upp

En massagestol eller en Infraröd Bastu för din privata wellness oas!

En massagestol och infraröd bastu tillhör de mest moderna produkterna för att göra ditt hem till en wellness oas. Utmärkt för avkoppling från en hektisk vardag och särskilt bra om du upplever mycket stress i din vardag. Ta det lugnt och slappna av. Det är du värd! En infraröd bastu ger sund och låg värme och har en positiv effekt på både kropp och själ. En högkvalitativ massagestol hemma är en ideal lösning för dig som vill koppla av när helst du vill.

Wellness i hemmet

Mellan vardagens stress och övertiden på jobbet drömmer de flesta om en välförtjänt paus. Tanken att besöka ett spa har säkerligen lockat många men det kommer ofta något imellan; tiden är för knapp eller det kanske helt enkelt är för dyrt så man återgår till vardagen lika trött och utsliten som förut. Men nu har saker och ting förändrats! Nu kan du skaffa dig din egna fristad hemma. Med våra "Wellness" produkter väntandes på dig när du kommer hem, kan du unna dig återhämtning precis när som. Regelbunden avkoppling är avgörande för ditt välbefinnande så låt en massage stol bli din personliga massör, redo att ge dig en sejour 24 timmar om dygnet.

En infraröd bastu – även kallad infraröd värmekabin – ökar ditt välbefinnande och ger en märkbart stärkande effekt av djup penetrerande värme redan efter första användningen. En infraröd bastu kan åstadkomma underverk efter bara 20 minuter.

Infraröd bastu av märket "FinnSpa" är inte bara användarvänlig utan har även en vridbar touchscreen där du kan kontrollera bland annat dvd funktionen. Touchscreenen ger dig även möjlighet att lyssna på radio, spela upp cd eller mp3s medan du tar igen dig. Skapa din "Wellness" känsla i tryggheten av ditt egna hem.

Avkoppling är en nödvändighet

Samla kraft och ladda batterierna. Låt din kropp och själ komma i form. För den som vill unna sig något extra är detta den perfekta presenten. Din kropp kommer tacka dig! Beställ våra produkter på www.hammer-traning.se

Wellness

Wellness

2 artiklar
per sida
Rutnät Lista
  • Ordning
    • Pris
    • Ny
2 artiklar
per sida
Rutnät Lista
  • Ordning
    • Pris
    • Ny
Online produktrådgivare

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00