upp
Kundjänst

HAMMER-Kundjänst
Våra experter är alltid glada att hjälpa till, så om du har några frågor gällande våra produkter eller vill beställa över telefon, kontakta våra fitnesstränare eller produktrådgivare på telefon eller per email.

Service & Råd

Telefon: 070 8804789
Måndag - Fredag: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00

Email:
Har du frågor som berör våra produkter:
produkt@hammer-traning.se

Alla andra frågor:
info@hammer-traning.se

12 månaders extra garantiförlängning!*
Varukorgen (0)
0,00 kr
Perfekt hemmaträning

Service & Råd: 070 8804789 (Må. - Fr.: 09.00 - 17.00)

Integritetspolicy

Insamling av ickepersonliga uppgifter

Hammer Sport AG (Hammer Sport) respekterar integriteten hos varje besökare av vår hemsida. Vi vill här informera dig om hur vi på Hammer sport samlar in uppgifter och hur de används.

Vi vill först och främst meddela att de personuppgifter du själv delar med oss lagras elektroniskt. Dina kunddata lagras och behandlas i enlighet med gällande bestämmelser i dataskyddslagen Federal (BDG) i Telemedialagen (TMG). Din personliga information samlas och används endast för särskilda, uttryckligt angivna och lagliga ändamål och sparas aldrig längre än nödvändigt.

Insamling av personuppgifter

Personuppgifter samlas endast in av oss om du frivilligt delger dem i samband med din beställning (när du öppnar ett kundkonto eller abonnerar på vårt nyhetsbrev). Vi använder uppgifterna från dig utan din uttryckliga tillåtelse enbart för behandling av din beställning. När avtalet och betalning fullständigt genomförts kommer dina uppgifter att blockeras för vidare användning och raderas – detta efter utgången av de tidsfrister vi är bundna till p.g.a. skatterelaterade eller kommersiella rättsliga skyldigheter, så länge du inte uttryckligen samtyckt till ytterligare användning av dina data. Om du har abonnerat på vårt nyhetsbrev kan din e-postadress användas för reklamändamål enligt angivet tillstånd, detta tills du säger upp din prenumeration. Du kan avbryta din prenumeration när som helst.

Utlämnande av personuppgifter till tredje part

Dina personuppgifter kommer bara att lämnas ut till tredje part eller liknande om ärendet ingår i upphandlingen (speciell överföring av orderdata till leverantörer), om det är nödvändigt för fakturering eller om du uttryckligen har gett ditt samtycke. I dessa fall är mängden överförda data begränsad till minsta möjliga. Det samtycke du ger till utlämnande av uppgifter kan återkallas när som helst med permanent verkan. Utlämnande till andra personer sker endast om företaget har rättslig skyldighet till detta (detta gäller till exempel myndigheter). Dessutom är vi enligt kommersiell rätt bundna att inte lämna ut dina personliga uppgifter till tredje part, samt inte heller avslöja dem i kommersiella syften.

Betalningarna sker hos oss genom betaltjänstleverantören Payone (www.payone.de). I detta avseende kommer dina uppgifter att föras vidare till dem.

I betalningsprocessen kommer du att omdirigeras till betaltjänstleverantörens webbplats. Dina konfidentiella uppgifter anger du endast på betaltjänstleverantörens webbplats. Anslutningen är säker. Mer information om betalningssäkerhet kan erhållas från Payone.

Cookies

På vår hemsida använder vi på flera ställen så kallade ”cookies”. Cookies är små textfiler som lagras på din dator av din webbläsare. Deras funktion är att göra vår tjänst mer användarvänlig, effektivare och säkrare. De flesta av de cookies vi använder är så kallade ”session cookies”. De raderas automatiskt efter ditt besök på vår webbplats.

Andra cookies sparas på din hårddisk och gör att vi kan erbjuda mer användarvänliga tjänster, som att tilltala dig med ditt användarnamn, ge dig tillgång till vissa kundsegment utan att du behöver ange lösenord samt tillhandahålla delvis automatiskt ifyllda formulär.

Cookies på din dator åsamkar varken skador eller virus. Om du vill undvika cookies kan du förhindra att dessa sparas genom att ändra inställningarna i din webbläsare.

Nyhetsbrev

Om du vill få det nyhetsbrev som erbjuds på webbplatsen, behöver vi din e-postadress samt annan information som gör att vi kan verifiera att du är e-postadressens verkliga ägare och att denne går med på att få nyhetsbrevet. Mer data än så samlas inte in. Ditt samtycke till lagring av data och e-postadress och till dessas användning för försändelse av nyhetsbrevet kan när som helst återkallas.

Google-Analytics

Vi använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google Inc. (”Google”). Google Analytics använder s.k. ”cookies”, textfiler som lagras på din dator och som möjliggör en analys av din användning av webbplatsen. Informationen som genereras av sådana cookies genom din användning av webbsidan (inklusive din IP-adress) kommer att vidarebefordras till en Google-server i USA och lagras där. Google kommer att använda denna information för att utvärdera din användning av webbsidan, sammanställa rapporter av aktiviteter på webbsidan och tillhandahålla andra parter med Internetrelaterade tjänster. Google kan också överföra denna information till tredje part så länge detta inte bryter mot gällande bestämmelser, eller om denna tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Google kommer inte att koppla samman din IP-adress med annan data än den Google behandlar. Du kan kringgå användningen av cookies genom vissa inställningar i din webbläsare, men notera att du då kanske inte kommer att kunna använda alla funktioner på denna webbplats. Vi använder även Google Analytics för att analysera data från AdWords, samt dubbla cookies för statistiska ändamål. Om du vill kringgå detta, kan du inaktivera det via Annonspreferenshanteraren (http://www.google.com/settings/ads/onweb/?hl=de). Genom att använda denna webbplats samtycker du till Googles behandling av dina uppgifter enligt beskrivningen ovan och enligt ovannämnda syften.

Facebook plugins

På dessa webbsidor integreras plugins från det sociala nätverket facebook.com som drivs av Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (" Facebook ").
Om du besöker vår sida med en sådan insticksmodul tillgänglig i din webbläsare, etableras en anslutning mellan Facebook-servern och dessa insticksmoduler i din webbläsare. Facebook-servern får på så sätt reda på vilka av våra webbsidor du har besökt. Om du har ett användarkonto på Facebook, vidarebefordrar Facebook denna information till ditt personliga Facebook-användarkonto. När du använder plugin-funktioner (till exempel klickar ”Like” knappar eller skriver i kommentarsfält) kommer denna information att tilldelas ditt Facebook-konto, vilket bara kan förhindras genom att logga ut innan du använder vår sidas insticksmoduler.

Användning av Econda-insticksmoduler

För att skräddarsy och optimera denna webbplats används tekniska lösningar erhållna av Econda GmbH ( www .econda.de kod). Dessa går ut på att samla in och lagra anonyma uppgifter för att utifrån dessa data skapa användarprofiler som tilldelas olika pseudonymer. För detta ändamål kan cookies användas då detta möjliggör identifiering av olika webbläsare. Användarprofiler sammanställs ej utifrån pseudonymens informationskälla utan genom ett uttryckligt samtycke från besökaren. I synnerhet IP-adresser görs omedelbart efter mottagandet oigenkännliga; alltså är en tilldelning av vissa användarprofiler till IP-adresser ej möjlig. Webbplatsens besökare kan samla in och lagra denna data inför framtiden – se följande sida för mer information:

Återkallande av samtycke

Följande samtycken kan du uttryckligen bevilja under beställningsprocessen eller vid aktivitet på vår hemsida:
Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet (uppsägbar när som helst).
Observera att du kan återkalla sitt samtycke när som helst.

Rätt och radering

Du har alltid rätt till fri korrektur av din information, samt spärrning och radering av dina lagrade data. Kontakta oss omgående eller skicka din förfrågan via post, e-post eller fax. Strykning av lagrade personuppgifter vid återkallelse av ditt samtycke till förvaring av din information kan göras ifall lagringen inte längre är nödvändig, eller om lagringen på annan rättslig grund bör avvisas. Ansvarig part för datainsamling är:
HAMMER SPORT AG
Von-Liebig-Str. 21
89231 Neu-Ulm, TYSKLAND

Säker SSL-teknik

Vi kommer att skydda överföringen av dina data genom en säker SSL-anslutning! På alla sidor i vår butik där du anger personuppgifter – såsom inom områdena ” Inkorg ” och ” Mitt konto ” – krypteras överföringens data via en säker anslutning (SSL). All information som behöver skyddas (såsom kreditkortsnummer, bankkod, bankkontonummer, namn och adress) lagras krypterad i en säker databas. Vad är SSL?
(Secure Socket Layer) SSL är en säkerhetsteknik som ser till att dina personuppgifter inkl. kreditkortsinformation, dina inloggningsuppgifter och din betalning överförs säkert på Internet. Informationen krypteras så att den enbart är läsbar av betalningssystemet.

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00