upp

Träningsbänkar

En träningsbänk används för styrketräning med hantlar eller tillsammans med skivstångsställningar och skivstänger. Oavsett om det är på gymmet eller hemma är träningsbänken väldigt populärt hos utövare som utför övningarna korrekt. Genom det justerbara ryggstödet kan du träna dina muskler från olika vinklar. En träningsbänk är din perfekta träningspartner för intensiv och omfattande styrketräning i hemma.

I HAMMER Online-Shop hittar du ett stort urval av träningsbänkar från FINNLO by HAMMER och HAMMER till överkomliga priser. FINNLO Design Line har särskilt hög kvalité och en enastående träningskomfort och en max belastning på upp till 300 kg.

Träningsbänkar från Bermuda kommer direkt från HAMMER och är ett bra val för nybörjaren, eftersom du kan kombinera träningsbänken med ett hantelsystem. Du får även möjlighet till övningarna butterflies- och bencurl vilket är perfekt för utövare som vill ha mer än en vanlig träningsbänk.

Träning på en träningsbänk

Träningsbänkar är idealiska för att träna musklerna från olika vinklar. Genom att ändra vinkeln tränas muskelgrupperna olika och muskelfibrerna blir specifikt påfrestade så att musklerna blir bättre definierade.

Övningen ”axelpress med hantel” är en populär och väldigt effektiv övning för axlarna och denna övning kan du enkelt träna på HAMMER träningsbänken Solid XP. Ställ in ryggstödet på träningsbänken Solid XP vertikalt och sätt dig rakt upp och håll en hantel i varje hand. Ryggen ska vara rak och stödjas mot ryggstödet medans fötterna är stadigt på marken. Sträck upp båda armarna rakt upp och låt armbågarna förbli något böjda. Nu sänker du hantlarna till öronen långsamt och kort därefter trycker du upp hantlarna igen. Denna övning ger effektiv träning för axlarna och stödjer överkroppen i sin V-form.

Flera olika kombinationer med hantlar och träningsbänkar är möjliga.
Kombinera FINNLO Power Bench och FINNLO 10 kg Hantelset, Järn och få perfekta träningsförhållanden i ditt hem.

Träningsbänkar

Träningsbänkar

8 artiklar
per sida
Rutnät Lista
  • Ordning
    • Pris
    • Ny
8 artiklar
per sida
Rutnät Lista
  • Ordning
    • Pris
    • Ny
Online produktrådgivare

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00