upp

Träna rätt

Träna rätt

Börja inte på noll igen i vår

Börja inte på noll igen i vår

Har du varit duktig och löptränat hela våren och sommaren. Undvik då att tappa formen under hösten och vintern när mörkret faller och det blir svårare att hitta motivationen. Köp hem ett löpband och håll uppe konditionen och motivationen när vädert visar sig från sin sämsta sida.

läs mer
Tennis

Bilateral träning för tennisspelare

Ensidig belastning som uppstår när man spelar tennis kan i längden leda till muskulär obalans och andra kroppsliga besvär. Med hjälp av våra kompletterande övningar och experttips från tennisfysioterapeuten Stefan Düll kan du lära dig hur du motverkar och förhindrar att en obalans uppstår.

läs mer
Förläng golfglädjen

Förläng golfglädjen:
Varför är kompenserande styrketräning så viktig?

Inte ens proffsgolfare som Tiger Woods klara sig undan ryggsmärtor. Det kan vara en följd från muskulär obalans. Vi visar hur man motverkar detta med hjälp av styrketräning, och tar fram experttips från golfproffset Patrick Emery.

läs mer
Motivation till att träna

Så motiverar du dig till att börja träna!

Även om man känner till alla hälsofördelat med att vara aktiv och röra på sig, är det inte alltid lika lätta att verkligen komma igång. Vi get er 8 tips för att öka motivationen och komma igång med att träna.

läs mer
i toppform hemma

Varför gå gymmet? Så håller du dig i form hemma!

Kom i ditt livs form – hemma i ditt eget vardagsrum! Hemmaträning är effektiv och omväxlingsrik som aldrig förr, tack vare alla moderna träningsmaskiner. Om du väljer en träningscykel, ett hemmagym eller fria vikter: Vi hjälper dig att komma i toppform hemma.

läs mer
skidsäsongen

Kom i form inför skidsäsongen!

Det viktigaste är förberedning, för att du ska kunna njuta helt och hållet av din skidsemester. Vi visar dig med vikla redskap du kan göra dig redo för backarna och se till så att du klara dig undan tråkiga skador.

läs mer
Vandring och berg

Tips för att vandra

Att vandra är något väldigt speciellt. Men den som väljer att lägga några höjdmeter bakom sig för se till att förbereda kroppen. Det är inte bara muskler och uthållighet som är viktigt - få reda på mer här.

läs mer
Bänkpress - 4 vanliga missar du inte vill göra

Bänkpress – 4 vanliga missar du inte vill göra

Att träna på en bänkpress är ett bra tilllägg till ditt vanliga träningsprogram. Frågan är om du tränar rätt? Vi har listat upp en rad misstag som görs under bänkpressträning.

läs mer
Träningsredskap för gymmet och hemmet!

Träningsredskap för gymmet och hemmet!

Oberoende av var du tränar är det viktigt att välja rätt redskap. Vi har listat de 10 bästa träningsredskapen att använda på gymmet samt vilka 5 som ger dig mest effektiv träning hemma.

läs mer
strand

Sista minuten strandkropp?

Med våra produkter är det lätt för alla kvinnor att få platt mage och snygg bikinifigur. Eller föredrar du hellre en stark rygg, magrutor och muskulösa armar? Men hjälp av våra produkter är din sommarsemester räddad.

läs mer
Risken med överträning

Risken med överträning

Det kan ske även den bästa: För hög träningsbelastning och för lite vila kan leda till överträning. Det gäller att märka symptomerna i tid och att handla rätt.

läs mer
PERFEKT FÖR HEMMA-TRÄNING!

PERFEKT FÖR HEMMA-TRÄNING!

Träning är både kul och hjälper dig att hålla dig i form så länge du tränar regelbundet. Det kan vara problematiskt för många i dagenssamhälle med stressiga vardagar och många förpliktelser. Med rätt hemmträningsutrustning är det enkelt och mindre tidskrävande att effektivt träna hela kroppen, när som helst.

läs mer
Skidgymnastik var i går - vi förbereder dig ordentligt

Skidgymnastik var i går – vi förbereder dig ordentligt

Skidsäsongen har redan satt igång och du hat inte börjat förberedda dig inför sportlovet? Vi visar dig alternativ till skidgymnastik, så att du kan njuta av semestern utan besvär. Vi ger även tips på balancerad näring.

läs mer
Tillbaka till översikten

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00