upp

Träna på löpband hemma och kom i bättre form

hemmatraning löpband

Löpträna hemma och kom i form med Hammer löpband. Genom att löpträna förbättrar du din kondition oerhört snabbt och du kan alltid träna oavsett väder utan att behöva bli sjuk och förkyld, och kan ta korta pass när du har lust.

Ge dig själv en utmaning och träna på löpband hemma

Att träna på löpband hemma ger dig många fördelar och är ett bra sätt att hålla sig i form och förhindra sjukdomar. När du tränar på löpband hemma behöver du inte leta efter några backar längre för att kunna utföra backträning, utan du bestämmer själv lutningen och hastigheten på löpbandet och kan få mer ut av din träning.

När du löptränar hemma kan du själv ställa in hastigheten och hålla ett jämt tempo och hastighet vilket ofta kan vara svårt när man tränar utomhus. Lätta pass på löpbandet är nödvändigt för att dina muskler ska få återhämta sig snabbare. Hos Hammer Sport hittar du några av de bäst testade löpbanden.

Bra löpband

Varför du ska träna hemma på löpband

Har du inte alltid tid att ta dig till gymmet efter en stressig dag, eller barn som behöver passas är träning på löpband hemma det bästa för dig som vill förbättra konditionen, gå ner i vikt eller bara förbättra din hälsa. Du ökar dessutom förbränningen, får ett starkare hjärta och ökad benstyrka genom att träna på löpband hemma.

Genom att träna på löpband hemma får du ett mjukare underlag som är skonsammare att löpa på för kroppen och inte lika riskfyllt som på asfalt. Under vinterhalvåret är det dessutom en fördel att träna hemma på löpbandet då du slipper trafiken som kan vara svår att upptäcka, mörker, regn och hala stenar som kan förstöra din träning. Kolla in vårt test på löpband.

När du tränar på löpband hemma avslöjar displayen allt som den kanske inte alltid gör när du tränar ute. Du har koll på lutningen, tid, hur långt du har sprungit, hur många kalorier som du förbränner och du kan ofta själv ställa in löpprogram som du kan fullfölja. Är du dessutom den som blir uttråkad av att stå hemma på ett löpband är det perfekt att kunna sätta på din favorit serie på tv:n och samtidigt bättra på hälsan. Du kan snabbt spara pengar på att köpa ett löpband du kan ha hemma istället för att ha ett gymkort. Ett bra löpband behöver inte kosta en förmögenhet.

När du har kommit gång i din träning och du har lust att förbättra konditionen ytterligare är intervall träning den bästa träningsformen för det, läs mer om det här: Löpband-intervallträning

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00