upp

Träningsmål - muskeluppbyggnad

Perfekt. Muskeluppbyggnad - snabbt och permanent

Muskeluppbyggnad avser genom styrketräning eller bodybuilding en främjad förstoring av musklerna. Själva muskeluppbyggnaden sker i musklernas återhämtningsfas efter ansträngningen under träningen.

Den som utövar muskeluppbyggnad lever enligt statistiken både bättre och längre. Muskelträning förbättrar livskvaliteten och förebygger psykisk ohälsa. Den ökar också självkänslan och ger ett mer ungdomligt och dynamiskt utseende.

Den som bygger muskler stimulerar sin fettförbränning och understödjer immunförsvaret. Risken för diabetes och Alzheimers minskar och du mår bättre.

Den som tränar sina muskler mår bra – inte bara fysiskt utan även mentalt.

Styrketräning hemma. Den perfekta lösningen för effektiv muskeluppbyggnad

Hur vore det att ha tillgång till ett eget professionellt gym när som helst? Du vill kanske inte träna länge, utan istället lite men regelbundet? 10 minuters träning när du vaknar varje dag är värt mer än ett timslångt träningspass i veckan! Dessutom är träningen avklarad innan din arbetsdag ens har börjat. På kvällen kan du istället fokusera på dina ryggmuskler och på så sätt förbättra dina musklers form. Ett multifunktionellt gym i ditt eget hem som dessutom hjälper dig spara tid.

Muskler gör män smalare och kvinnor snyggare

Wide Cross och starka armar: Enligt en studie från 2012 önskar sig de flesta män ca 14 kg mer muskelmassa än vad de besitter. Kvinnor uppmärksammar att de inte bryr sig om en mans kroppsstorlek, i synnerhet inte om det rör sig om en man med en speciellt muskulös och vältränad figur. Kvinnor kan med en målinriktad styrketräning förebygga muskeluppbyggnad och se ut som de själva önskar.

Muskler ger dig ett längre liv

Muskler kan utvecklas i alla åldrar. Det är aldrig för sent att bygga muskler. Även en 80-årig man kan genom konsekvent styrketräning påverka sin livskvalitet såväl målmedvetet som energiskt.

Muskelaufbau Muskelaufbau Muskelaufbau Muskelaufbau

Produkter för muskeluppbyggnad126 artiklar
per sida
Rutnät Lista
  • Ordning
    • Pris
    • Ny
126 artiklar
per sida
Rutnät Lista
  • Ordning
    • Pris
    • Ny

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00