upp

Magtränare – framgångskonceptet för ett sexpack

En magtränare tränar din mage och gör den platt! Och rätt vad det är tittar sexpacket fram. Men ett sexpack ser inte bara bra ut utan är även ett viktigt skydd för kroppen. Tillsammans med ryggmusklerna skapar de en slags korsett av muskler runt kroppen som skyddar ryggraden från diverse påfrestningar.

Magtränaren är optimal för att bygga upp magmusklerna och hjälper dig hålla formen för dina situps. Den understöder överkroppen när du utför din träning och kan användas till ett flertal olika övningar för att träna de flesta magmusklerna.

I HAMMER Online-Shop hittar du ett stort urval av prisvärda magtränare. En favorit är HAMMERs Ab Roller - en klassisk magtränare som är perfekt för nybörjare och fritidsmotionärer. För de lite mer erfarna idrottsmännen rekommenderar vi FINNLOs magtränare AB-Dominox. AB-Dominox är utrustat med ett grepp ovanför huvudet som gör att fler övningar kan utvinnas. Ett regelbundet användande av en magtränare tillsammans med en hälsosam kost uppnår snabbt goda resultat.

Träna med en magtränare

Att träna med en magtränare är enkelt. HAMMER magtränare Ab-Sensation är idealisk ifall man tidigare aldrig provat på det. Träningsrörelsen är skonsam för ryggen och dina magmuskler får en särskilt bra träning. Tänk på att ha böjda ben och att fötterna ska vara i golvet när du tränar och låt huvudet vila mot nack-dynan. Om du vill prova en lite mer avancerad övning kan du låta endast hälarna vara i golvet. Rulla överkroppen från golvet och upp. Håll i den positionen ett kort tag och återgå sedan långsamt tillbaka till utgångsläget på golvet. För en mer intensiv och varierande magmuskel träning rekommendera vi FINNLOs Ab-Tech. Vid träningen använder du greppet ovanför huvudet att alla fast i så dina magmuskler är spända redan innan du sätter igång. Träningen blir på så vis ännu mer intensiv och arbetsam. Med Men´s Health magtränare Ab-Trax sätter du alla dina magmuskler i en rörelse. Sätt dig med knäna på sittdynan och ta ett stadigt grepp om handtagen. Flytta knäna upp mot hakan och håll kvar en kort stund. Samspelet mellan Crunch och Knä lyft ger denna övning en mycket hög intensitet och tränar hela din magmuskulatur.

Magtränare

Magtränare

4 artiklar
per sida
Rutnät Lista
  • Ordning
    • Pris
    • Ny
4 artiklar
per sida
Rutnät Lista
  • Ordning
    • Pris
    • Ny
Online produktrådgivare

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00