upp

Löpband

Varför ska man springa på löpband och inte utomhus? Och varför ska man investera pengar på ett när man kan likaväl springa på gymmet? Vi har kollat upp varför. Här kan du läsa om fördelarna med att ha ett bra löpband eller gåband hemma samt läsa vad en av våra kunder tycker om sitt Hammer löpband.

Spara tid på at löpa på löpband

Bli smal och vältränad tack vare löpband Vi sitter omkring sju timmar om dagen och efter en hektisk och jobbig arbetsdag är det få som vill gå hela vägen till ett gym. Hellre föredrar man att spendera kvällen hemma: speciellt vid dåligt väder då motivationen att gå ut och springa kan vara låg. Så för att komma igång och träna hemma istället är ett löpband perfekt! Vid träning på ett gåband eller löpband förbränner man upp till 900 kalorier per timme.

Köp ett löpband och förbättra din kondition redan idag. Oavsett om du förbereder dig inför nästa stadslopp, vill förbättra din uthållighet eller bara förlora några extra kilon är ett löpband i hemmet din väg till framgång. Du bestämmer själv när du vill motionera, hur länge du vill träna och vilken musik eller film du vill se på medan du är igång. Löpband från HAMMER & FINNLO by HAMMER garanterar högsta kvalité och största nöje för både nybörjare och avancerade löpare. Löpbanden imponerar genom sina enastående löpegenskaper och sin högkvalitativa stötdämpning. Många nybörjare överbelastar sina senor och leder genom att springa på hård asfalt och en bra stötdämpning på ett löpband ger en varierad träning och skonar kroppen från onödiga skador. Dessutom är alla löpband tystlåtna och lämpade för användning i både hyreshus och på övervåningar. För att spara plats kan löpbanden fällas ihop och enkelt förvaras på mindre ytor. Köp ett löpband för ditt hemmabruk och få regelbunden träning och en ökad energi.

Löpband med många tekniska extrafunktioner

Hastigheten på alla löpband kan anpassas efter din personliga träningsnivå: från en rask promenad till snabbare sprints eller i en lagom takt för att förbereda dig till nästa maraton, allt är möjligt! Genom snabbknappen ställer du enkelt in din önskade hastighet och med en bröstpulsmätare kan du övervaka din puls. För att få känslan av att springa utomhus kan du välja att ha mer lutning på ditt löpband. Med de användarvänliga funktionerna på displayen kan du, beroende på vad du vill göra, lätt ändra nivån för att t.ex. sprina intervaller eller köra en högintensiv träning (HIT). Under nerjoggningsfasen kan du varva ner på ditt löpband med ett långsammare tempo.

På träningsdatorn kan du ställa in och överblicka distans, tid, hastighet, kaloriförbrukning, lutning och puls under hela träningspasset. Tack vare de dämpande egenskaperna på löpbandet förhindrar man skador på leder, senor och skelettet som lätt kan inträffa om man tränar på hårt underlag. Varje löpband från HAMMER & FINNLO by HAMMER är utrustade med ett extra mjukt underlag som ger dig en skonsam träning

Du vill gärna köpa ett löpband eller gåband men vet inte vilket som är bäst för dig?

Med HAMMER Löpband Life Runner LR22i kan du exempelvis träna kortdistans löpning och sprints. Hastigheten kan justeras upp till 22 km/h och kan ställas in till en lutning upp till 12 procent i 15 enkla steg - allt för en mer effektiv träning. Life Runner LR22i tar inte mycket plats och kan lätt ställas undan när ditt träningspass är över.

Oberoende av väderleken kan du i ditt eget tempo jogga på ett FINNLO Alpine löpband. Detta löpband är perfekt för snabba löpare eftersom med dess yta på 140cm eller 48 tum är tillräckligt stort för att kunna sprinta.

Varför ska man springa på löpband och inte utomhus? Och varför ska man investera pengar på ett när man kan likaväl springa på gymmet?

Löpband hjälper dig inte bara med att spara tid på transport till elljusspåret eller gymmet - det ger dig mer tid i form av god hälsa som förlänger livet. Att springa är populärt bland alla åldrar, främst för enkelheten men också för tävlingsinstinkterna. Håll dig i form, ung och lycklig genom att springa regelbundet.

Att köpa ett hemma löpband är en relativt stor investering och därför är beslutet att köpa ett eller inte ofta svårt. Vi har pratat med David Andersson som har ett FINNLO Technum löpband hemma.

Varför köpte du ett löpband? “Jag älskar att träna - träning har alltid varit en stor del av mitt liv men jag märkte att jag hade svårare och svårare att ta mig ut. Jag tänkte att om jag har ett löpband hemma finns det inga ursäkter längre och därför köpte jag ett löpband”.

Många upplever att man sparar tid och pengar på att ha ett löpband eller gåband hemma och att det är den största fördelen, och så även David: “För mig så är tidsbesparingen som jag gör på att ha ett löpband hemma den viktigaste faktorn. Det håller mig motiverad att träna även om det är kallt och dåligt väder, samt att jag inte behöver ta mig till gymmet. Jag gillar också de olika programmen, jag kan ställa in hur jag ska träna just idag, utan att behöva tänka ut olika turer som jag ska springa. Jag tycker också det är svårt när man bor i stan, att hitta många varierande springturer som fortfarande har bra underlag. Underlaget är viktigt för mig.
Dessutom tycker jag att det är mycket prisvärt, då jag sparar in pengarna som jag investerade i mitt löpband på de som jag annars hade lagt på ett fitnesscenter snabbt.”

Hur bestämde du dig för vilket löpband du skulle köpa? “Jag letade runt online i ganska lång tid och försökte jämföra band så mycket som möjligt. Jag såg att Hammer blivit rankade högt i flera bäst i test, så jag kände mig säker på Hammer som leverantör. Sedan hittade jag Hammers egna bäst i test och då var det enkelt för mig att se vilket band som skulle passa mig bäst.”

Läs mera om våra exklusiva test av löpband.

Om du också är intresserad av att köpa ett löpband kan du se vårt utbud här, samt kontakta oss på info@hammer-traning.se eller på 010-19 92 503.

Löpband

Löpband

11 artiklar
per sida
Rutnät Lista
  • Ordning
    • Pris
    • Ny
11 artiklar
per sida
Rutnät Lista
  • Ordning
    • Pris
    • Ny
Online produktrådgivare

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00