upp

INSPIRE by HAMMER M2

Handla direkt hos tillverkaren: 12 månaders extra garantiförlängning
Inspire by HAMMER

INSPIRE by HAMMER M2

Hemmagym Art.-Nr.: 3631

Slut i lager

 • 75 kg viktmagasin och massiva styrstänger
 • Under 2 meter hög
 • Professionell bensparks- och bencurlfunktion
Frågor om produkten? Lägg till jämförelse
Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00 Telefon: +4973197488518
Dina fördelar
 • Fri garantiförlängning
 • Service från tillverkaren
 • Fri frakt
 • Fri retur
 • Köp först, betala sen!
26 990,00 kr
Inkl. 25% VAT, Exkl. frakt
Be om leveranstid


Bio Force Pro 5000 Hammer Fitness Nyhetsbrev Hammer-traning.se leverans Hammer-traning.se Säker betalning Hammer Sport AG - 100 ars erfarenhet Hammer Sport AG mer än 50 Länder världen över Dina fördelar hos Hammer
 • Max motstånd75 kg
 • Mått uppställd182 x 98 x 198 cm
 • KabeldragtornNej
 • Speciella egenskaperLitet och kompakt

INSPIRE by HAMMER M2

Funktionellt och kompakt gym för styrketräning hemma!

INSPIRE by HAMMER Multigym M2 är det perfekta alternativet till att träna på gym – massor av funktioner och läcker design för användning i hemmet. Ett hemmagym för effektiv helkroppsträning på högsta nivå som gör att du slipper trängas på ett gym. Detta kompletta hemmagym tar minimalt med plats tack vare sin genomtänkta design. Ett viktblock på 75 kg ger dig ett träningsmotstånd som tillfredsställer även höga krav, och gör att alla muskelgrupper kan få en intensiv träning. Som tillval kan motståndet hos detta förstklassiga hemmagym utökas till 96 kg, så att även vana muskelbyggare kan få en ordentlig utmaning.

Effektiv helkroppsträning med ett redskap som bara kräver bara ca 2m²

M2 multigym lämnar inte mycket övrigt att önska, även om det tar ytterst lite plats. Det förenar minimalistisk design och en smart konstruktion med mångsidigheten hos träningsutrustningen på gymmet. Detta kompakta och flexibla hemmagym passar perfekt för små träningslokaler eller källarutrymmen.

Fria butterfly-övningar för bröstträning i olika träningspositioner.

Butterfly-draglinorna på sidorna ger möjlighet till en effektiv uppbyggnad av hela bröstmuskulaturen. Övre, mittre och nedre bröstmusklerna får en ordentlig genomkörare. Det är extra effektivt att ändra träningsposition i samma träningsset (1 set = flera repetitioner). Självklart är handtagen halkfria, snälla mot huden och kan vridas i olika lägen för att skona lederna. De olika greppalternativen passar extra bra för bröstpress med bred eller smal fattning.

Sittande rodd för bekväma roddövningar

Bröstpress/roddmodulen erbjuder effektiva roddövningar för att du ska kunna utveckla starka ryggmuskler och en definierad latissimus. Tack vare de olika greppvarianterna och den snabba justeringen för armarna väljer du om du vill träna rodd med smal fattning eller med en bredare fattning för extra träning av axel- och nackmusklerna. Kabeldrag över nackstödet ger också möjlighet till övningen tricepspress och magövningen crunches (sneda och raka).

Högklassigt latsdrag för optimal ryggträning

Med M2-multigymmets förstklassiga latsdrag får du en styrd och högintensiv träning där du kan undvika vanliga fel under utförandet. Fotstöden nedanför ryggstödet hjälper dig att bibehålla stabilitet, att fokusera på utförandet och att minimera skaderisken.

Rehab-/fysiobencurl

Bencurlen kan ställas in från minimal till maximal rörelsebana. Perfekt för muskelbygge, styrkeuthållighetsidrott eller rehabträning vid knäproblem eller efter en knäskada.

Idealiskt: Kombinerad bensparks- och bencurlmodul

Bensparks- och bencurlfunktionen består av en modul som lätt kan ställas om med en snabbinställning. Vältränade lårmuskler är inte bara snyggt, utan är också den bästa förutsättningen för många sporter som jogging, cykling etc.

Förstklassig ”ab crunch” kabeldrag för intensiv mag- och tricepsträning

Tack vare inbyggt ab crunch-kabeldrag över ryggstödet kan både de sneda och raka magmusklerna utmanas rejält för en snabbare muskeltillväxt. Draganordningens optimala längd gör att du kan utföra även komplexa tricepsövningar, såsom tricepspress och kabeldragövningar, både ergonomiskt och med högsta intensitet.

Professionell bröstpress på rak och ställbar bänk samt axelpress

Det ergonomiska ryggstödet kan ställas in i fyra olika lägen. Läge 1: Bröstpress på rak bänk, Läge 2: Bröstpress på lutande bänk 1, Läge 3: Bröstpress på lutande bänk 2 och Läge 3: Axelpress. Det hjälper dig att träna hälsosamt, med effektiv muskelbelastning och i en optimal träningsposition. Den professionella och mycket tåliga stoppningen gör att du sitter stadigt och bekvämt. Även hävarmarnas vinkel kan ställas in.

Separat biceps-curlpult

Förstklassigt kabeldrag med curlhandtag är oslagbart för en effektiv träning av armmusklerna. Även i den här övningen överträffar Inspire M2 de flesta hemmagym. Med kabeldraget kan du dessutom träna nacken, axlarna, ryggen och benen.

Handtag för abduktor- och adduktorträning

Lårens insida och utsida (adduktor- och abduktorträning) formar du med hjälp av de medföljande fotremmarna. Dessa övningar brukar vara extra populära hos kvinnor som vill förebygga celluliter och träna sätesmusklerna optimalt. Även här briljerar Inspire M2: Du kan hålla fast dig i de bakre handtagen för att stå stadigt och därmed koncentrera dig fullt ut på övningen.

Högklassig konstruktion och elegant design för maximal belastning

Hemmagymmet M2 är trots sin höga kapacitet och robusthet snyggt att se på med en modern och läcker design. M2 smälter lätt in i alla miljöer. Grundkonstruktionen är av premiumstål som tål hög belastning. En högklassig och reptålig pulverlack i snygg, modern design bidrar till lång hållbarhet och smälter väl in i alla moderna miljöer. Dessutom har M2 multigym ett stängt rullager som tål hög belastning vid träning med maxvikt. Remskivornas precisionskullager garanterar en otroligt smidig och tyst dragrörelse.

Kan ställas in för alla kroppslängder

M2:s ergonomiska ryggstöd och ortopediska komfortsits går att ställa in så att de passar dig perfekt. Snabb och enkel justering av lutningen och sitthöjden gör att Inspire by HAMMER M2 kan anpassas flexibelt till alla kroppslängder. Lårkudden kan ställas in i sex olika lägen för olika benlängder och varierande övningar. Därmed passar Inspire M2 perfekt även om du är över 2 meter lång.

Ett gym inom hemmets fyra väggar med över 100 övningar för alla muskelgrupper

Tack vare flera separata stationer och träningsmöjligheter kan du utmana varje muskelgrupp på många olika sätt. Den omväxlande träningen och genomtänkta utformning hos multigymmet Inspire M2 från HAMMER hjälper dig att snabbt och målinriktat bygga upp dina muskler. Vill du också ha ett eget gym hemma? Och fortfarande träna professionellt och effektivt? Oavsett om du vill bygga muskler eller bibehålla eller förbättra din hälsa, så kan du träna professionellt och flexibelt med hemmagymmet M2 – när och hur du vill.

Inspire M2 by HAMMER – det professionella hemmagymmet för dina individuella träningsmål:

 • Definierad överkropp, muskulösa armar, bred V-formad torso och ett definierat sexpack
 • Vältränade ben, lår och vader samt definierade sätesmuskler
 • Från hälsoinriktad träning till styrketräning för elitidrott
 • Hälsosam, förebyggande ryggträning till ryggmuskeluppbyggnad för elitidrottare

Mer information

Märke Inspire by HAMMER
Viktskiva 75 kg
Maximal last 96 kg
Justerbart säte Ja
Bröstpress Ja
Flyes Ja
Bicepscurl Ja
Triceps Ja
Rodd Ja
Benspark Ja
Bencurl Ja
Benlyft Ja
Repcrunches (mage) Ja
Dra tillbaka Ja
Axelpress Ja
Latsdrag Ja
Sträckbar i sidled Ja
Benpress Ja
Tricepsrep Ja
Vikt 180.0000
Färg svart
Max kroppsvikt 130 kg
Uppbyggd storlek (L x B x H) 182 x 98 x 198 cm – utrymmesbehov 198 x 145 cm x 200 cm
Leveranstid 3-5 arbetsdagar
Leveransinformation Leverans till tomtgräns
+12 månaders garantiförlängning GRATIS INSPIRE by HAMMER M2

Frakt

 • Vid ordrar över 2000 SEK erbjuder vi fri frakt.
 • Din beställning kommer att levereras omedelbart efter att vi har mottogit din betalning
 • Leverans tar 3-5 arbetsdagar
 • Du kan lätt följa din beställning med hjälp av ditt spårningsnummer.
 • Frakt direkt från tillverkaren
 • Gratis retur

Klagomål & tjänst

Returen är gratis! Vid en retur ber vi dig att kontakta oss via e-post eller telefon så att vi kan organisera hämtning.

Kontakta oss gärna om du har några problem med vår utrustning. Vi kommer att ta hand om det omedelabart.Recensioner till denna produkt

INSPIRE by HAMMER M2 Genomsnittligt recension: 0.0 av 5.0 stjärnor

Vilket betyg skulle du ge denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärna 3 stjärna 4 stjärna 5 stjärna
Kvalitet
Pris
Service


12

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00