upp

Beach body 2017

Hammer träning

Your first steps for your beachbody 2017

Dina första steg mot din strandform 2017

Vi ger dig möjligheten att komma i form till sommaren med hjälp av vår träningsutrustning. För att bygga upp ett sexpack, muskulöst bröst och en allmänt vältränad kropp rekommenderar vi dig att inte enbart träna med vikter utan att även träna med hjälp av ett komplett hemmagym. Du kan träna hela din kropp på en mängd olika sätt och muskeluppbyggning möjliggörs tack vare effektiv träning av samtliga muskeltgrupper vilket kommer att hjälpa dig bygga din drömkropp.

Våra hemmagym i Autark-serien erbjuder en mängd olika övningar på minsta mögliga utrymme.

Autark-serien är perfekt för män som strävar efter en vältränad kropp. Muskulösa armar, ett brett bröst och V-formad rygg till sommaren 2017. Varje muskelgrupp kan tränas specifikt beroende på vart fokus ligger med hjälp av de olika Autrak-modellerna. Beroende på antalet repetitioner eller "Time under tension (TUT)" så kan antingen muskeluppbyggning eller styrkeuthållighet tränas. Autark-serien erbjuder effektiv och funktionell träning för alla.
Workout videos

Se flera övningar och workouts på vår Autark-serie på vårYoutube-kanal.


Sixpack till sommaren

Vid sidan av att träna armar och bröst för att få en snygg V-formad kropp, så kan du med hjälp av vår Autrak-serie träna även magen. Tricepsrepet är ett perfekt tillbehör till ditt hemmagym som inte enbart är avsett för tricepsträning – fäst det på vajern, sätt dig ned och placera repet över dina axlar, luta dig framåt och långsamt tillbaka igen. Med denna enkla rörelse tränar du ditt sexpack.sixpack-workout-1 sixpack-workout-2

Hemmagym Autark:

Autark-seriens modeller sklijer sig geniom sina tillbehör som t.ex. sido dragsnöre, mag- och ryggtränare, benpress eller en separat butterflyenhet. Den funktionella benböj/sträck enheten Autark 1500 ger möjligheten till extra effektiv benträning.

Tillbaka till översikten

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00