upp

Styrketräning med multigym / hemgym / Hemmagym – mer än att bara lyfta skrot

Styrketräning erbjuder den bästa förutsättningen för att vidhålla hälsan i kropp och själ. Alla som någon gång upplevt den härliga känslan efter ett träningspass, kan inte motstå att fortsätta med sin styrketräning. Målet med styrketräning är att forma kroppen och bygga muskler på ett hälsosamt sätt och den som tror att termen styrketräning bara är en monoton träningsform har definitivt fel. Ju mer varierande rörelseformen är, desto mer varierande och mångsidig blir din styrketräning.
För att utveckla musklerna tränar idrottare med multigym eller hemgym, fria vikter, träningsbänkar och träningsstationer. I HAMMERs Online-shop hittar du styrketräningsutrustning av mycket hög kvalité och kan leta bland flera olika alternativ. Särskilt populär är FINNLO by HAMMERs hemgym som är en självständig serie av maskiner där användaren får en optimal träning och kan lätt undvika en felaktig hållning. Autark 2500 är en styrkestation med ett flertal träningsalternativ och utrustad med en väldigt avancerad och effektiv benpress för professionell benträning.

Med en FINNLO Bio Force maskin kan du utföra en mängd övningar och är perfekt för din styrketräning hemma. Över 110 övningar är möjliga och vikterna har ersatts av en högst innovativ TNT-teknologi (Total Nitrocell Technology) där kväve-fyllda cylindrar ger ett mycket smidigt och tyst motstånd. Bland andra är det världsberömda tidningsmagasinet" Men´s Health" väldigt är entusiastiska i just FINNLO Kraftstation Bio Force. Med dess många träningsalternativ, rörelsekvalitén och att den är så användarvänlig har gjort Bio Force till en test segrare på marknaden i utvärderingen av styrkestationer för upp till priset av 9.199 Kr.

FINNLO by HAMMERs prisvärda träningsbänkar och träningsstationer finns även tillgängliga för de som hellre vill träna med fria vikter. Bland annat FINNLO Träningsbank Design Line erbjuder styrketräning på högsta nivå.

HAMMER har ett flertal utmärkta multigym och träningsbänkar som är gjorda för hemmet. Träningsbänken Bermuda är idealisk för att börja din styrketräning i hemmet med.

Multigym

Ett multigym är perfekt för en varierande helkroppsträning under ditt egna tak, se det som ditt helt egna hemmagym. Nybörjare eller proffs, alla har nytta av ett multigym för muskeluppbyggnad. När du tränar på ett multigym behöver du inte tänka lika mycket koordination som när du tränar med fria vikter (hantel). Eftersom rörelserna är låsta på multigym kan skador och dålig hållning undvikas och muskelträningen maximeras.

Styrketräning på Multigym

Med den stabila sittpositionen och en fixerad överkropp är pulldowns bakom nacken en ideal övning för nybörjare. Denna komplexa övning kan med enkelhet utföras på ett FINNLO Multigym. Sätt dig i t.ex. FINNLO Autark 600 och fixera benen. Rör armarna nedåt och armbågarna utåt medan du lutar överkroppen något framåt. Håll sedan positionen en kort stund för att därefter långsamt återgå tillbaka till utgångsläget. Denna övning är väldigt effektiv och tränar den stora ryggmuskeln (Latissimus Dorsi).

Multigym / Hemmagym

Multigym / Hemmagym

32 artiklar
per sida
Rutnät Lista
  • Ordning
    • Pris
    • Ny
32 artiklar
per sida
Rutnät Lista
  • Ordning
    • Pris
    • Ny
Online produktrådgivare

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00