upp

Om oss

Hammer-traning.se är träningstillverkaren Hammer Sport AG´s onlinebutik.

Köp direkt ifrån tillverkaren!

HAMMER SPORT AG - ett sekel av idrottserfarenhet

Företaget HAMMER Sport AG

Firma Hammer Sport AG

HAMMER SPORT AG har över 100 års erfarenhet av tillverkning och distribution av sportartiklar. Allt började med produktion av tennisracketar och skidor i trä.

Efter andra världskriget hette tillverkaren ”Erbacher”. Detta var på sin tid den ledande tyska skidtillverkaren som kom med många viktiga innovationer: t.ex. var företaget först i världen, näst efter Howard Head, med att tillverka skidor av metall. När Heidi Biebl vann OS-guld i störtlopp i Squaw Valley (USA) år 1960 erhöll hon ett ”Erbacher Grand Prix”.

1989 började företaget utveckla träningsredskap och kom då ut på marknaden under namnet HAMMER SPORT. HAMMER SPORT AG är en av Tysklands ledande leverantörer av fitnessutrustning för hemmet. 1996 utökades sortimentet med HAMMER-serien för boxning samt med kampsportsartiklar.

2005 introducerades det förstklassiga märket FINNLO på marknaden. Idag är FINNLO DET mest innovativa varumärket för fitness i Europa. FINNLOs höga krav på kvalitet och design är med andra ord den främsta anledningen till dess framgångar.

Den framgångssaga som har åtföljt träningsredskapen från HAMMER och FINNLO vilar främst på utvecklingen av kvalitetsprodukter med innovativa och delvis patenterade produktegenskaper – det gäller att leva upp till den globala marknadens behov och höga krav.

För mer information: HAMMER SPORT AG företagssida.

Köp online eller lokalt!

Välj själv! Utöver vår tillverkarbutik på Internet finns även våra HAMMER Factory Stores som erbjuder hela vårt utbud av varumärken och exklusiva specialmodeller. Hitta en Factory Store nära dig och testa våra produkter på plats! Naturligtvis får du också detaljerade råd och hänvisningar från våra experter. Du kan också köpa våra produkter hos en av våra pålitliga återförsäljare.

Lokala återförsäljare: » Återförsäljare

Våra HAMMER Factory Stores: » Översikt över alla HAMMER Stores

Förlängd garanti!

Kostnadsfri förlängd garanti på hammer-traning.se! Du kommer att bli imponerad av kvaliteten på våra märkesvaror. Eftersom vi är övertygade om våra produkters kvalitet, ger vi dig en kostnadsfri förlängd garanti på 12 månader när du handlar på hammer-traning.se. Bättre service!

Bättre service!

Tjänster anpassade efter tillverkare!Vill du få hjälp med din produkt hemma? Vi uppfyller dina individuella önskemål. Vänd dig till ett av våra tjänsteutbud, där HAMMER SPORTs personal gärna ger dig vidare hjälp. Per telefon, e-post eller post - använd vår tjänst när och hur du vill ha den.

Använd vår tjänst när du vill och på det sätt du önskar.

Designtjänst: Vi bygger åt dig, snabbt och enkelt! Vår professionella servicepersonal gör jobbet åt dig. Vänd dig till oss; vi ger dig allt din produkt kräver.

Frakt av reservdelar: HAMMER SPORTs märkesvaror står för hållbarhet och högsta kvalitetsstandard. Om något ändå skulle vara fel, tar vi hand om det snabbt och på professionellt vis: vi levererar motsvarande reservdelar.

Högre expertis!

Tillverkarens expertis - Professionellt och individuellt stöd: rådgivning och service är extra viktigt för oss. Därför är alla våra anställda experter inom sitt område. I vårt servicecenter har vi bara yrkeskunnig personal och fitnessinstruktörer med många års erfarenhet. Tveka inte att ringa oss: Dina frågor och förslag ger våra utvecklingsavdelningar värdefull information, allt för att utveckla våra produkter.

Högre säkerhet!

Säkerhet från tillverkaren för att skydda dina data! Ditt förtroende är viktigt för oss! Du kan vara säker på att vi inte sprider dina personliga uppgifter eller privata information. Vårt varumärkes 100-åriga tradition står för trygghet.

Kontaktinformation

Vi ser fram emot ditt samtal eller ditt e-mail. Våra rådgivare finns tillgängliga varje vardag mellan 09-17.

Ni kan kontakta oss på telefon +4973197488518 eller på info@hammer-traning.se

Post: HAMMER SPORT AG, Hammer-traning.se, Von-Liebig-Straße 21, 89231 Neu-Ulm

tillbaka till startsidan

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00