upp

HAMMER SPORTs löpbandstest / jämförelse av löpband

Uthållighet / Cardio

Hammer Sport löpbandstest

HAMMER SPORTs löpbandstest / jämförelse av löpband

Vi har testat våra löpband åt dig och skapat en överblick för att hjälpa dig hitta rätt löpband som passar till dina behov. Vi har testat alla modeller och lagt dem under mikroskopet.

Hitta alla omnämnda löpband i vår webbshopp: Kategori Löpband

 

Det är alltid bra att läsa ett test av löpbanden man kollar på innan man bestämmer sig för vilket man ska köpa. Då man vet att man får den modell som passar en bäst. Här kan du läsa om vårt bäst i test av löpband.

 

Vårt löpbandstest täcker en mängd olika kriterier:

  • Beskrivning av löpbandsserien
  • Definition av de tekniska egenskaperna
  • Sammanfattning av träningsmöjligheterna
  • Relaterade länkar
  • Vilket löpband passar vem
 

Hammers Löpbands familj:

Löpbanden i Life-Runner-serien är speciellt utformade för ambitiös löpträning. Platsbesparande och högkvalitativ design och teknik med målet att ge dig kvalitativ och effektiv löpträning i ditt eget hem.

 


Hammer LR16i Löpbandet är det mest kompakta löpbandet i Life Runner-familjen

Den multifunktionella datorn erbjuder 18 olika träningsprogram som garanterar långvarig motivation. Den hållbara 1,15 hk motorn ger mjuk och tyst gång. Löpbandet erbjuder hastigheter upp till 16 km/timme och kan enkelt justeras (i steg om 1km/timme) antigen via datorn eller snabbknapparna på handtagen. Lutningen av löpbandet kan justeras upp till 12%, även detta via datorn eller snabbknappar. LCD-displayen med blå bakgrundsbelysning ger lättlästa parametrar så som avstånd (i meter och kilometer), träningstid (i timmar, minuter och sekunder), hastighet, antal förbrända kalorier och puls. Löpbandet som är 132 x 43 cm (L x B) tar inte upp mycket plats och är optimalt även för mindre hem.

Löpband LR16i
 

Hammer LR18i Löpbandet är i mellanstorlek

Utrustad med en 1,75 hk motor når LR18i en hastighet på upp till 18 km/h. I ett enkelt steg kan hastigheten och lutningen justeras på den bakgrundsbelysta blå displayen och snabbknapparna på handtaget. Med 18 träningsprogram kan du justera varje löpscenario. Det supermjuka bandet som mäter 135 x 45 cm, skyddar dina leder och ger en realistisk och säker löptur. Alla viktiga parametrar är enkla och lättlästa, t.ex. distans, träningstid, hastighet, kalorier och puls. Fäll ihop LR18i efter träningen och den mäter då endast 113 x 73 x 156 cm.

 

Hammers LR22i Löpband är det mest kraftfulla löpbandet i Life Runner-serien

Hammer Life Runner-serien avslutas med LR22i. Den största av de tre löpbanden och har ett super mjuk band som mäter 150 x 52 cm. Motoreffekten är på 2,5 hk och erbjuder hastigheter upp till 22 km/timme, som gör det lätt att effektivt utföra sprint och HIIT enheter. 18 automatiska träningsprogram tillåter en varierad och effektiv träning. Hastighet och lutning kan justeras i steg på den bakgrundsbelysta blåa displayen och snabbhandtagen. Fyra användare och fyra pulsstyrda träningsprogram finns på LR18i och är en perfekt träningspartner.

 

Alla tre Life Runner-modeller är vikbara och har en integrerad mottagare som är kompatibel med alla Polar-bröstband. Life-Runner familjen är lämplig för både nybörjare och avancerade löpare som får sina träningserfarenheter och resultat hemma och vill expandera, utan att vilja spendera en hel del tid för effektiv träning. Lämplig för upp till tre idrottsmän / kvinnor i ett utbildningsinsats på 120 minuter per vecka, Life- Runner löpbanden är din perfekta partner i vårt löpbandstest.

 

FINNLO by HAMMER Löpbandsfamiljen:

2005 utvecklades och lanserades märket FINNLO av oss. Dess främsta egenskaper är dess höga funktionalitet, superba ergonomi och mycket enkla användning. I vårt löpbandstest har vi summerat alla tre modeller åt dig.

 

FINNLO by HAMMER Löpband Technum IV är den perfekta partnern för att komma igång i löparvärlden

FINNLO Technum är det perfekta löpbandet till nybörjare. Det erbjuder 11 motionsprogram, ett supermjukt band som är 142 x 60 cmm och en ihärdig 1,75 hk motor. 15% lutning och en maxhastighet på 18 km/timme hjälper dig att snabbt bli en avancerad löpare. Den tydliga LCDdisplayen ger dig relevant information så som distans, hastighet, kalorier, puls och det valda träningsprogrammet. Ihopfällt mäter Technum endast 108 x 80 x 150 cm.

 

FINNLO by HAMMER Löpband Alpine IV erbjuder en unik löpupplevelse hemma

Ambitiösa löpare kommer att känna sig som hemma på Alpine. Oavsett om du bara springer eller tränar för ett maraton så gör FINNLO Alpine inga kompromisser. 2,0 HP motoreffekt och upp till 20 km/timme (justerbart i ett steg) ger exakt och effektiv löpträning. Den 5-vägs LCDdisplay och träningsdatorn tillåter ett val av 7 träningsprofgram/intervaller löpband, 1 manuellt program och 3 pulsstyrt program för konditionsträning. Snabb knappar på handtagen gör det också möjligt att du snabbt kan byta träningsscenario under träningen.

 

FINNLO by HAMMER Löpband Endurance erbjuder avancerad löpträning

FINNLO Endurance är kraftjätten i vårt löpbandstest av Finnlo-modellerna. Den kraftfulla 2,5 hk motorn ger hastigheter upp till 20 km/h och kan justeras precist och jämnt i ett steg. 12% lutning tillåter up-hill löpning. Det supermjuka bandet är skonsamt mot lederna och mäter 146 x 52 cm. När ihopfällt sparar det stora FINNLO Endurace-löpbandet mycket plats. 7 program och manuell kontroll och HRC träning. FINNLO erbjuder den perfekta lösningen för tidsbesparande och effektiv löpträning när som helst och i alla väder.

Vi rekommenderar FINNLO-modellerna till alla löpare som vill träna ambitiöst och självständigt. Kvaliteten och tillförlitligheten som FINNLO har lämnar inget övrigt att önska för avancerade löpares dagliga träning.

Vår nya SOLE by HAMMER löpband har utvecklats i samband med professionella coacher i USA och ger dig ett professionellt träningspass. Best Buy Award och Runner Up Awards talar för SOLE löpband-serien och 1000 gånger beprövad kvalitet.

FINNLO by HAMMER Löpband Endurance
 

I vårt test av löpband har vi sammanfattat det viktigaste delarna av våra löpband. Länkarna tar dig direkt till respektive produkt där du får ytterligare information du fortfarande är osäker. Naturligtvis står vi till ditt förfogande när som helst för frågor om din hemmaträning. Tveka inte att kontakta oss:

Ring till oss på:
010-1992503

Eller skicka ett e-mail till:
info@hammer-traning.se

Vårs fitnesstränare ser fram emot ditt samtal eller e-mail!

Tillbaka till översikten

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00