upp

Styrketräning / Muskeluppbyggning

Styrketräning / Muskeluppbyggning

Bål koll

Från tvättbjörn till tvättbräda - Ersätt fett med muskler

Du vill bli av med oönskat fett och samtidigt bygga upp muskler? Medans de flesta kroppstyper måste bygga upp muskler steg för steg, kan människor med extra fettreserver ersätta fett med muskler. Vi visar hur det går till!

läs mer
Bål koll

Olika styrketräningsmetoder – en jämförelse

Guidad redskapsträning, kabeldrag träning och hantelträning är tre olika träningsmetoder. De skiljer sig inte bara i utförandet men de följer olika målsättningar.

läs mer
Tvättbrädemage

Tvättbrädemage 2.0 - Träningstips

Att ha definerade magmuskler är ett måste för många män och något som kvinnor gillar att titta på. Hur kan du vandla om en ölmage till en sixpack? Vad är viktigt och vilka övningar är effektiva? Vi har alla tips du behöver för att komma igång.

läs mer
Positiva effekter från styrketräning

Positiva effekter från styrketräning

Regelbunden styrketräning definerar muskler och stramar upp kroppen. Dock är det inte bara de estetiska aspekterna som är viktiga, styrketräning har även en positiv inverkan på din allmäna hälsa. Till exempel så hjälper styrketräning till att förbättra din hållning, ökar den fysiska förmågan och minskar skadorisken om du trillar.

läs mer
Sexpack

Sexpack

En ordentlig sexpack är något som beundras både av män och kvinnor, och något som många strävar efter. Vi har listat en mängd tips för att hjälpa dig på vägen till din egen “tvättbräda”.

läs mer
Stark rygg

Stark rygg

Runt en av tio vuxna lider av kroniska ryggsmärtor. Den vanligaste orsaken till ryggont är för svaga ryggmuskler. Dock är de relativt lätta att förstärka och på så sätt förebygga återkommande ryggsmärtor.

läs mer
Starka armar

Starka armar

För imponerande överarmar bör du lägga fokus på dina triceps. Till skillnad från vad många tror så krävs det inte bara stora biceps för att få stora överarmar, utan även tricepsen måste pumpas upp. Tricepmuskeln utgör två tredjedelar av den totala massan i överarmen.

läs mer
Imponerande bröst

Imponerande bröst

Bland de mest eftertraktade idealen hos framförallt män, finns ett vältränat bröst. Vissa skulle påstå att det är det absolut mest eftertraktade idealet för ingen annan muskelgrupp utstrålar så mycket maskulinitet som ett stort, vältränat bröst.

läs mer
Smart och effektiv träning med hjälp av hantlar!

Smart och effektiv träning med hjälp av hantlar!

Om du vill träna hela kroppen på ett effektivt sätt är hantlar en av de bästa möjligheterna. Vi ger dig tips på övningar som du lätt kan göra hemma.

läs mer
Muskelbyggning

Muskelbyggning

Starka och definerade muskler är någonting som många ambitiösa motionärer och elitidrottare strävar efter. Om det är ditt mål, så är det muskeluppbyggnad som bör ligga i fokus i din träning. Men hur bygger man muskler effektivt? Vad behöver man tänka på?

läs mer
ryggsmaertor

Inriktad ryggträning

Ryggont är känt över hela världen som en endemisk sjukdom. Du kan förebygga och unvika smärta genom att träna endast 10 minter om dagen. Vi har de bästa ryggövningarna för dig.

läs mer
muskler

Synliga muskler

Det är många som tränar på gym i hopp om att få en muskulös kropp och för att nå sitt ideal men lyckas inte alltid. Hur är det möjligt?

läs mer
Tillbaka till översikten

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00