upp

HAMMER träningsstudsmatta Cross Jump

Nej

HAMMER träningsstudsmatta Cross Jump

Mini-studsmatta Art.-Nr.: 66426

Slut i lager

HAMMER träningsstudsmatta Cross Jump 5.0 5 1
 • Hopp-punkter (patenterade Jumping Points) för maximal träningseffekt
 • Perfekt hoppning utan biljud
 • Elastiskt överdrag och kvalitetsgummiband som är särskilt skonsamma för lederna
 • Stödben med antiglidfötter för säkert grepp
Expertinformation om produkten
Frågor om produkten? Lägg till jämförelse Jämför alla Studsmatta
Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00 Telefon: +4973197488518
Dina fördelar
 • Service från tillverkaren
 • Fri retur
 • Köp först, betala sen!
1 990,00 kr
Inkl. 25% VAT, Exkl. frakt
Be om leveranstid


Bio Force Pro 5000 Hammer Fitness Nyhetsbrev Hammer-traning.se leverans Hammer-traning.se Säker betalning Hammer Sport AG - 100 ars erfarenhet Hammer Sport AG mer än 50 Länder världen över Dina fördelar hos Hammer

HAMMER träningsstudsmatta Cross Jump

Enklare viktnedgång – extremt hög kaloriförbrukning samtidigt som du har kul

En studsmatta är ett mycket effektivt träningsredskap som är perfekt om du vill gå ned i vikt. En välformad rumpa, definierade överarmar, smala ben eller stenhårda magmuskler kan lockas fram med hjälp av lekfull och målinriktad träning på Hammer Cross Jump-studsmattan. Vid hoppning på studsmatta tränas i första hand ben, rumpa och bål. För att överkroppen och armarna också ska tränas kan man använda små hantlar när man hoppar eller utföra övningarnas uppåt- och nedåtrörelser med sträckta armar. Att lägga fokus på ett mycket starkt frånskjut ger perfekt träning för rumpan, och samtidigt kan man förbränna upp till 1 000 kalorier i timmen.

Effektiv konditionsträning som dessutom är extremt rolig och samtidigt skonsam för lederna.

ElastoPro premiumgummiband – en helt annan kvalitetsnivå

ElastoPro premiumgummiband är mycket hållbara, ger bra studs och låter dig träna så hårt du vill. Du kan vara säker på att du kan ha glädje av din HAMMER Cross Jump under lång tid framöver, eftersom både tekniken bakom gummibanden och hoppmattan genomgår belastningsprov med över 200 000 hopp för att säkra kvaliteten. Öglorna är utformade för att hålla för högre viktklasser. Genuin HAMMER-kvalitet för höga krav och högsta säkerhet!

Perfekt hoppning

Cross Jump bjuder på perfekt och mycket elastisk hoppning, vilket beror på såväl gummibandens exklusiva konstruktion som tål intensiv och långvarig hoppträning, som på den proffsiga hoppmattan i tålig industriväv. Denna kombination ger HAMMER-studsmattan suverän studs och rebound-känsla.

Innovativa hopp-punkter

De innovativa hopp-punkterna (patenterade Jumping Points) på HAMMER Cross Jump-studsmattan ger den perfekta träningsstimulansen och gör träningspasset extra effektivt. De cirkelformade markeringarna möjliggör perfekt ordningsföljd och träningskoreografi jämfört med vanliga studsmattor. De perfekt anpassade stegkombinationerna på hopp-punkterna ger en extra hög kaloriförbrukning och på så sätt snabba träningsresultat.

Fällmekanism med säkerhetsspak för säker låsning och enkel förvaring

De sex stödbenen på HAMMER Cross Jump fälls in snabbt och smidigt med en justeringsspak. Handtaget kan tas av så att studsmattan kan förvaras under sängen, bakom ett skåp eller i ett hörn. Lika enkelt tar du fram din Cross Jump igen när det är dags att träna. Till skillnad från de vanliga varianterna av hopfällning med fäst- eller gummibandslösning har Cross Jump-studsmattan en fällmekanism som är mycket enkel att använda – och framför allt en säker låsmekanism.

Justerbart handtag för högre säkerhet

Vid högintensiv träning sörjer den justerbara T-greppstången med vadderade handtag för maximal säkerhet. Särskilt för nybörjare och äldre personer är det viktigt att träna säkert och stabilt. Tack vare T-stången är snabbare eller mer avancerade övningar inget problem. Mer avancerade användare kan ha T-stången som stöd i olika rörelser.

Kantskydd för högre säkerhet

Ett säkerhetskantskydd förhindrar att du trampar utanför mattan. Den är även enkel att montera på eller av.

Extra stabil och robust med sex stödpunkter mot golvet

Konstruktionen och de tekniska komponenterna hos din Cross Jump är utformade så att du kan träna extra stabilt och säkert. Ramen är extra stabil och utformad för intensiv användning. Sex stödpunkter mot golvet och dubbelsvetsning ger suverän stabilitet även vid kroppsvikter upp till 130 kg. De halksäkra gummikåporna gör att studsmattan står stadigt på plats även vid högintensiv träning.

Slutsats

Är du på jakt efter ett träningsredskap som hjälper dig att gå ned i vikt, tonar din kropp och ger dig effektiv konditionsträning som är skonsam för lederna? Vill du ha riktigt skoj under träningspasset? Har du begränsat med plats och vill snabbt fälla ihop och stuva undan ditt träningsredskap efter träningen? Och vill du att din träning ska vara tyst så att du inte stör andra familjemedlemmar som t.ex. ser på tv?

Då är HAMMER Cross Jump med dess innovativa utrustningsdetaljer det perfekta träningsredskapet för dig. Leveransen innehåller träningsvideor och studsmattans patenterade hopp-punkter som motiverar dig till högintensiva och effektiva träningspass.

Art.nr 66426 HAMMER Cross Jump träningsstudsmatta

Den perfekta helkroppsträningen: Träna upp till 400 muskler samtidigt och förbränn riktigt många kalorier Oslagbar träningsglädje för fitness och behandling: HAMMER Cross Jump träningsstudsmatta med hopp-punkter (patenterade)
HAMMER Cross Jump träningsstudsmatta

Träning med ovanligt hög glädjefaktor! Studsmatteträning hör till de mest effektiva träningspassen och ger dessutom maximala och snabbt synliga resultat. HAMMER Cross Jump träningsstudsmatta är det perfekta träningsredskapet för träning hemma. Den tar liten plats och eftersom det är så kul att hoppa är träningsmotivationen svårslagen. Att hoppa på studsmatta är dessutom mycket effektivt och ger extremt hög kaloriförbrukning. Siffrorna talar för sig själva: När du hoppar på studsmatta använder du 400 olika muskler. Med ett 10-minuterspass på studsmattan får man en träningseffekt som motsvarar ett löppass på 30 minuter. Tack vare dämpningen i den flexibla mattan och de elastiska gummibanden är träningen på ministudsmattan mycket skonsam för lederna.

Man kan träna bekvämt hemma utan att vara beroende av väder eller tid på dygnet. Hoppträning på studsmattan sätter nya standarder för holistisk träning och låter dig använda hela kroppen. Den kontinuerliga omväxlingen mellan belastning och avlastning förbättrar uthållighet, styrka, rörlighet och balans. Hoppningen stärker hela kroppsmuskulaturen och förbättrar blodcirkulationen.

Eftersom det inte krävs några förkunskaper och du själv styr intensiteten är hoppning på studsmatta lämplig både för gammal och ung. Det integrerade T-handtaget på HAMMER Cross Jump garanterar säker träning och ger ett stabilt grepp även vid mer krävande hoppning och snabba övningar.

Träningsstudsmattor rekommenderas för träning av professionella idrottare, fysioterapeuter och organisationer som NASA: Rebound-övning

HAMMER Cross Jump träningsstudsmatta Lättare och så mycket snabbare! Tack vare snabbmonteringshjälpen

Extra snabb och lätt uppställning tack vare patenterade monteringsmarkeringar på gummibandet. Till skillnad från andra studsmattor på marknaden har HAMMER Cross Jump patenterade markeringar på gummibandet, som hjälper dig att spänna det jämnt genom hoppmattans öglor. Det gör att bandet alltid är monterat med samma jämna avstånd när monteringen är klar. Du sparar tid och energi på att slippa trä om gummibandet flera gånger.

Professionell, målinriktad träning och effektiv viktminskning med HAMMER studsmatta

Tack vare den ovanligt omfattande träningsbelastningen är studsmattan det perfekta träningsredskapet för att snabbt gå ned i vikt. En välformad rumpa, definierade överarmar, smala ben eller stenhårda magmuskler kan lockas fram med hjälp av lekfull och målinriktad träning på HAMMER Cross Jump-studsmattan. Vid hoppning på studsmatta tränas i första hand ben, rumpa och bål. För att överkroppen och armarna också ska tränas kan man använda små hantlar när man hoppar eller utföra övningarnas uppåt- och nedåtrörelser med sträckta armar. Att lägga fokus på ett mycket starkt frånskjut ger perfekt träning för rumpan, och samtidigt kan man förbränna upp till 1 200 kalorier i timmen. Därför är träning med studsmatta perfekt för viktminskning. Att hoppa på studsmatta förbättrar dessutom koordinationen och koncentrationsförmågan.

HAMMER Cross Jump träningsstudsmatta För en perfekt stegsekvens: Hopp-punkter (patenterade) och högteknologisk konstruktion

Tack vare den generösa hoppytan (98 cm diameter) och de innovativa hopp-punkterna (patenterade) blir HAMMER-studsmattan ett effektivt och väldigt roligt träningsredskap. De så kallade hopp-punkterna (Jumping Points), alltså olika cirkelformade markeringar på hoppytan, ger bättre orientering för hoppkombinationer och en perfekt ordningsföljd för övningar. Hopp och tekniker är lätta att lära sig tack vare hopp-punkterna, och garanterar snabba resultat även för nybörjare.

HAMMER Cross Jump träningsstudsmatta

Inklusive träningsvideor online värda 19,95 euro

Cross Jump HAMMER-träningspass:

 • WARM UP: Träningspass 5 minuter
 • BASIC Jumping CARDIO: Träningspass 15 minuter
 • ADVANCED Jumping CARDIO: Träningspass 30 minuter
 • COOL DOWN: Träningspass 5 minuter
Genomtänkt design och högkvalitativa egenskaper som gummibandsfjädring och T-stång med komfortgrepp

De extra elastiska och slitstarka gummibanden på HAMMER studsmatta ger maximal fjädring, bra höjd och optimal hoppning. Du kan själv styra intensiteten och bestämma hur högt och med hur stor kraft du hoppar. Högkvalitetsmaterialen i HAMMER Cross Jump träningsstudsmatta säkerställer en hoppning som är tyst och skonsam mot lederna samt har en lång livslängd.

HAMMER Cross Jump träningsstudsmatta

HAMMER-studsmattan har ett praktiskt T-handtag med 8 ställbara lägen så att det kan ställas in perfekt efter din kroppslängd. Med T-stången kan du genomföra intensiva träningspass som närmar sig belastningsgränsen eftersom det är enkelt att hålla balansen. Därigenom blir träningen extra effektiv och säker. Med T-stången får användaren dessutom större kontroll över hastigheten, hoppriktningen och kroppshållningen. Den ergonomiska, sexkantiga studsmattan mäter enbart 120x130x35 cm och har en totalvikt på 10 kg. Det innebär att HAMMER-studsmattan även får plats i mindre rum. Tack vare den enkla monteringen är den lätt att ställa upp och du kommer igång med träningen rekordsnabbt. Studsmattan från HAMMER erbjuder professionell träning på gymnivå. Premiumstudsmattans höga kvalitet återspeglas i materialen, den genomtänkta designen och de tekniska egenskaperna. Dessutom säkerställer det extra skyddet på kanten att det är säkert att hoppa på studsmattan. De halksäkra gummikåporna på stödbenen ger maximal komfort. På så sätt står studsmattan absolut säkert och stabilt samtidigt som ljud och vibrationer under träningen dämpas och golvet skyddas.

Hoppning på studsmattan HAMMER Cross Jump ger perfekt helkroppsträning och den höga kaloriförbrukningen är perfekt för viktminskning. Träningen kan integreras i vardagen oavsett tid och plats: När du tittar på tv, när du pratar i telefon eller som kreativ paus på hemmakontoret. Studsmattan är också perfekt exempelvis som förberedelse inför skidsemestern med klassiska övningar från skidgymnastiken.

HAMMER Cross Jump-studsmattans egenskaper:
 • Hopp-punkter (patenterade Jumping Points) för maximal träningseffekt och hög träningsmotivation
 • Elastiskt överdrag och kvalitetsgummiband som är särskilt skonsamma för lederna
 • T-handtag med 8 lägen för säker träning och hög intensitet
 • Säkerhetsskydd
 • Viktbelastning: 130 kg
 • Storlek: 120x130x35 cm
Därför är träning på HAMMER Cross Jump så effektiv:
 • Mycket hög kaloriförbrukning
 • Förbättrad balans
 • Stärker de djupa musklerna (sensomotorisk kapacitet)
 • Oslagbar träningsglädje och motivation tack vare den ökade utsöndringen av endorfiner
 • Komma i form igen efter graviditet: Idealisk bäckenbottenträning
 • Mer än genomsnittlig ökning av fettomsättningen
 • Förbättrar uthålligheten
 • Omfattande helkroppsträning – mer än 400 muskler tränas
 • Tekniken är enkel att lära sig utan förkunskaper
 • Fullständigt säker: Användaren styr hela tiden intensiteten på hoppen
 • Träningsstudsmattor rekommenderas av professionella idrottare, fysioterapeuter och organisationer som NASA (rebound-övning)

Mer information

Vikt 13 kg
Uppbyggd storlek (L x B x H) 120 x 130 x 140 cm
Funktioner/Extrautrustning Hopp-punkter för maximal träningseffekt
Säkerhetsskydd
Stödben med antiglidfötter för säkert grepp
T-handtag med 8 lägen för säker träning och hög intensitet
Viktbelastning upp till 130 kg
Stabil konstruktion
Perfekt hoppning utan biljud
Diameter hoppyta 98 cm
Inkl. 75 minuter lång online-träningsvideo tillgänglig fr.o.m. maj 2017
Max kroppsvikt 130 kg
Leveranstid 1-3 arbetsdagar

Frakt

 • Vid ordrar över 2000 SEK erbjuder vi fri frakt.
 • Din beställning kommer att levereras omedelbart efter att vi har mottogit din betalning
 • Leverans tar 1-3 arbetsdagar
 • Du kan lätt följa din beställning med hjälp av ditt spårningsnummer.
 • Frakt direkt från tillverkaren
 • Gratis retur

Klagomål & tjänst

Returen är gratis! Vid en retur ber vi dig att kontakta oss via e-post eller telefon så att vi kan organisera hämtning.

Kontakta oss gärna om du har några problem med vår utrustning. Vi kommer att ta hand om det omedelabart.Recensioner till denna produkt

HAMMER träningsstudsmatta Cross Jump Genomsnittligt recension: 5.0 av 5.0 stjärnor

Vilket betyg skulle du ge denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärna 3 stjärna 4 stjärna 5 stjärna
Kvalitet
Pris
Service
Kvalitet
Pris
Service
Kul träning

Jättekul och bra träning, jag kör på nästan varje kväll :)

Jonny & Mike den 2017-11-1012

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00