upp
din personliga fördel

Ett brett sortiment av produkter och varumärken

Hos HAMMER SPORT AG (hammar-traning.se) hittar du ett stort urval produkter och varumärken. Vi har en uppsjö modeller i hög kvalitet och till bra priser att välja mellan. Utöver de sedvanliga produkterna som finns på marknaden har vi dessutom exklusiva specialmodeller att hålla extra utkik efter.

Professionell och personlig service

Vi ser service som vår främsta prioritet och alla våra anställda är experter inom sina respektive områden. Vårt serviceteam består endast av yrkeskunniga inom fitness och idrott med flera års erfarenhet. För oss är det viktigt att besvara alla dina frågor så grundligt och tydligt som möjligt, så tveka inte att höra av dig till oss. Alla dina förslag är väldigt värdefulla för att vi ska kunna utveckla våra produkter ytterligare, så vi uppskattar verkligen all feedback vi får.

Gratis förlängd garanti med hammer-traning.se

Du kommer att imponeras av våra produkters kvalitet – hela vårt sortiment håller mycket hög standard. Eftersom vi vill vara övertygade om att du blir nöjd med ditt inköp ger vi dig 12 månaders extra garanti – helt gratis.

Service från tillverkaren

HAMMER SPORT-märkesvaror representerar lång hållbarhet och hög kvalitet. Om det mot förmodan skulle vara något fel på din produkt tar vi snabbt hand om saken då vi har tillgång till alla reservdelar.

Gratis retur eller byte

Om du inte skulle vara nöjd med din produkt, kommer vi och hämtar den. Ring då vår Service-hotline på 010 1992503

Din information är säker

Ditt förtroende är väldigt viktigt för oss! Du kan vara säker på att vi inte vidarebefordrar eller sprider dina personliga uppgifter. Med vårt varumärke och 100-åriga historia kan du vara säker på vad vi står för.

En multimediavärld av fitness

Besök oss på Youtube eller Facebook och dela med dig av din träningsentusiasm till andra fitnessfans. I vårt nyhetsbrev kan du även läsa om nya trender och hålla dig uppdaterad om våra senaste erbjudanden.

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00