upp

Mitt fitnessår 2017

Hammer träning

Mitt fitnessår 2017

För att göra 2017 till ditt personliga fitnessår har vi radat upp 10 bra skäl varför du bör satsa på att komma i form. Vi vill börja med att få igång din egen motivation.

Vi har satt ihop ett koncept för att hjälpa dig hålla dig motiverad och uppnå dina mål i det långa loppet.
MO •TI • VA • TI • ON

Först ut skulle vi vilja kort förklara det magiska ordet MOTIVATION. Det är viktigt för din framgången att veta definitionen. I kärnan är motivation inget mindre än "drivkraft" som gör det möjligt att uppnå uppsatta mål. Effekten är den samma på en känslomässig och kognitiv nivå. Definition räcker helt och hållet för oss för att gå vidare.

Hos de flesta människor beror misslyckandet inte på att de inte är tillräkligt motiverade utan har fel strategi när de väljer att börja träna. Fokus ligger ofta på saker som man lovat sig själv inför det nya året.


SKÄL för mitt FITNESSÅR 2017SMART regeln

Dina mål måste vara SMARTa. Permanent motivation uppnås med hjälp av SMARTa mål. Men vad är då egentligen SMARTa mål? SMART står för följade: SMART betyder:

S - specifika: Målen är specifika eftersom de är exakt definierade.

M - mätbara: Målen är mätbara eftersom de omedelbart och/eller gradvist har en märkbar inverkan på dig.

A - attraktiva: Målen är attraktiva eftersom de kommer att ha en enorm inverkan på ditt liv.

R - realistiska: Målen är realistiska eftersom de anpassas individuellt efter var och ens egna behov.

T - terminerade: Målen är tidsinställda eftersom du vill uppnå dem under det nya året.


Vi har valt 10 skäl för dig för att du ska kunna tillämpa SMART-principen på ett bra sätt. Med regelbunden träning kommer du att se bättre ut och därmed mår bättre. Du får mer energi i vardagen som automatiskt förvandlas till ökad produktivitet. Ökad produktivitet ger ökad livskvalite vilket du kommer att utstråla.

Genom regelbunden träning, vilket även stärker immunförsvaret, minskar ackumulerad stress och din koordination förbättras. Du kommer att märka av andra fördelar allt eftersom som t.ex. ökad mottagnings- och lärförmåga i samband med ökad mental styrka.

Låt år 2017 bli ”ditt fitnessår” och vi hjälper dig med vår kunskap för att se till att du uppnå dina mål. Vår träningsutrustning för hemmet kan hjälpa dig att nå dina träningsmål på ett effektivt sätt under det kommande året.

En privat träningsmaskin erbjuder många fördelar som gör det lättare för dig att uppnå dina mål. Hemma är ditt träningsredskap alltid till hands, du slipper väntetider och resor till och från gymmet. Vad är enklare än att hoppa upp på din cardiomaskin medan du tittar på nyheterna eller läser en bok?

Målen vi nyss nämt är SMARTa. Vissa mål tar med sig andra automatiskt, utan att du behöver lägga extra tid och kraft på att försöka uppnå det. Det räcket alltså inte att men tar för sig att göra något, du måste välja att strukturera upp dina mål för att kunna uppnå dem.

Vad skulle ett personligt SMART mål för "MITT FITNESSÅR 2017" vara för dig?

Dela dina löften, mål och idéer med oss. Skriv till oss på info@hammer-traning.se

Vi ser fram emot att höra från dig!


Tillbaka till översikten

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00