upp

Fördelarna med att träna hemma

Kom i form

Man och kvinna som tränar hemma

Fördelarna med att träna hemma!

Att träna är både kul och hjälper dig att hålla dig sund, så länge du ser till att träna regelbunder. Många av oss har svårt att få till regelbunden träning på grund av privata och jobbrelaterade förpliktelser eller helt enkelt på grund av tidsbrist.

Med rätt träningsutrustning hemma kan du lätt lägga in ett träningspass när det passar bäst för dig. HAMMER och FINNLO by HAMMER erbjuder ett stort urval av träningsutrustning för hemmet, så du kan spara in tid på att slippa ta dig till gymmet och helt enkelt träna hemma i ditt eget vardagsrum. Fördelarna är uppenbara:


...billigare:
Nu för tiden är sportmarknaden full av billiga träningslokaler där du kan få ett medlemskap för knappt 200 Kr i månaden. Erbjudanden skryter om stora rabatter och sparade kostnader, men i verkligeheten är det bara en bluff. Kostnaderna summerar sig snabbt och ses sällan i sin helhet över hela bindningstiden. Det händer ofta att medelmskapet inte utnyttjas efter som det kräver en hel del motivation att släpa sig till gymmet efter en lång arbetsdag. Hur härligt skulle det inte vara att få till ett effektivit träningspass innan middagen står på bordet eller att få igång kroppen 10 minuter på morgonen innan frukost. HAMMER och FINNLO träningsmaskiner har en lång livslängd och är väldigt stabila. Genom att satsa på att ha en maskin hemma istället kommer du att spara pengar i längden eftersom du kan dra nytta av maskinen under flera års tid och den kan användas av hela familjen. Du sparar även in kostnaden att ta dig till och från gymmet.


...mer flexibelt:
Du känner säkert igen situationen när du kommer hem sent från jobbet, barnen behöver dig och du har en mängd småsaker att fixa hemma. Det kan lätt göra att regelbundna besök till gymmet blir en extra stressfaktor som din hälsa kan ta skada av, istället för att ha den hälsosamma och avslappnande effekt som den borde. Flexibel tidsplanering är det argument som väger tyngst för att ha träningsmaskiner i hemmet. Du bestämmer helt själv när du vill träna. Om du är egenföretagare och bestämmer dina tider själv är det ännu bättre. Ta vara på korta pauser med att t.ex. träna magen och ryggen efter en längre tid framför datorn. På så sätt kan du även se till att vara mer koncentrerad och avkopplad när du återgår till att jobba.


...mer avslappnat:
En välbekannt scen på gymmet: Du har värmt upp (på en crosstrainer som lämnats svettig av personen innan dig) och vill köra igång med din magträning. Dock visar det sig att alla magtränare är upptagna. Med ett HAMMER eller FINNLO hemmagym är din favoritmaskin alltid ledig – och det finns ingen tidsberänsning. Även välkänt: allt klirr av tunga maskiner och hödljud musik som man störs av på gymmet.

Om du har träningsmaskiner hemma kan du själv bestämma vad du vill lyssna på för musik och bygga upp en trevlig och angenäm träningsatmosfär. Du kan titta på ditt favoritprogram, lyssna på din favoritmusik eller helt enkelt träna under tystnad – du kan välja helt själv vad som ska hända runt dig medan du tränar!


...mer effektivt:
Med flexiblare tidsplanering kommer du att kunna träna oftare, vilket i sin tur kommer visa sig i form av träningsresultat. Tiden som du annars lägger på att ta dig till och från gymmet, kan du istället lägga på att träna. Med hjälp av våra träningsmaskiner kan du använda dig av t.ex. pulsmätning för att pusha dig själv och sätta nya träningsmål. Du kan även se till att få intensiv träning som är direkt anpassad efter dina behov. Det skiljer heller inte på kvalitet. Alla våra träningsmaskiner håller en hög standard och används flitigt av professionella atleter. Utöver våra maskiner kan du vända dig till våra fitnessexperter på hammer-traning.se för att få svar på frågor och tips för att förbättra din träning. Du når dem per telefon eller e-mail. På så sätt kommer du inte bara igång med dig träning utan ser till att hela tiden öka och förbättra din träningsförmåga.

Kvinna på träningscykel

  Träning hemma

 • Flexbel tidsplanering
 • Långfristig kostnadssparade och 1 års gratis garantiförlägning på urvalda träningsmaskiner i vår online shop
 • Avkopplande träning i angenäm atmosfär
 • Träning för hela familjen
 • Funktionell träningsstyrning med hjälp av professionell teknik
 • Kompetent konsultation från vårar fitnessexperter och ett stort antal träningsvideos
 • Effektiva resultat från regelbunden träning – när som helst och utan att behöva ta sig någonstanse
 • Individuella träningsplaner för snabba och säkra resultat
 • Delvis mer än 100 övningar möjliga på en enda träningsstation (t.ex. Autark Serie, Bio Force, M-Serie)

  Träning på gym

 • Måste hålla sig till träningstider
 • Ofta billiga medlemskap som blir dyra med tiden om man inte utnytjar dem ordentligt.
 • Trängsel och kö till maskiner
 • Bra för att träffa folk
 • Beroende på gym och prisläge delvis föråldrade maskiner
 • Inte alltid personal på plats som har tid för frågor
 • Att ta sig till och från gymmet – beroende på distans och tid på dygnet kan det vara en grund till att träningen uteblir
 • I ideallfall får du hjälp av en fitnessexpert – beroende på hur många det finns och hur
 • Mycket folk det är på gymmet
 • Många olika maskiner

Här ser ni skillanderna mellan att träna hemma och på gymmet svart på vitt. Det mesta pekar på att det finns många fördelar med att träna hemma. Så varför inte börja idag.

Spana in våra HAMMER och FINNLO by HAMMER träningsmaskiner på vår hemsida och shoppas los!


Tillbaka till översikten

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00