Speed Race S

Inomhuscykel / Speedbike
Rating:
97% of 100
11 899,00 kr
Inkl. skatt
 • Innovation inom hastighet! Elektronisk inomhuscykel med magnetiskt bromssystem
 • Dator med LCD-skärm med blå bakgrundsbelysning, vridknapp och Bluetooth
 • 10 program med upp- och nedförsbacke + 4 hjärt- och användarprogram vardera
 • 20 kg svänghjulsmassa, lastbar upp till 150 kg
 • Inklusive motiverande och kostnadsfria Speedbike-kurser
förväntad leverans: 08.03. - 14.03.
539,00 kr
lämplig tilläggsprodukt
 • SportGymButiken - Skövde
  Kåsatorpsvägen 9
  541 34 Skövde
  Måndag 11:00 - 18:00
  Tisdag 11:00 - 18:00
  Onsdag 11:00 - 18:00
  Torsdag 11:00 - 18:00
  Fredag 11:00 - 18:00
  Lördag 11:00 - 15:00
  Söndag Stängd
 • BUDO & Fitness - Hägersten
  Västbergavägen 4
  126 30 Hägersten
  Måndag 11:00 - 19:00
  Tisdag 11:00 - 19:00
  Onsdag 11:00 - 19:00
  Torsdag 11:00 - 19:00
  Fredag 11:00 - 19:00
  Lördag 11:00 - 16:00
  Söndag 12:00 - 16:00
 • BUDO & Fitness - Arlöv
  Staffanstorpsvägen 115
  232 61 Arlöv
  Måndag 11:00 - 18:00
  Tisdag 11:00 - 18:00
  Onsdag 11:00 - 18:00
  Torsdag 11:00 - 18:00
  Fredag 11:00 - 18:00
  Lördag 11:00 - 14:00
  Söndag Stängd
 • BUDO & Fitness - Göteborg
  Första Långgatan 30
  413 27 Göteborg
  Måndag 11:00 - 18:00
  Tisdag 11:00 - 18:00
  Onsdag 11:00 - 18:00
  Torsdag 11:00 - 18:00
  Fredag 11:00 - 18:00
  Lördag 11:00 - 15:00
  Söndag Stängd
 • MaxPuls AB - Norrköping
  Enebymovägen 61
  602 12 Norrköping
Fri frakt och returer
HAMMER Speed Race SHAMMER Speed Race S

HAMMER Hastighet Race S

Uthållighetsträning i hög hastighet hemma. Ökar din fettförbränning.

Speedbike Speed Race S - FunktionerSpeedbike Speed Race S - Funktioner
magnetiskt bromssystemmagnetiskt bromssystem
HandtagHandtag
SadelSadel

En absolut höjdpunkt bland speedbikes

kom igång med ETM-testvinnaren HAMMER Speed Race S speedbike och upplev de perfekt harmoniserade high-tech-funktionerna hos den högkvalitativa inomhuscykeln hemma. Trampa med full fart och ställ in det moderna magnetbromssystemet så att det passar dig perfekt. Den elektroniska motståndsjusteringen är prestandakontrollen för dina hastighetspass. Stärk dina vad- och lårmuskler med speedbiken och bränn samtidigt massor av kalorier. Låt inomhuscykeln inspirera dig och starta nästa cykelsäsong hemma, oavsett väder och med kraft.

Hammer Workouts Mock-upHammer Workouts Mock-up

Upptäck ditt favoritträningspass

Med HAMMER Workouts erbjuder vi dig ständigt nya och motiverande kurser med din speedbike. Träna tillsammans med våra expertutbildare och uppnå dina individuella fitnessmål i 10 till 50 minuters träningspass. Allt på ett ställe och utan behov av ytterligare abonnemang.

Märkbar kvalitet vid varje pedalvarv

Med Speed Race S kan du lita på kvaliteten och få ett högkvalitativt, modernt magnetbromssystem som är helt tystgående och underhållsfritt. Träningsmotståndet regleras exakt och elektroniskt på datorn via avståndet mellan magneterna och svänghjulet. Ju mindre avstånd, desto högre motstånd och desto intensivare Speedbike-träning. Detta smarta sätt att reglera motståndet är helt kontaktfritt och därmed också slitagefritt. En annan stor fördel är precisionen i den elektriska motståndsstyrningen jämfört med manuellt justerbara magnetbromssystem, som är installerade i de flesta cyklar. Det innebär att det önskade motståndet kan ställas in snabbt och exakt för t.ex. intervaller.

SvänghjulSvänghjul
AR Ansicht - Augmented RealityAR Ansicht - Augmented Reality

Upplev din produkt hemma nu!

Oavsett om det är som en 3D-vy på din dator eller virtuellt i ditt eget rum via din smartphone - fördjupa dig i en helt ny typ av produktupplevelse med HAMMER Augmented Reality.

Maximal stabilitet med bästa ergonomi

Virtuell cykelträning med Kinomap

Personer som är upp till 2 meter långa kan träna perfekt på Speedbike och justera sadel och styre perfekt. En bra sits på Speedbike är extremt viktigt, därför erbjuder Speed Race S dig 5 justeringspunkter för din perfekta position. Du kan justera sadelhöjden 10 gånger. Sadelns position kan också justeras horisontellt till önskad körställning med bara några enkla steg genom att flytta sadelvagnen. Sadelns lutningsvinkel kan också justeras. Med pedalveven i horisontellt läge ska vinkeln mellan lår och underben vara 90°.

Du kan justera höjden på sportstyret i 4 lägen för perfekt armstöd. Multipositionsgreppet är bekvämt att hålla i och svettavvisande. Den högkvalitativa styrytan torkas enkelt av med en fuktig trasa efter träningen. Perfekt justerad, pedalvevarna är i rörelse!

Perfekt positionPerfekt position
DatorDator

Din hastighetsdisplay

den lättanvända datorn med vridratt och två knappar gör att du snabbt kan ställa in och visa träningsparametrar och motstånd. Datorns display är bakgrundsbelyst i blått och ger dig tydlig och lättläst information: tid, distans, förbrända kalorier, puls, träningsmotstånd (1-16), pedalvarv/min och hastighet. Gillar du att träna enligt förinställda värden? Då kommer du definitivt att gilla följande värden. Att ställa in standardvärden som tid, distans, motståndsnivå eller kalorier går nämligen mycket enkelt och snabbt med hjälp av de två tryckknapparna och den stora vridratten.

Appar för träningAppar för träning

Perfekt cykelunderhållning: kompatibel med Kinomap

Det finns två lämpliga fästen för din surfplatta eller smartphone för att njuta av din "live-känsla" med multimedia. Mobiltelefonen kan placeras direkt på datorn och surfplattan på hållaren. Kompatibilitet med fitnessappen "Kinomap" gör träningsupplevelsen ännu mer spektakulär och ökar din motivation med en live ruttupplevelse genom den stora världen. Motståndet ökas automatiskt i uppförsbackar och minskas automatiskt i nedförsbackar. Körhastigheten anpassas automatiskt till din aktuella kadens i realtid. Körhastigheten ökar vid hög kadens och minskar vid låg kadens. Ladda ner Kinomap-appen till din surfplatta och anslut till Speed Race S via Bluetooth så är du redo att köra!

HjärtfrekvensHjärtfrekvens

Hjärtövervakning

Du kan träna enligt din hjärtfrekvens under dina inomhuscyklingspass. Träningsdatorn erbjuder dig 4 olika pulsprogram för detta ändamål. Dessutom är datorn utrustad för trådlös överföring av hjärtfrekvensen via chip. Pulsen överförs med hjälp av ett valfritt bröstband (5,0 - 5,5 kHz). Som tillval startar återhämtningsknappen på datorn en återhämtningspulsmätning i slutet av träningspasset och du får ett konditionsbetyg från 1-6. Din fördel: du ser direkt hur vältränad du är.

Dubbel vätskepåfyllning

Med de 2 vattenflaskhållarna kan du enkelt ta dig igenom uthållighetspassen och din vattenförsörjning förblir säker. Flaskhållarna passar alla standardtyper av sportflaskor.

Sportiga pedaler med korg

Pedalerna på din Speed Race S gör att du kan utveckla den perfekta kraftöverföringen till vevarna och ge dig full fart.

De särskilt greppvänliga pedalerna med korg ger dig ett säkert grepp med träningsskorna. Oavsett om det gäller måttlig konditionsträning eller sportig hastighetsträning i stående, garanterar sportpedalerna maximal komfort, halkskydd och effektivitet även på långa träningsrundor. Perfekt simulering och förberedelse för nästa cykeletapp! Båda pedalerna är utrustade med en justerbar korg. Pedaler med SPD-klicksystem kan eftermonteras som tillval.

Pedaler med korgPedaler med korg
Material av hög kvalitetMaterial av hög kvalitet

Tyst men med full fart

träna när som helst på dygnet utan att störa grannar eller familjemedlemmar. Den innovativa tekniken i inomhuscykeln gör det möjligt. Hastighetspass med högkvalitativa material garanterar massor av träningsglädje och gör ditt träningspass behagligt tyst. Med 20 kg svänghjul, räfflad remdrift med fast rotation och kvalitetskullager kombinerar Speed Race S allt du behöver för att komma upp i fart. Pedalerna får en kraftfull boost och ingen störs av irriterande ljud.

Knapp för nödstoppKnapp för nödstopp

Nödstoppsknapp

Det steglöst reglerbara belastningsområdet får garanterat alla fitnessentusiaster att svettas. Med vridknappen kan du snabbt justera motståndet. Den underhållsfria remmen, det stora svänghjulet och den inbyggda styva rotorn klarar även de mest intensiva klättringarna. Filtskorna bromsar tillförlitligt och exakt. Det beprövade 4-punktssystemet garanterar dessutom en särskilt hög stabilitet.

TransporthjulTransporthjul

Stabil konstruktion och rullbar

4-punktssystemet har höjdjusteringslock som är fästa på fötterna. Dessa ger dig perfekt nivellering och en stabil ställning. Den högkvalitativa och sportiga designen garanterar dig en säker känsla även under dina höghastighetspass och kraftfulla pedalrörelser medan du står. Mobilitet är inget problem trots den robusta designen, för utrustad med två premium transportrullar på frambenet kan din inomhuscykel enkelt flyttas till önskad plats.

Logotyp för ergometer och motionscykelLogotyp för ergometer och motionscykel

Armin Lenz från Ergometer & Träningscykel:

"HAMMER Speed Race S får en köprekommendation av mig på grund av det förstklassiga utförandet och det goda förhållandet mellan pris och prestanda."

ETM-logotypETM-logotyp

Speed Race S imponerar på ETM-testare

"Alla de olika kvaliteterna hos denna modell, som kan avrundas virtuellt med Kinomap-appen, ledde slutligen till att vi tilldelade HAMMER Speed Race S det välförtjänta testbetyget"mycket bra" (93,6 %)."

Allmänt

SKU 4864
Tillverkare HAMMER
Färg svat
Material Stål
Gewicht 43 kg

Dator

Watt kontrollerad Nej
Röja LCD Blue Backlight
Multimedia App, Bluetooth, Tablett stöd
Puls Bröstbälte
Apps Kinomap, Zwift
Operation Tryck på
Integrerad pulsmottagare för bröstbälte 5 kHz

Visa

Visade värden Avstånd, Hastighet, Hjärtfrekvens, RPM, Motståndsnivå, Tid
Permanent display 5

Program och profiler

Hjärtfrekvenskontrollerade program 4
Justerbar pulsgräns Justerbar övre pulsgräns
Användare 4

Driv- och bromssystem

Styrsystem Drivrem
Viktfördelning 16 nivåer
Bromssystem Permanentmagnet
Motståndsjustering Datorstyrd
Svänghjul 20 kg
Frihjul Ingen

Mått och vikt

Uppbyggd storlek (L x B x H) 120 x 51 x 135 cm
Max kroppsvikt 150 kg

Andra funktioner

Transporthjul Ja
Pedalavstånd 17 cm
Justering av sadeln Horisontell, Vertikal, Vippbar
Klicka på pedalerna Ingen
Strömförsörjning 230V, 50Hz
DIN Norm DIN EN ISO 20957 -1/10

Försändelse

Leveranstid 4-8 arbetsdagar
Omfattning av leveransen Speed Race S
Leveransinformation Leverans till curbside (Vänligen lämna ditt telefonnummer vid beställning, så vi kan ordna ett lämpligt leveransdatum för dig)
Privat användning
på produkten 2 år
på huvudramen 10 år
4,9
20 Bewertungen
Write Your Own Review
Hur många stjärnor ger du vår produkt?

Kunderna frågar, våra träningsexperter svarar

Behöver du mer information om produkten? Ställ din fråga här. Våra träningsexperter svarar snabbt och enkelt.

1 frågor har redan besvarats
Fråga:
Ist die Schnittstelle zu Kinomap auch mit anderen Anbietern zB. BKool kompatibel? från Ulf
Svar:
Tab 1Das von Ihnen angefragte Produkt kann trotz seiner API keine Verbindung zu weiteren Applikationen vornehmen.  
Vår rekommendation till dig


SportGymButiken - Skövde

Kåsatorpsvägen 9 541 34 Västra Götalands län Skövde
 bort
Arbetstid idag: 11:00 - 18:00
Måndag 11:00 - 18:00
Tisdag 11:00 - 18:00
Onsdag 11:00 - 18:00
Torsdag 11:00 - 18:00
Fredag 11:00 - 18:00
Lördag 11:00 - 15:00
Söndag Stängd
BUDO & Fitness - Hägersten

Västbergavägen 4 126 30 Stockholms län Hägersten
 bort
Arbetstid idag: 11:00 - 19:00
Måndag 11:00 - 19:00
Tisdag 11:00 - 19:00
Onsdag 11:00 - 19:00
Torsdag 11:00 - 19:00
Fredag 11:00 - 19:00
Lördag 11:00 - 16:00
Söndag 12:00 - 16:00
BUDO & Fitness - Arlöv

Staffanstorpsvägen 115 232 61 Skåne län Arlöv
 bort
Arbetstid idag: 11:00 - 18:00
Måndag 11:00 - 18:00
Tisdag 11:00 - 18:00
Onsdag 11:00 - 18:00
Torsdag 11:00 - 18:00
Fredag 11:00 - 18:00
Lördag 11:00 - 14:00
Söndag Stängd
BUDO & Fitness - Göteborg

Första Långgatan 30 413 27 Västra Götalands län Göteborg
 bort
Arbetstid idag: 11:00 - 18:00
Måndag 11:00 - 18:00
Tisdag 11:00 - 18:00
Onsdag 11:00 - 18:00
Torsdag 11:00 - 18:00
Fredag 11:00 - 18:00
Lördag 11:00 - 15:00
Söndag Stängd
MaxPuls AB - Norrköping

Enebymovägen 61 602 12 Östergötlands län Norrköping
 bort
4,65
Hammer Stores 5x vor Ort