upp

Kom i form

Kom i form

Fördelarna med att träna hemma

Fördelarna med att träna hemma

Träning är både sunt och kan vara riktigt kul, om det inte vore för tidsbrist. För många är det svårt att få till regelbunden träning på grund av att man helt enkelt inte får till den lediga tid som man behöver på grund av en mängd förplitelser. Ett sätt att se till att träningen blir av är att investera i hemmaträningsutrustning. Det är ett enkelt och mindre tidskrävande sätt att effektivt träna hur du vill, vad du vill, när du vill.

läs mer
Fast rumpa

Fast rumpa

Män som kvinnor – alla vill ha en fast rumpa! Även om rumpans form är delvis ärftlig kan den förstärkas och formas med hjälp av olika övningar och inriktad träning.

läs mer
Platt mage

Platt mage

En platt mage ser inte bara bra ut på stranden. Män som kvinnor strävar efter en smal siluett. Särskilt nu när antalet överviktiga ökar för varje år har en platt magre blivit allt mer av en skönhetsideal. Men vad behövs för att verkligen få en platt mage?

läs mer
Smala ben

Smala ben

För många kvinnor är smala ben en stor del av en attraktiv kropp. De får inte vara för tjocka men ändå inte för smala. Hur hittar du balansen mellan lätt definerade och allt för muskulösa ben?

läs mer
Tajt hud

Fast hud

Fast, frisk hud strålar och är en symbol för ungdom, skönhet och livskraft. Men vacker, stram hud behöver god vård och ordentligt med motion - ingenting är gratis här i livet!

läs mer
I  form för sommaren i 4 veckor

Få en strandkropp på fyra veckor

Vill du ha en snygg strandkropp? Med hjälp av våra tips kan du lätt komma i form inför sommaren. Vi har satt ihop en fyra veckors plan med effektiva övningar som kommer ge dig snabba resultat.

läs mer
fascia

Fascia - det hemliga muskelstödet!

Fasciaträning med en foam roller är den senaste trenden bland stjärnorna men också bland elitidrottare. Hur du utövar denna sorts träning och varför du bör göra det kan du läsa om här.

läs mer
Tillbaka till översikten

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00