upp

Hammer träning

Hammer träning

The Big Five

BIG FIVE Träningsplan

Bli till ett kraftpaket på kort tid - med BIG FIVE träningsplanen. Den männskliga kroppen innehåller 656 muskler. Men BIG FIVE tränar man största delen av dem. Med dessa fem enkla styrkeövningar, skapar du det perfekt underlaget för en snygg och välformad kropp.

läs mer
Sågtand Träningspass

Stålmannen Sågtand Träningspass

Vältränad som Stålmannen! Till en super överkropp hör en perfekt definerad sågtandsmuskel. Det är en vältränad "musculus serratus" som gör den nya Stålmannen-skådespelaren Henry Clavill tillräckligt vältränad för att kämpa mot Batman. Var finns den och hur tränar man den på bästa sätt? Vi ger er alla träningstips ni behöver!

läs mer
Superhjälte träning: Tor

Superhjälte träning: Tor

Vem har inte drömt om att vara lika stark som en superhjälte? Med hjälp av vårt "Tor" träningsprogram kan du komma din dröm lite närmre. Vi visar dig de perfekta övningarna för starka armar och en beundransvärd superhjältes-överkropp.

läs mer
Konditionstraning

Bränn fett på crosstrainern

Den rätta vägen till din perfekta strandkropp innebär regelbunden träning som hjälper dig att gå ner i vikt. Ett perfekt exempel är pulsträning på antingen en crosstrainer eller ellipstisk maskin.

läs mer
beach body 2017

Dina första steg mot din beach body 2017

Vi ger dig möjligheten att komma i form till sommaren med hjälp av vår träningsutrustning. För att bygga upp en sexpack, ett muskulöst bröst och en allmänt vältränad kropp rekommenderar vi dig att inte enbart träna med vikter utan att även träna med hjälp av ett komplett hemmagym.

läs mer
Mitt fitnessar 2017

Mitt fitnessår 2017

För att göra 2017 till ditt personliga fitnessår har vi radat upp 10 bra skäl varför du bör satsa på att komma i form. Vi har satt ihop ett koncept för att hjälpa dig hålla dig motiverad och uppnå dina mål i det långa loppet.

läs mer
Magträning

Magträning

Våra fitnessexperter har valt ut de mest effektiva magövningarna - både med och utan redskap. Tio minuter per dag är tillräckligt för att stärka musklerna och smala till midjan och buken.

läs mer
Tillbaka till översikten

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00