upp

Träningsredskap och träningsprodukter för hemmaträning

Träna rätt

Hammer Hemma-Träning

PERFEKT FÖR HEMMATRÄNING!

Träning är både kul och hjälper dig att hålla dig i form så länge du tränar regelbundet, vilket kan vara problematiskt för vissa av oss i vår stressiga vardag med många olika förpliktelser. Det kan vara svårt att ta sig tid för regelbunden konditionsträning. Med rätt hemmaträningsutrustning är det enkelt och mindre tidskrävande att engagera sig i effektiv träning för hela kroppen, och detta när som helst! HAMMER och HAMMERs FINNLO erbjuder ett brett utbud av träningsutrustning för hemmabruk, så att du effektivt kan spara dig resan till gymmet och istället ägna den tiden till träning. Fördelarna är uppenbara: När vi frågar våra kunder är det i synnerhet två fördelar som nämns när det handlar om att träna på ett löpband hemma. För det första behöver du aldrig tänka på vädret, vilka kläder du ska ha på dig eller om det är för varmt, kallt, regnar eller snöar. För det andra kan du ställa in ett löpband så att det passar ditt tempo och din träningsnivå helt perfekt samt ställa in intervallprogram.

Hemmaträning är...


billigare

...billigare:
Numera är sportmarknaden översvämmad med rabatterade gym som erbjuder billiga medlemskap för så lite som SEK 200 per månad, men erbjudanden är i de flesta fallen bara ytliga –oftas stiger månadsavgifterna fort till en betydligt större summa, erbjudandet reflekterar sällan hela avtalsperioden och alltför ofta slutar det hela i ett passivt medlemskap. Ofta visar det sig vara för besvärligt att ta sig till gymmet efter en lång arbetsdag, eller det blir andra aktiviteter som tar upp tiden. Hur trevligt vore det inte att kunna träna på ett annat sätt? Tänk om du kunde boka in ett träningspass före middagen, eller kanske ett 10-minuters snabbpass på morgonen, för att köra igång cirkulationen innan du njuter av en nyttig frukost?

Träningsutrustning från HAMMER och FINNLO har enormt lång hållbarhet och stabilitet. Just av den grunden blir ett löpband billigt på lång sikt eftersom du bara betalar förvärvskostnaden en gång och hela familjen, oberoende av storlek och ålder, kan dra nytta av investeringen under många år framöver utan att behöva betala transportkostnader för att kunna träna. Så enkelt och flexibelt är det med hemmaträning.

flexibelt

...flexibelt:
Visst känner du igen följande: Du kommer hem sent från jobbet, har en mängd saker att sköta; barn, mat, och/eller andra förpliktelser. Plötsligt känns vägen till gymmet som ytterligare en onödig extra plikt – allt annat än ett trevligt sätt att hålla sig i form.

Det är här den största fördelen med flexibel tidsplanering tack vare träningsutrustning i hemmet kommer in i bilden. Du bestämmer helt enkelt själv dina egna öppettider för ditt hemmagym: kanske efter jobbet eller när barnen är i skolan eller har gått till sängs. Träningsutrustning lämpar sig även idealiskt för egenföretagare! Ta vara på korta pauser under dagen, t.ex. för att träna upp dina buk-och ryggmuskler efter att ha suttit stilla vid skrivbordet alltför länge. Du kommer snart att märka att du har lättare både för att slappa av och för att koncentrera dig på jobbet när det behövs.

avslappnande

...avslappnande:
Ett typisk gym-scenario: Du har gått igenom din uppvärmningsrutin (fast crosstrainern var svettig från föregående användare) och vill nu fortsätta med magträning, men tyvärr är samtliga magtränare upptagna. Med en HAMMER- eller FINNLO-träningsmaskin är din favoritutrustning alltid ledig bara för dig –oavsett hur och när du har lust att träna!

Ytterligare ett typiskt scenario: Störande, alltför högljudd musik man utsätts för på gymmet. Med ett eget hemmagym kan du istället träna i en avslappnande och behaglig miljö, i hel tystnad, eller kanske till din favoritmusik, med ett högt eller lågt tempo som du själv väljer – precis när du vill.

effektivt

...effektivt:
Tack vare effektiv tidsplanering kan du träna regelbundet, vilket ger direkta resultat. Den tid som annars slösas bort letandes efter en parkeringsplats eller på andra onödiga aktiviteter, kan du istället investera i ditt träningsprogram. Dessutom får du tillgång till funktionella träningsoptioner som t.ex. fitness och pulsprogram, intervalträning, datalagring och diverse prestandainställningar o.s.v. som möjliggör målinriktad, intensiv konditionsträning som exakt matchar dina specifikationer. Vad gäller kvalitén på konditionsträningen i hemmet i jämförelse med gymträning är det ingen som helst skillnad! Vår patenterade träningsutrustning med ergonomisk teknik övertygar t.o.m professionella idrottare. Dessutom kan du använda vår konditionsinstruktör, tillgänglig på Hammer-traning.se, för att få hjälp och råd, så att du kan försäkra dig om att ha rätt information till handa när det gäller din kondition, både nu och i framtiden. Vi svarar gärna på dina frågor när som helst, både per telefon och via e-post.

HAMMER och FINNLO träningsutrustning från HAMMER and FINNLO by HAMMER erbjuder många fördelar som avsevärt förenklar din vardag:

  • oberoende, flexibel tidsplanering
  • långsiktig kostnadsbesparning
  • avslappnande självbestämda träningspass i en trivsam miljö
  • fitnessträning för hela familjen
  • professionell teknik som försäkrar en funktionell planering av träningspassen
  • sakkunnig rådgivning från våra HAMMER-fitnessinstruktörer
  • regelbunden träning och bättre resultat
  • Individuellt planerade träningsscheman för effektivare och snabbare resultat
Nu kan du kan äntligen balansera din vardag mellan hem och arbete och på samma gång se till att du håller dig i form. Låt dig inte längre tappa taget om dina fitnessbehov – välj istället att värdesätta din tid och hälsa med professionell HAMMER and FINNLO by HAMMERträningsutrustning för ditt eget hem!


Tillbaka till översikten

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00