upp

Tävla med HAMMER – New York-resa + ”Soul Cycle”

Tävla med HAMMER 2017

Är du redo för ett äventyr med HAMMER?

Vinn en svindlande resa till New York med HAMMER TRÄNING!

Den här unika chansen får du inte missa! Delta i HAMMERs tävling och få chansen att vinna fram till den 20:e oktober 2017. Vi lottar ut tre vinster:

 • En femdagars flygresa till New York för två personer – inklusive ett ”Soul Cycle”-event.
 • Den perfekta ”feelgood-träningen” på hemmaplan – HAMMER träningsstudsmatta Cross Jump
 • Framgångsreceptet för sexpack, styrka och kondition: HAMMER Boot Camp Pro

Så här funkar det:

 • Fyll i formuläret nedan eller skicka
 • ett vykort med uppgifterna nedan till:
  HAMMER TRÄNING
  Västbergavägen 4
  126 30 Stockholm

Teamet på HAMMER TRÄNING håller tummarna för dig!

delta nuHAMMER tävling 2017

Fem dagar i New York för två personer, inklusive ett ”Soul Cycle”-event.

Upplev staden som aldrig sover! Oavsett om du väljer att göra en rejäl shoppingrunda, besöka Frihetsgudinnan eller promenera över Brooklyn Bridge är en New York-resa alltid oförglömlig.

Så här blir din resa oförglömlig: Vi låter dig prova på en ny, exklusiv trendsport. På ”Soul Cycle” handlar det inte bara om att förbränna kalorier, utan om sport som en gemensam happening och party.

 • 4 övernattningar för 2 personer
 • Flyg från Sverige till New York
 • Deltagande på ett unikt ”Soul Cycle”-event.
 • 5 000 SEK i fickpengarHAMMER tävling 2017

Effektiv träning som gör dig på gott humör – HAMMER träningsstudsmatta Cross Jump

Det finns knappt någon annan sport där man förbrukar så många kalorier och förbränner så mycket fett som när man tränar på studsmatta. Regelbunden hoppning på träningsstudsmattan förbrukar upp till 1200 kalorier per timme, beroende på intensitet.

De innovativa hopp-punkterna (patentansökan under behandling) på HAMMER Cross Jump träningsstudsmatta ger den perfekta träningsstimulansen och gör träningspasset extra effektivt. Oavsett om du tittar på tv, pratar i telefon eller tar en kreativ paus på kontoret hemma – med den här träningen blir du garanterat på gott humör!

HAMMER Fitness-Trampolin Cross Jump
HAMMER Fitness-Trampolin Cross Jump
HAMMER tävling 2017

HAMMER Boot Camp Pro – effektiv träning på minsta möjliga utrymme

Med det här setet i tre delar för sexpack, styrka och kondition får du ditt eget boot camp hemma. Setet i tre delar består av magtränare, armhävningshandtag och hopprep. Passar perfekt för träning hemma på minsta möjliga utrymme.

Magtränaren AB Roller stödjer dig i varje del av crunch-rörelsen och hjälper dig att genomföra övningarna på rätt sätt. Med del två i Boot Camp Pro-setet, armhävningshandtagen, optimerar du dina armhävningar. Träning med hopprepet förbättrar din kondition.


Boot Camp Pro
Boot Camp ProDeltagarvillkor

Tävlingen avslutas 20 oktober 2017. Tävlingsjuryns beslut kan inte överklagas. För att delta ska du antingen fylla i online-formuläret eller skicka ett vykort med samma information till HAMMER TRÄNING, Västbergavägen 4, 126 30 Stockholm. Vinnarna dras i början av november och meddelas via mejl. Familjemedlemmar till medarbetare på HAMMER TRÄNING får inte delta i tävlingen.* Vi på Hammer Träning vill skicka intressanta och spännande saker till dig och arbetar ständigt med att förbättra våra erbjudanden och innehållet i våra nyhetsbrev. För att vi ska kunna analysera vad du är mest intresserad av och vad vi kan förbättra, vore det hjälpsamt om du godkänner att vi analyserar vilka länkar du klickar på i våra nyhetsbrev. Du kan vara helt säker på att vi inte lämnar vidare dina uppgifter till tredje part! Du kan när som helst avregistrera dig och på så sätt raderas alla uppgifter om dig. Om du har frågor om personuppgiftsskydd hjälper vi dig gärna!People image created by Javi_indy - Freepik.com
Water image created by Mario_luengo - Freepik.com
© Antonio Gravante

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00