upp

Viktskivor

Viktskivor och fria vikter tillhör grundutrustningen i varje gym. Det går inte att styrketräna utan fria vikter – vare sig på gymmet eller hemma. Viktskivor ger dig möjligheten att variera din träning och kan användas för att stärka hela kroppen. Viktskivor är oftast gjorde i gjutjärn, krom eller plast. Alla standardviktskivor i HAMMER SPORT Online-Shop har ett genomsnittshål på 30mm och passar på alla vanliga skivstänger.

I HAMMER SPORT Online-Shop hittar du ett stort urval av olika viktskivor. Särskilt praktiska är HAMMER viktskivor chrom och viktskivor svart. Dessa är utrustade med extra handtag för att fler övningar ska kunna utföras och finns i flera olika viktklasser.

Träna med viktskivor

I vår Online-Shop hittar du många viktskivor du kan uppgradera din träningsbänk eller träningsstation med. Det går dessutom utmärkt att använda fria viktskivor för att träna upp magmusklerna. Två rekommenderade produkter är FINNLO Latzug-Station Multi Lat-Tower eller Chrom viktskivor. Med Lat-Tower kan stora delar av överkroppen tränas och kan vara ditt hjälpmedel till en mer sund och hälsosam kropp.

Prova olika viktskivor

Om du behöver hjälp med att välja vilka viktskivor som passar bäst in i din träningsritual, besök då ett av våra HAMMER SPORT Factory Stores där vår sakkunniga personal står redo att hjälpa dig. Vi kan även nås på telefon ifall du har frågor över din träning eller våra produkter.

Viktskivor

14 artiklar
per sida
Rutnät Lista
  • Pris
    • Ordning
    • Ny
14 artiklar
per sida
Rutnät Lista
  • Pris
    • Ordning
    • Ny
Online produktrådgivare

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00