bastu

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Online produktrådgivare

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00