upp
Kundjänst

HAMMER-Kundjänst
Våra experter är alltid glada att hjälpa till, så om du har några frågor gällande våra produkter eller vill beställa över telefon, kontakta våra fitnesstränare eller produktrådgivare på telefon eller per email.

Service & Råd

Telefon: 010-2007800
Måndag - Fredag: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00

Email:
Har du frågor som berör våra produkter:
produkt@hammer-traning.se

Alla andra frågor:
info@hammer-traning.se

12 månaders extra garantiförlängning!*
Varukorgen (0)
0,00 kr
Perfekt hemmaträning

Service & Råd: 010-2007800 (Må. - Fr.: 09.00 - 17.00)

Hälsa & Näring

Hälsa & Näring

vad muskler kan!

Man kan knappt tro på allt vad muskler kan!

Att männsikor som rör på sig och sportar för det mesta är sundare och har mer energi är kännt sedan länge. Dock är det fortfarande oklart hur mycket positiv inverkan styrketräning har på kroppen. Nu har forskare vid University of California försökt att göra sig klokare på ämnet och har kommit fram till att styrketräning minskar risken för plötsligt dödsfall väsentligt.

läs mer
foerkylning

Hur håller man sig frisk under forkylnings- och influensasäsong?

Att hitta ett botemedel mot förkylning kan verka avskräckande, med det finns några enkla sätt att förbättra dina chanser att slippa viruset den här säsongen. Vi berättar vad du kan göra för att slippa falla offer för den årliga snuvan och hur du kan hålla din hälsa i toppform hela vintern.

läs mer
vitaminer

Vitaminer

Näring spela stor roll vad det gäller vår prestationsförmåga. Människokroppen kan endast åstadkomma maximal prestanda när den tillhandahålls med alla nödvändiga närningsämnen.

läs mer
Acerola – den lilla C-vitamin bomben!

Acerola – den lilla C-vitamin bomben!

Visste du att 100 g färskpressad acerolajuice innehåller 1400-2100 mg C-vitamin, vilket är det högsta innehåller av C-vitamin i världen, och hela 30 gånger högre än i en citron.

läs mer
Om biologisk ålder

Om biologisk ålder

Vet du hur gammal du är? Det är en seriös fråga, för nu är det vetenskapligt bevisat att det är stor skillnad på biologisk och kronologisk ålder. Här kan du testa din biologiska ålder!

läs mer
Hemlagad fitnessbar: så här bakar du en proteinbar

Hemmalagad proteinbar

Proteinbarer är inte bara nyttiga utan fullproppade med protein. Den finns x antal barer att köpa, men för dig som hellre bakar själv har vi satt ihop ett lätt och nyttigt recept att prova.

läs mer
Tillbaka till översikten

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00