upp

Hammer Träning som ny partner till AIK FotbollHAMMER och AIK

AIK Fotboll har under längre tid letat efter en tillförlitlig och kunnig partner inom träningsbranschen. Hammer har under samma tid letat efter ett starkt och etablerat varumärke att samarbeta med på den svenska marknaden. När diskussionen påbörjades med AIK kändes det som ett naturligt val.

Hammer har över 100 års erfarenhet inom sport och träning och ser på så sätt många likheter mellan oss själva och AIK Fotboll. Inbitna institutioner med mycket erfarenhet som kan lära av varandra och nå ut till en större publik.

Sedan Maj 2017 är Hammer Träning Officiell Gym Sponsor åt AIK Fotboll. Gymmet på Karlberg har byggts om och fyllts med högkvalitativa produkter från Hammer för att ge laget bästa möjliga träning inför och under kommande säsong. Fotbollsfys handlar om att hålla sig skadefri, frisk och tillräckligt vältränad för att klara av det arbetssätt eller den spelidé som utövas under varje match hela året. AIK Fotboll har i avsikt att vara en av Sveriges ledande klubbar inom området fotbollsfys.

Nedan finns ett litet smakprov på hur det nyrenoverade gymmet ser ut och hur det kommer att användas:Utrustning på Karberg

Vi har utrustat gymmet med en kombination av olika träningsredskap för att ge laget så många olika träningsmöjligheter som möjligt. På plats i gymmet finns det:


HAMMER Löpband LR22i
Hammer Kettlebells i olika viktklasser
FINNLO traningsbank design line svart

FINNLO MAXIMUM Speedbike Pro
Hammer Hantlar med vikter i olika viktklasser

Kom igång med att träna hemma

Det är inte bara fotbollsspelare som bör hålla sig i form – det gäller även för vardagsmotionärer. Speciellt i Sverige har det visat sig att motionsnivån sjunker betydligt under vinterhalvåret. Förklaringen är rätt så enkel. Alla är vi mindre benägna att ge oss ut och träna när det är grått och ruskigt ute. Att ha träningsutrustning hemma gör under för motivationen och för att integrera träning i vardagen. Genom att ta hem träningen, underlättar du för dig själv på många sätt. Du kan läsa mer om fördelarna med hemmaträning här: Fördelarna med att träna hemma

Om du är osäker på vad som skulle passa dig bäst, har vi kunnig personal som kan hjälpa dig hitta rätt i träningsdjungeln.

Du når vår support Måndag-Fredag kl 09:00 – 17:00 på 010-200 78 00.

Vi kommer att finnas på plats på Friends arenan under hösten så att AIK supportrar kan testa våra produkter. Vårt mål är att hjälpa er att hålla er i bra form på enklast möjligast sätt.

Vi hoppas att vi ses på Friends under säsongen!


Partner till AIK Fotboll

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00