upp

WORDS ON THE RUN CONTESTVar cool. Var lite galen. Var kreativ. Vinn!

Ta chansen att vinna ett original löpband by HAMMER.
Visa oss din kreativa sida och låt orden löpa fritt. Vad skulle du använda ett löpband till? Hur skulle du träna på det? Var skulle du ställa ett löpband? Vem i din familj skulle träna på det? Som du ser finns det många sätt att ta sig an ämnet.
Skriv en text på temat löpband – det spelar ingen roll om det är en vetenskaplig, smått galen eller sann berättelse, ett kreativt sätt att använda löpbandet på eller din egen erfarenhet av ett löpband. Alla texter som på ett eller annat sätt handlar om ett löpband har en chans att vinna.

Priserna

  • 1. pris: Ett löpband från vårt sortiment till ett värde av minst 9 999,00 kr
  • 2.-4. pris: Vardera ett presentkort till vår webbutik till ett värde av 1 000,00 kr

Vad behöver du göra?
Fyll i din text i formuläret nedan, samt ange namn och mejladress och skicka det hela till oss så har du chans att vinna. Texten ska vara minst 200 ord lång och handla om löpband – det är helt upp till dig hur du tar dig an det.

Behöver du hjälp?
Om du inte riktigt har koll på hur ett löpband fungerar eller om du behöver lite input till din text kan du hitta här:
Våra löpband – på sidan hittar du diverse löpband och under produkterna en text om löpbandsträning.

När får du veta om du vunnit?
Tävlingen avslutas den 17 april 2017, då påbörjar vi bedömningen av texterna. Vinnaren meddelas i slutet av april och får naturligtvis även besked per mejl.

Och nu kan du låta ordet löpa fritt. Lycka till!

Ett stort tack till alla deltagare och era underbara bidrag ! Nu är tävlingen slut och vi är väldigt glada över att vi har fått in så manga fina bidrag till tävlingen. Vi kommer inom kort att utse vinnarna av tävlingen.

Håkan W. på 2017-04-16
Här behövs hjälp med både vikt och flås,
Så att stegen mot ett bättre liv nås.
Då oavsett väder och vind i vårt avlånga land,
Kunna ta en löprunda på ett stabilt löpband.
Ett som med säkerhet backar upp,
Men ändå undviker både sten och gupp.
Ja, här ska jag på plats löpa långt hemifrån,
Men ändå ha kvar min utsikt ner mot ån!
Jenny M. på 2017-04-16
Jag och min man har varit gifta snart 10 år. På den tiden har vi tyvärr halkat in på olika intressen. Jag löpning, han golf med en öl i handen. Detta har resulterat i:jag -toppform, han: -ölmage . Nu har vi dock insett att vi vill spendera mer tid tillsammans och han vill också komma i toppform:) Han kom då på en toppen idé! Vi bygger om garaget till ett hemma gym! Då kan vi träna tillsammans. Jag kan springa på löpbandet och han kan lyfta skrok ( eller svinga med sin golfsimulator ) . Hur som helst är bygget i gång och vi har redan en god start med hantlar, skivstång och crosstrainer. Det enda som saknas är ett löpband! Det är ju hjärtat i varje gym. Min man har då lovat att börja springa, han har redan ordnat ett schema "så skall du klara av att springa 5 km på löparband utan att stanna". Att vinna ett löparband skulle alltså inte bara göra vårt nya hemma gym komplett, det skulle även vara den perfekta 10 års presenten till oss:)
Emma N. på 2017-04-16
Ett löpband skulle få mig att bli lycklig, då jag har fått dessa berömda sambokilon och känner mig lite olycklig. Med min sambo mår jag bra men kroppen inte likaså, då jag helst av allt vill gömma mig i en vrå. Ett löpband skulle jag använda, då tvn är på och jag inte vill sitta på min ända. Ett löpband i mitt hem vore en fantastisk grej, då jag trots allt vill bli mer attraktiv tjej. Kilona ska smälta bort, för att sommaren slippa ha längre än knäkort. Här ska kämpas och slita,för nu finns ingen anledning att smita. Jag som har svårt att komma igång, för att gå på gymmet känns ibland som ett tvång. Nu kan jag förena nöje med nytta, och dessutom mig själv slippa förflytta. En vinst vore så perfekt då jag skulle slippa gömma mig i vassen, för att för en gångs skull öka träningspassen.
Helena B. på 2017-04-15
Löpbandet placeras framför tv:n såklart-
varför??? Det är ju HELT uppenbart!!!
Positivt för kropp och själ, är ju motionen-
men herrejisses - det var ju det där med MOTIVATIONEN!!
Med en bra film, så kan jag gå hur långt som helst, det är jag säker på,
en film ur de sämre kategorierna och jag kommer antagligen att stilla stå!
Tur jag kan välja vad jag vill-
lovar att jag INTE kommer att stå still!
sussi c. på 2017-04-15
Ett löpband skulle vara toppen, jag har ett tomt rum som skulle passa bra då kunde jag springa där varje dag
Emma I. på 2017-04-14
Var med om en liten incident på gymmet tidigare idag när jag gick på löpbandet.
Jag börjar dagen med en 50 minuter lång promenad på löpband (iallafall så länge vädret är för kallt för att promenera utomhus).
Idag så var det (såklart) ovanligt mycket folk på gymmet och jag hade gått ungefär 25 minuter när min telefon plötsligt ramlar från min ficka och landar på löpbandet. Jag får direkt panik, ni vet hur hjärtat hoppar över ett slag när man tappar sin telefon.
Löpbandet slungar mobilen bakåt i en ganska hög hastighet och den träffar en av de andra gymgästerna i skenbenet. Denna fick såklart väldigt ont och jag fick skämmas dubbelt. Jag bad givetvis så mycket om ursäkt och snart fortsatte vi båda vårt träningspass, men jag kommer definitivt att vara försiktigare i framtiden med att hålla koll på min telefon.

Mobilen höll tack och lov men den stackars kvinnan får nog ett blåmärke.
Så nu är det bevisat att ett löpband kan vara ett farligt vapen (haha).

Hade jag vunnit löpbandet hade de andra gymgästerna varit säkra från min telefon. Det hade dessutom löst problemet med att jag måste gå till gymmet på så konstiga tider då det annars alltid är kö till löpbanden.

Hoppas ni hade kul åt min lilla aknedot från morgonen.


Paola A. på 2017-04-14
Jag planerar ett träningsschema, med funktioner & inställningar utifrån egna intressen.
Allt för att minimera och motverka den initiala, potentiella träningstristessen.
Jag har hört att det är så man ska göra för att inte tappa motivationen direkt.
Jag läser såklart först bruksanvisningen för att förstå allt perfekt.
Första dagarna får godisskålen stå där utom räckhåll när jag går
– när jag i den sega början på bandet snarare står än går.
Nästa steg: lite nyttiga nötter, som pepp för snabbare fötter, jag tror ni tanken förstår!
Jag känner redan hur jag så mycket bättre känner mig och mår!
Efter några dagar blir det nyttiga vitaminer jag jagar.
Och nya snygga träningskläder som alla sinnen behagar.
Efter någon månad eller två av lycka och spring,
behöver jag som motivation ha – INGENTING!
Inte på själva bandet i alla fall,
för nu har löpning blivit mitt riktiga kall.
Nu hägrar i stället planer för halvmaror och andra lopp,
för med ett kvalitetslöpband kan träningen aldrig bli en flopp.
Till hammer-träning.se sätter jag nu min tillit, mitt hopp.
Om att få en starkare, bättre och friskare kropp.
Tänk vad mina vänner ska bli avundsjuka när de får höra om mina bravader,
om mina språkliga Words on the run-eskapader!
Om hur jag den bästa, mest efterlängtade och vettigaste 50-årspresenten fann,
och hur jag efter mycket kämpande den med hjälp av detta grymma rim vann!
nicole c. på 2017-04-13
jag har inte så bra minnen från löpband eftersom jag oftast ramlar på dem så det blir lite pinsamt på gymmet. jag vill ha ett löpband hemma så att hag slipper åka till gymet 5 gånger i veckan och slipper skämma ut mig varje gång jag ramlar.
thomas j. på 2017-04-09
Jag skulle springa för livet - för hjärta, kropp och själ. Ett löpband skulle förändra livet för mig och för väldigt många. Att springa ger kroppen allt som den vill ha - rörelse och energi. Springer jag springer resten av familjen, min fru och sonen som fortfarande bor hemma. Kan jag så kopplar jag in den till en dynamo och då kan jag omvandla min rörelseenergi till gratis energi så jag kan ladda mobilen eller kanske samla energin till smålamporna i mina fönster.
Det moderna löpbandet blir mobil energi & vips är iden född om att låta alla gym omvandla träningsenergi till mobil energi.
Löpband efter löpband skulle skapa energi och spara energi och samtidigt göra att jag och alla andra som springer för livet minskade kostnader i samhället genom att alla blir hälsosammare och mår bättre. Ja, vi som använder löpband blir helt enkelt hjältar allihop och det startar med ett enda steg på ett löpband.
Naturligtvis skulle jag placera det i mitt inglasade uterum, soluppgång och solnedgång skänker mig redan glädje men om jag morgon och kväll fick ett löpband där jag springer för livet, får jag energi bara av att vet att vi i springande stund är energiska hjältar!
Lina W. på 2017-04-06
Våren kommer och sommaren sen! Vilken tid att leva när man kan ta in natur och frisk luft! Men både Malmö och Kiruna vet att lyckan är kortvarig. Höst, regn, vind, snö, mörker, trafik eller bara brist på tid? Vare sig vi jobbar dag eller natt, helg eller under veckan är livet ofta lite stressigt. Lägga på tid och energi på gym kanske då är det sista vi behöver för vårt välmående? Eller kanske är bara vårt skandinaviska klimat inte alltid håller med oss. Det finns många anledningar till att använda sig av ett löpband. Men är det då inte fantastiskt att löpband är ett säkert och bekvämt sätt att träna, mäta och anpassa sin egen utveckling efter sina egna behov i sitt eget hem!
Stefan A. på 2017-04-03
Jag genomgick en hjärtbypass med efterföljande hjärtinfarkt för 2 år sedan och har nu äntligen vågat börja springa och det passar mig bra med ett löpband eftersom jag kan använda det året om. Klarar inte att springa utomhus när det är kallt.
Sparar massor med tid då jag håller på att bygga upp ett minigym i källaren o9ch slipper gå på gym på stan.
Daniella A. på 2017-03-30
Har faktiskt alltid velat ha ett löpband hemma, för både promenader och springa. När jag rör på mig det är då jag verkligen kan koppla av. Har även ett stort mål att kunna springa en mil, visst det är en bra bit dit idag men jag ska klara det, man måste tro på sig själv. visst man ska hitta ha för höga mål men jag vet och jag kan klara detta. Löpband har också hjälpt mig mycket i livet, som yngre var jag lite större och genom att använda ett sådant som detta gick jag ner 10kg i vikt, inget mega ras men var ju inte direkt överviktig så jätte mycket heller. Skulle vara jätte kul för mig som träningsintresserad att vinna detta! Jag skulle ställa detta löpbandet på mitt rum, skulle passa bra där och jag har nära till det, kan även kolla ut genom naturen genom fönstret, då kanske ni undrar varför inte bara springa ute? Nej jag hatar att springa ute, kanske lite konstigt men jag uppskattar mycket mera löpbandet och jag får ut mycket mer utav det, ute skulle jag nog mest fuska faktiskt med inte med löpbandet. ofta finns det ju program och annat kul på löpband så det gör det extra roligt. Sen träningar jag gärna intervall, det är väldigt roligt och väldigt bra för kondition och hälsa. Vem skulle då ha använding av löpbandet? jo främst jag själv men andra är givetvis välkomna att testa! :)
Ola T. på 2017-03-29
Fördelen med att löpband är att man inte behöver stanna och prata med folk när man möter dem ... man kan fortsätta springa, och ändå prata!
Henrik . på 2017-03-27
en förd, ett mål, en resa. livet är nyckfullt och du vet aldrig vad resan kommer att ta dig. vissa stunder i livet kan vi fråga oss själva hur det kom sig att vi hamnade just här och varför livet blev som det blev. livet går upp och ner och ibland vill man bara springa från sina problem. det här löpbandet kommer inte hjälpa dig med att springa i från dina problem. detta löpband kommer att hjälpa dig åt rätt håll, för jag vet att med en liten stund på på bandet kommer gör att du känner dig starkare, snyggar och gladare och då ska du se att du kan lösa allt.
Lars-Arne S. på 2017-03-25
Sverige är ett avlångt land där möjligheten till att löpträna inte är den samma högst upp i norr. Målet att göra en Svensk klassiker när man måste plumsa i snö 8-9 månader om året kan kännas tröstlöst så ett proffsigt löpband från Hammer-Training hade varit STORT ????
Rosita L. på 2017-03-21
Med ett löpband by Hammer kan jag mina drömmar nå
att lite av min forna spänstiga kropp tillbaka få.
När man som jag verkligen avskyr att frysa,
blir det lätt att man ofta vill sitta i soffan och mysa.
Och det räcker ju inte att träna några månader per år.
Då växer man ur kläderna – ni skulle se mina lår!
Hjälp mig att till de trista trivselkilona få säga hej då.
Ett löpband vore helt perfekt för mig som älskar att gå.
Angelica A. på 2017-03-19
Att jag börjar skriva den här texten gör mig en gnutta galen. Jag och min sambo bor i en etta i Göteborg och träningen är en stor del av vårat liv. Att jag nämnde att vi bodde i en etta bevisar att jag är galen som skriver detta, för om jag skulle vinna, vart skulle denna stå? Vi har lyckats fått in mycket i vår lägenhet på 28 kvadrat, bland annat en motionscykel. Japp, vi prioriterade bort soffa för att få plats med den, familj och vänner tycker vi är riktigt konstiga, men vad gör det?

Nu bråkar vi om den där cykeln om mornarna, det vore faktiskt helt underbart att få in ett löpband bredvid. Inte bara vore det helt sinnes att vi bor så litet och ska ha halva lägenheten i gymformat, men det vore riktigt kul att se blickarna på familjemedlemmar som kommer över. Skulle jag vinna skulle självklart jag använda löpbandet varje dag, jag är nybliven Göteborgare och har inte riktigt vant mig vid den ökade vindhastigheten ännu. Inför tävlingarna i sommar så skulle löpbandet användas flitigt och jag skulle använda den för lågintensiv cardio, förmodligen skulle jag stå på det dygnet runt då vi inte har någonstans att sitta.
Tommy A. på 2017-03-17
Hej hopp!!

Nu har jag i helgen sett hur man vinner Melodifestivalen, ett löpband som man går och går på utan att komma någon vart samtidigt som man sjunger en låt som fastnar på allas hjärnor.
Men eftersom jag är snäppet bättre än Robin så kommer jag sjunga I CAN go on...
Ge mig bara ett drygt år att träna på löpbandet så blir jag Sveriges nästa bidrag för Eurovision Song Contest.
Samtidigt, eftersom jag tränar på mitt alldeles egna löpband (för att sätta det väldigt avancerande numret med att gå på ett löpband) så blir jag sjukt vältränad och kommer därför ställa upp Göteborgsvarvet, vinna det på ett nytt varvrekord och komma ut i världen på alla de stora löpartävlingarna och representera Sverige även där.

Jag kommer alltså bli den sjungande, dansande maratonlöparen som utan att tveka drar en uppvisning i målområdet eller springer två extra varv runt scenen.
Allt detta, eller så blir jag bara en väldig glad man om jag vinner ett eget löpband som får stå här hemma och se till att jag håller igång även om det är isgata eller blåser horisontellt ute. Ursäkterna försvinner och löpbandet ser till att I CAN GO ON!!!

Ha det fint!
Tommy
(detta är ingen stöld av tidigare inlägg eller försök till fusk på något konstigt sätt, blev bara uppmärksam på att bidraget tydligen skulle vara MINST 200 ord så jag fick lägga till lite…)
Jessica . på 2017-03-16
Vårt familjemål är att nå Grand Canyon. Jag, sambon och sonen tänkte nämligen springa dit!

Vilken tur att det finns Street Food här i världen för här finns det inte en chans att det blir "stopp" på vägen - vi ska bara DIT.
Det blir en härlig utmaning med en väldigt djup dalgång som slingrar sig fram mellan höga klippväggar.
Har hört att det ska vara lite kaos med att få parkering så det är vi glada att vi slipper tänka på när vi väl kommer fram.

Det sägs att temperaturskillnaderna är väldigt stora där så vi får packa med oss varsin ryggsäck så vi har med både vinter- och sommaroutfits för vem vet när vi lyckas komma fram?
Och när man väl har nått sitt mål, varför ta en helikoptertur över när man kan fortsätta gå runt på området som är på cirka 5000 kvadratkilometer!?
Självklart kommer vi att ansöka om tillstånd att få campa nere vid Phantom Range som ligger allra längst ner vid Coloradofloden för vi lär vara rätt så slut men det kan nog inte bli ett bättre löparpass! Dem säger ju också att om man är supermegatränad kan man gå från norra till södra rimen på en dag, det kräver noggrann planering och extremt fysisk kondition - det hoppas jag att vi har vid det här laget.

"Keep going, each step might get harder, but don't stop...the view at the top is Beautiful."
marie therese n. på 2017-03-16
Whiplash slog mitt liv i bitar precis när jag skulle få börja mitt livs drömjobb som tradarchaufför för 17 år sen. Vet att jag mår så mycket bättre av att röra på mej genom att gå på gång "löpband" eller givetvis gå ute i naturen som jag älskar. Svårigheten är att blåser det eller regnar dvs väderväxling gör att värken blir värre och gå på gym räcker inte ekonomin till för. Så det skulle betyda enormt mycket för mej att vinna detta löpband. skulle betyda frihet för mej. en början att bygga upp mitt efterlängtade träningsrum skulle bli sann.
Malin R. på 2017-03-16
Gåta: Vem är det som springer och springer men aldrig kommer till soffan?? Svar: Malins man, för hon vann ett löpband!!
Christian S. på 2017-03-16
Sedan militärtjänsten har det gått sådär med träningen, jag har aldrig varit direkt tjock men inte heller direkt vältränad. Vikten har gått upp och ned beroende på alla möjliga och omöjliga faktorer. Jag har cyklat, löpt lite i joggingspåret men det har aldrig blivit något riktigt av det. Lite smått otroligt egentligen eftersom militären i vilket fall kunde det där med fysik och man följaktligen mådde som fysiskt bäst just den tiden man varit ute och krälat, marscherat eller hulkat efter hemska hinderbanor. Nog sjutton mådde man bra alltid!

Så jag har undrat lite emellanåt varför jag inte tränat tillräckligt?! Så slog det mig lika klart som enkelt och uppenbart för en tid sedan. Svaret är helt enkelt MOTIVATION. Och vad skapar då motivation. Det kan väl antagas att de bakomliggande orsakerna till motivationen varierar med var man, eller kvinna, Min motivation heter Christine. Hon är otroligt vacker, är allt jag kan önska mig i en kvinna och dessutom är hon vältränad, framåt och rolig. Och hon gillar mig, kan ni tänka! Vi har lovat varandra att ta fram det bästa i varandra och detta fungerar verkligen jättebra. För att förtydliga kan jag meddela att jag nu, från att inte ha sprungit alls egentligen, möjligen med undantag av jogging eller någon enstaka promenad, i stort dagligen springer 5-10 kilometer på löparband. Jag har en mycket bättre fysik, jag mår bättre och uppskattar den dag i veckan som jag är ledig från löpningen men ser också fram emot att springa dagen efter igen. Vad löpningen gör med mig är fantastiskt!

Jag älskar att jag kommit igång med löpningen. Jag föredrar att löpa på ett band, alla årstider, eftersom jag har koll på min löpning, kan utmana mig själv i hastighet eller löplängd och samtidigt vara oberoende av vädret. Nu har man ju inget eget löparband men väl ett bra rum i källaren. Så ett eget band står högt på önskelistan. Då skulle även resterande del av familjen få ta del av löpträningen.

Nu är det ju tyvärr som så att alla kan ju inte ha en Christine, men alla kan ha sin egen motivation. Jag har siktet inställt framåt, jag har motivationen och viljan. Och jag mår så mycket bättre p.g.a. löpningen (men läs naturligtvis Christine!). Och militären, ja, jag är på god väg till den typen av fysik igen....
Annika K. på 2017-03-16
Jag har fibromyalgi och tränar för att må bra. Träningen är min smärtstillande medicin , min endrofinhöjare och min må bra kick. Har tidigare tränat på gym men för att få tiden att räcka till tränar jag nu styrketräning och yoga hemma. När jag tränade på gym andvände jag löparbandet mycket för det var bara där jag klarade av att springa då jag hade problem med balansen. Nu är jag starkare i kroppen men springa ute i väder och vind klarar jag inte. Ett löparband inne i mitt "gym" hade gjort stor skilldnad då jag kunnat träna upp min kondition när tiden finns utan yttre påverkan av väder och vind. Jag har ett fönster i mitt "gym" där jag kan stå och titta ut över åkrarna och hästarna i hagen. Där vill jag ha bandet kalla, blöta, blåsiga dagar. Springa inne men titta ut , drömma mig bort till vägens slut. Skulle vilja dela bandet med min trötta otränade tonåring som vill träna men inte får tummarna loss . Med en film eller bra musik som sällskap kunde hon, när skolan tar all tid och ork, andvända bandet hemma för att få en energi och tanketopp. Ett löparband hade gjort stor skillnad för oss, bättre kondis och mera ork.
Lisa D. på 2017-03-15
Det var en gång en liten villa
Där bodde folk som gilla' att springa
Så sa man en dag "Hur ska vi hinna?"
Det finns inte tid till att chilla och springa

Detta var nåt man inte gilla
Där fanns bara tid till att jobba och grilla
Så sa man en dag "Jag ringer en köpman!"
Vi ska ta och köpa ett löpband!

Men vilket löpband ska vi ha?
Det finns ju så många, vad ska vi ta?
Vi vill ju bli som en toppklass runner
Jo, jag vet! Såklart en HAMMER!

Men vart ska den stå och finns det plats?
Där vid fönstret i egen klass!
I alla fall inte på vårt dass!
Det vore ju konstigt - mitt i ett pass!

Nu finns det tid till att chilla och springa
Det tycker vi om här i vår villa
Vänner vi nu också kan ringa
Kanske de också vill ta och springa?

Och hunden och katten och hamstern den lilla
Bara de inte gör sig illa
Bäst vi är med så att de ej trilla'
Eller tar och skadar sig illa

Bäst att köpa ett löpband till
Så vi kan springa alla intill
Ta på era dojor nu kör vi igång
Nu änt-li-gen är vi på språng!
Marie C. på 2017-03-15
Men hej kära löpband!
Visste du att jag precis har ett nyrenoverat träningsrum hemma hos mig där jag tror att du skulle kunna trivas grymt bra i.
Ligger i söderläge så rummet blir varmt och ljust om dagarna :) Jag själv springer regelbundet ute med föredrar faktiskt att kumperat på dina kompisar när det gäller intervallträning av alla dess slag, och där kan man ju variera sig i det oändliga. Det vore kul om vi tillsammans kunde komponera ihop några superbra intervallpass ihop. Men jag kan också erkänna att jag nog även kommer att umgås med dig kalla, regniga och sena kvällar.
Visste du att mitt första löpning på halvmarathon distansen var på en av dina kompisar, hur kul som helst!
Nu i juni så ska jag springa Stockholm Marathon och håller nu på att träna för det, vore himla kul om du ville göra mig sällskap så jag hoppas att vi får träffas snart! :)
Amanda N. på 2017-03-14
Blir jämt så avis när jag ser de som står och springer på löpband på gymmet framför en tv, kanske är det jag behöver? Har jättesvårt att springa ute, kanske behöver ett löpband framför tvn, blanda det bästa av två världar, träna och titta på tv!
Björn K. på 2017-03-14
Att bara bygga stora muskler är inget alternativ... jag vill ha ett balanserat och välmående liv. Hinna umgås med barnen och samtidigt ha tid för att träna i min hemmamiljö. Underhålla kroppen och inte bli deprimerad och känna sig slö! Ett fint löpband från Hammer skulle underlätta för mig att nå mitt mål... ta en löptur och ge kroppen vad den tål! Att jag vinner tar jag inte för givet... jag vill bara att mina älskade barn ska få ha mig kvar några extra år i livet.
ulrika a. på 2017-03-14
Hammer Löpband + Jag = Mitt bästa jag
Jag kan med handen på hjärtat intyga "jag har aldrig ångrat ett träningspass". Känslan, när man pressat sig själv till sitt yttersta, hållt ut, våndats- är underbar! Ändå tar det emot att gå till gymmet. Jag drar mig för att sätta på löparskorna, känner hur ursäkterna hopar sig i huvudet när jag smygkikar på de nya dyra träningskläderna där prislapparna fortfarande sitter kvar, efter två månader....
Nog vill jag dit. Jag saknar löpbandet! Har alltid tyckt om enkelheten med ett löpband, att även en totalt oeknisk person, som jag själv kan, utan att be om hjälp, starta up löpbandet, och med enkelhet förstå hur man använder sig av dess program och funktioner. Det finns inget värre än maskiner som får en att känna sig som en jubelidiot bara för man inte har "gym-körkort" utan är en sådan där "hobbygymmare", som bara tränar för skojs skull....Sådana maskiner unviker jag. Löpbandet, det är som gjort för mig!
Men nu sitter jag här hemma, och tycker synd om mig själv. Efter att ha fött två barn har jag begåvats med några extra, inte så sensuella kurvor på min kropp. Jag bävar inför tanken att se mig själv i de stora speglarna på gymmet,som tycks förstora upp allt! Jag är min egen fiende, men om jag ser det jag ser, lär ju även alla andra se det....

Så jag går inte...Inte idag heller. Istället tröstäter jag, en till bulle, ett kilo till, medan ångesten växer inombords. Det har ju inte alltid varit så här, jag brukade träna mycket innan, men jag har så otroligt svårt att BÖRJA igen, jag vill, men vågar inte riktigt. Rädd att bli dömd? Innan älskade jag gymmet. Jag brukade bli peppad av allas "fitta" kroppar, men inte nu. Nu är drömmen att få och kunna träna hemma, det vore nimmt. Att få ha ett löpband där hemma vore den skräddarsydda träningsformen för mig, i mitt liv, just nu. Löpbandet hade blivit min avkoppling, omladdning, min vän! Perfekt de dagar (dvs nästan ALLA dagar) då kidsen drivit mig till vansinne, klättrat på väggarna och gett mig en dundrande huvudvärk (jag säger det med kärlek). Istället för att ta t mitt missnöje på min stackars partner (som blivit min personliga "punchbag") hade jag kunnat glida in på kontoret och dedikerat alla känslor och 100% till löpbandet. "Boosta" musiken, jogga, springa, känna pulsen stiga, och minska allt efter hur jag justerar inclinern. bara kunna "Zoona ut", ladda om!

Resultatet? En "rechargad" flickvän, en gladare tjej, en piggare mamma, ett mer fokuserat huvud, en motiverad individ- helt enkelt mitt bästa jag!
ida l. på 2017-03-14
Att få springa på en jämn yta skulle få löp-passet att bara flyta. Jag skulle sikta mot nya mål och fira med ett skrål. Inga mera ursäkter som att vädret inte duger, bara att sätta igång, stay strong!
Gunilla B. på 2017-03-14
Skulle absolut känna mer motivation till träning - om jag kunde använda det hemma - inomhus - och slippa gå ut när vädret är alltför - omotiverande ! Min man skulle naturligtvis - få promenera eller springa på bandet - han tycker nog liksom jag - att det är det "bekvämaste" alternativet ! Kanske lyssna på skön musik samtidigt !
Annika A. på 2017-03-14
Jag har egentligen alltid varit rätt lat och har haft svårt att få till någon kontinuerlig träning, men förra våren bestämde jag mig för att börja löpträna. Från att aldrig i hela mitt liv sprungit 1 km så sprang jag 5 km på midsommaraftonens förmiddag. Så lycklig och så trött efteråt. Resten av sommaren sprang jag en del men fick framåt hösten problem med min fot och fick löpförbud ett tag av sjukgymnasten. När foten väl börjat må bättre så var vägarna hala och slaskiga om vartannat. Jag har en yrselsjukdom (menieres) som gör att jag har lite extra svårt att springa då. Jag spänner mig mycket och får problem med rygg och nacke.

Nu är det vår igen och jag har återigen kommit igång med löpträningen. Härligt! Jag hoppas jag slipper problem med fötterna denna säsongen så att jag kan klara milen innan vintern kommer igen.

När vintern väl är här igen skulle jag behöva ett bra löpband för att hålla igång konditionen när jag inte riktigt klarar av att göra det utomhus. Vi har ett perfekt rum på övervåningen som inte används till något alls där jag skulle koppla en den gamla tvn och dvd-spelaren och titta på gamla filmer och springa mig trött. :)
Jerker N. på 2017-03-14
Egentligen tycker jag löpband är rätt trist, jämfört med att springa i naturen, som annars är det jag helst gör! Men när man lever där vi och vår familj gör och med mycket kyla, snö, is, halka och ösregn så är det värdefullt att man ändå kan springa de dagar när naturen är helt emot att du ska springa!

I vår familj hade den blivit ännu mycket viktigare än hos många andra. Själv lider jag av en mag- tarmrelaterad sjukdom och min fru av en yrselsjukdom, som begränsar vårat uteliv mer än vi önskat. Det gör att man många gånger drar sig för att alls ge sig ut, eftersom vi båda lite för ofta får symptom av våra sjukdomar långt hemifrån.

Att ha ett löpband hemma hade gjort att ursäkterna varit helt slut. Både för att ge sig iväg för att springa och för att se ännu ett avsnitt av favorit-tv-serien samtidigt som man gjorde något nyttigare än fika till tv:n :) För det tycks så ofta bli alternativet till träning utomhus, att äta något gott och se något roligt. Så varför inte kombinera det nyttiga med att träna benmuskler med att stimulera både hjärnan och de så viktiga skrattmusklerna samtidigt? :) (PS: Ta gärna bort min tidigare kommentar eftersom jag insåg att den var för kort! :) )
Herman L. på 2017-03-14
Jag skulle försöka gå på styltor eller varför inte händer. Gå i timmar, drömma mig bort till andra länder. Luta bandet och fantisera om en hike i hollywood, eller göra burpes och squats som den värsta crossfit WOD. Oavsett skulle jag använda det till att förverkliga mina mål, få en trimmad kropp med en stabil och vältränad bål.
Jerker N. på 2017-03-14
Egentligen tycker jag löpband är rätt trist, jämfört med att springa i naturen! Men när man lever där man gör, med mycket kyla, snö, is, halka och ösregn så är det värdefullt att man ändå kan springa de dagar när naturen är helt emot att du ska springa! I vår familj hade den blivit ännu viktigare. Själv lider jag av en mag- tarmrelaterad sjukdom och min fru av en yrselsjukdom. Det gör att man många gånger drar sig för att alls ge sig ut, eftersom vi båda lite för ofta får symptom av våra sjukdomar långt hemifrån. Att ha ett löpband hemma hade gjort att ursäkterna varit slut. Både för att ge sig iväg för att springa och för att se ännu ett avsnitt av favorit-tv-serien samtidigt som man gjorde något nyttigare än fika till tv:n :)
Melina S. på 2017-03-14
När jag var liten fick vi spola tillbaka både DVD:er och kasettband. Jag kommer aldrig glömma den där frustrationen som uppkom när hyrfilmen visade sig inte vara tillbaka spolad.

Jag skulle placera löpbandet i tvrummet. Förklara för både barn och man att vi tjänar in vår tv-tid. Vi måste spola tillbaka (använda löpbandet) för att få tvn att fungera. Har jag tur kan jag lyckas lura någon och vi alla kan bestiga Norges berg i sommar.
Allting var inte bättre förr, men vissa saker kan vi ha nytta av än idag, exempelvis tillbaka spolning.
Håkan S. på 2017-03-14
Skippa tjocka och tunga kläder,
blåst, kyla och dåligt väder.
Träna lättklädd i härligt inneklimat,
enkelt, smidigt och smart!
Anneli S. på 2017-03-14
Ett steg i taget blir till slut världen runt Om du vill leva sunt då är det löpband by HAMMER som gäller Du blir en vinnare För den ger dig kraft, glädje och inspiration
Tommy A. på 2017-03-13
Hej hopp!!

Nu har jag i helgen sett hur man vinner Melodifestivalen, ett löpband som man går och går på utan att komma någon vart samtidigt som man sjunger en låt som fastnar på allas hjärnor.
Men eftersom jag är snäppet bättre än Robin så kommer jag sjunga I CAN go on...
Ge mig bara ett drygt år att träna på löpbandet så blir jag Sveriges nästa bidrag för Eurovision Song Contest.

Ha det fint!
Tommy

Karin L. på 2017-03-13
Ett löpband - för att träna kroppen,
få motion och rensa knoppen,
träning som blir av och är effektiv,
det skulle förändra våra liv,
snöblask och mörker - det spelar ingen roll,
vi springer inne och har full kontroll,
nu hoppas vi på leverans inom kort,
så blir våra liv snart fyllda av sport!
Marcus H. på 2017-03-13
Jag har sedan flera år tillbaka funnit kärleken till en lång och härlig löparsväng,
längs vägen, i skogen, på stigar, förbi en sommaräng.
En urladdning, ett lugn som genom kroppen far.
Känslan i kroppen efter milen är oslagbar.
Men ibland är det helt enkelt inte något löparväder, oavsett vad man sätter på sig för kläder.
Då skulle ett löpband hemma i extrarummet göra susen, så att meterna kommer upp i mina dagliga tiotusen.
Med Löparbandet från Hammer når löpningen perfektion,
det ger mig glädje, nytändning och inspiration.
Viktigt att ge löpningen extravagans så kropp och själ kommer i rätt balans.
Alla får komma och träna med mig, grannar, släkt och vänner.
Vi svettas, vi springer, vi jobbar, vi känner.
Hammers löpband gör kroppen gott, bättre resultat kan jag inte fått.
Inomhusträning av allra bästa sort, springa, jogga eller bara gått.
Varje morgon kan jag ta en långpromenad i värmen och samtidigt titta på tv eller lyssna på musik, det gör löpning på band helt unik.
Träningsdagboken kommer bli ifylld max, jag har jobbat mycket utomhus hittills men nu är det även för inomhus dags.
Vem vet, jag kanske kommer sluta som Atlet. Så kära Hammer Sport nu är ett löpband det enda som fattas och skulle verkligen uppskattas.

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00