Cardio XT6 BT

Ergometer
Rating:
97% of 100
6 499,00 kr
Inkl. skatt
 • Lågt insteg för enkel montering
 • Optimalt pedalavstånd - särskilt skonsamt för höfterna
 • Träning med liveupplevelse på banan genom appstyrning
 • Olika greppvarianter för ryggvänlig träning
 • Inkluderar motiverande och kostnadsfria motionscykelkurser
förväntad leverans: 04.06. - 07.06.
539,00 kr
lämplig tilläggsprodukt
 • SportGymButiken - Skövde
  Kåsatorpsvägen 9
  541 34 Skövde
  Måndag 11:00 - 18:00
  Tisdag 11:00 - 18:00
  Onsdag 11:00 - 18:00
  Torsdag 11:00 - 18:00
  Fredag 11:00 - 18:00
  Lördag 11:00 - 15:00
  Söndag Stängd
 • BUDO & Fitness - Hägersten
  Västbergavägen 4
  126 30 Hägersten
  Måndag 11:00 - 19:00
  Tisdag 11:00 - 19:00
  Onsdag 11:00 - 19:00
  Torsdag 11:00 - 19:00
  Fredag 11:00 - 19:00
  Lördag 11:00 - 16:00
  Söndag 12:00 - 16:00
 • BUDO & Fitness - Arlöv
  Staffanstorpsvägen 115
  232 61 Arlöv
  Måndag 11:00 - 18:00
  Tisdag 11:00 - 18:00
  Onsdag 11:00 - 18:00
  Torsdag 11:00 - 18:00
  Fredag 11:00 - 18:00
  Lördag 11:00 - 14:00
  Söndag Stängd
 • BUDO & Fitness - Göteborg
  Första Långgatan 30
  413 27 Göteborg
  Måndag 11:00 - 18:00
  Tisdag 11:00 - 18:00
  Onsdag 11:00 - 18:00
  Torsdag 11:00 - 18:00
  Fredag 11:00 - 18:00
  Lördag 11:00 - 15:00
  Söndag Stängd
 • MaxPuls AB - Norrköping
  Enebymovägen 61
  602 12 Norrköping
Fri frakt och returer
Bekväm kardiovaskulär träning med HAMMER Cardio XT6Bekväm kardiovaskulär träning med HAMMER Cardio XT6

HAMMER Cardio XT6 BT

Hälsoinriktad och okomplicerad kardiovaskulär träning

HAMMER Ergometer Cardio XT6 BT en överblickHAMMER Ergometer Cardio XT6 BT en överblick
Rullar för transportRullar för transport
Bekvämt säteBekvämt säte
Lågt instegLågt insteg

Inga fler ursäkter från och med nu!

Enkelt insteg och ryggvänlig träning

Letar du efter en bekväm, stabil ergometer med lågt insteg för enkel montering? Vill du ha ett tydligt och självförklarande datoriserat styrsystem så att du kan komma igång direkt? Då är HAMMER Cardio XT6 den perfekta ergometern för dig. Med HAMMER Cardio XT6 kan du förbättra din kondition, minska din vikt och verkligen få igång ditt kardiovaskulära system! Du kan välja mellan manuell eller automatisk justering av motståndet och automatiska fitnessprogram. En svänghjulsmassa på 8 kg och ett elektroniskt magnetbromssystem garanterar en sensationellt mjuk rotation. Motståndet kan ställas in från 10 till 350 watt och justeras i steg om 5 watt, så att även ambitiösa idrottare kan förbättra sina prestationer. Styrstång och sadel kan justeras steglöst så att din ergometer kan anpassas perfekt till alla kroppsstorlekar.

Kvalitetssäkring: 100k-kvalitet

testad för extra lång livslängd: Du kan vara säker på att du kommer att ha glädje av din Cardio XT6 under mycket lång tid, eftersom tekniken i din ergometer framgångsrikt har genomgått ett uthållighetstest på över 100 000 varv. De tekniska delarna, som elektronik och kullager, är av hög industrikvalitet och konstruerade för intensiv och långvarig användning.

Hammer Workout Mock UpHammer Workout Mock Up

Upptäck ditt favoritträningspass

Med HAMMER Workouts erbjuder vi dig ständigt nya och motiverande klasser med din Cardio Motion. Träna tillsammans med våra expertutbildare och uppnå dina individuella fitnessmål i 10 - 50 minuters träningspass. Allt på ett ställe och utan behov av ytterligare abonnemang.

Minimalt motstånd från bara 10 watt!

Hela skalan från 10 till 350 watt

Med ergometercykeln HAMMER Cardio XT6 kan du träna med ett minimimotstånd på bara 10 watt! Ett område som annars bara är känt från studioutrustning. Detta är särskilt idealiskt för äldre personer, för lätt mobilisering efter idrottsskador eller för att börja träna långsamt.

Konditionstest ingår!

Perfekt för att motivera och förbättra din träning

Mät din puls efter träningspasset. Ju snabbare din puls sjunker, desto bättre kondition har du. Datorn på din Cardio XT6 visar detta med en fitnesspoäng från 1 till 6. Ett bra resultat sporrar dig ännu mer, motiverar dig och gör dig ännu bättre vid nästa träningspass. Din Cardio XT 6 ger dig också möjlighet att mäta kroppsfett för att hjälpa dig att följa dina mål för kroppstoning.

Överskådlig fitnessdatorÖverskådlig fitnessdator

Tydlig display

Via LCD-monitor eller din smartphone/surfplatta

Med Cardio XT6 multimediekonsol kan du se dina träningsdata på en tydlig, högupplöst LCD-display (visning av: Uphill- och downhill-profiler, hastighet, tid, tillryggalagd sträcka, antal förbrända kalorier, hjärtfrekvens, kroppsfett, BMI och konditionstest) eller styra den via din smartphone/tablet.

Enkel datormanövrering - allt i en överblick

Displayen på Cardio XT6 Ergometer visar alla viktiga träningsdata på ett överskådligt och knivskarpt sätt. Datormenyn är självförklarande och extremt lätt att använda för alla åldersgrupper med hjälp av "tryck-vrid-ratten". Slutligen behöver du inte läsa komplicerade instruktioner och du kan börja träna direkt.

Multimedial konditionsträning med appar och BluetoothMultimedial konditionsträning med appar och Bluetooth

Behöver du lite omväxling under träningen?

Multimediaunderhållningen med Bluetooth-teknik kommer att övertyga dig

Med din Cardio XT6 har du alla möjligheter till varierad multimediaunderhållning. Med Bluetooth-teknik kan du träna med motiverande fitnessappar som Kinomap, iConsole eller BitGym. Kör spännande rutter i "live experience", njut av din favoritmusik eller titta på en spännande film. Träningsdata kan sparas och du kan jämföra och dokumentera dina framgångar. Hemmaträning har aldrig varit så spännande, omväxlande och motiverande. Genom att ansluta din surfplatta till träningsdatorn via Bluetooth ger Kinomap dig en maximalt realistisk live track-upplevelse. Kinomap anpassar automatiskt motståndet i realtid till lutningen på den rutt du för närvarande färdas. Motståndet ökas automatiskt i uppförsbackar och minskas i nedförsbackar. Körhastigheten anpassas automatiskt till din aktuella kadens i realtid. Körhastigheten ökar vid hög kadens och minskar vid låg kadens. Valfritt: Kinomap live-evenemang för gruppträning, tävlingar, tävlingar och priser.

Din smartphone eller surfplatta laddas automatiskt under träningen via den integrerade USB-porten.

Pulsmätning via handtagPulsmätning via handtag

Den enkla starten kommer att övertyga dig!

Börja träna bekvämt

Till skillnad från ergometrar med höga höljen kan du på Cardio XT6 enkelt röra på benen tack vare det generösa avståndet mellan styret och enheten. Detta gör det särskilt lätt för äldre personer att sitta upp. Den 7 cm tjocka, bekväma stoppningen på sadeln ger en mycket behaglig sittupplevelse, även under längre träningspass. Även här har din nya Cardio XT6 en klar fördel jämfört med standardprodukter. Sadelns sportiga, ergonomiska form förhindrar obehaglig friktion på låren under träningen.

Håll koll på din hjärtfrekvens!

Hälsosam kardiovaskulär träning

För att uppnå ett specifikt fitnessmål bör du hålla ett öga på din hjärtfrekvens. Oavsett om det handlar om konditionsträning, kardiovaskulär träning eller viktminskning. Är du pigg eller bränner du kalorier intensivt? Pulsfrekvensen är avgörande! Med den valfria pulsmätningen via handtaget eller det valfria bröstbandet kan du alltid hålla koll på din personliga puls och snabbt uppnå ditt personliga fitnessmål. Praktiskt: Genom att ange en maximal hjärtfrekvens sänker Cardio XT6 automatiskt motståndet om det inställda värdet överskrids tack vare HRC-funktionen. Detta gör den till den perfekta träningspartnern för säker och hälsosam kardiovaskulär träning utan att överanstränga dig.

Tystgående kvalitetskullagerTystgående kvalitetskullager

Tyst som en viskning!

Dina grannar kommer också att gilla det!

Det elektroniska magnetbromssystemet från HAMMER är hållbart, tyst och pålitligt. En svänghjulsmassa på 8 kg, en perfekt jämn räfflad remdrift och premiumkullagerteknik säkerställer att din Cardio XT6 ergometer går smidigt och särskilt tyst. Det innebär att du kan träna när som helst på dagen eller natten eller framför TV:n utan störande bakgrundsljud.

Justerbar sadel och styreJusterbar sadel och styre

Variabla inställningar

Träna upprätt och skydda din rygg

Din ergometer erbjuder dig olika greppositioner: Avslappnad, pulsorienterad, sportig eller i upprätt ryggposition. Du kan justera komfortstyret så att du kan träna i en särskilt upprätt position som är skonsam för ryggen. Den bekväma sadeln kan justeras tredimensionellt för alla kroppslängder från 1,55 till 1,90 meter till önskad sittposition med hjälp av en snabbjusteringsknapp. Sadelns höjd och sittavståndet kan ändras på några sekunder för olika familjemedlemmar.

Säker, stabil och flexibelSäker, stabil och flexibel

Ytterligare premiumdetaljer

Säker för träning, enkel att transportera

XT6 övertygar med ytterligare premiumdetaljer: halkfria pedaler med justerbart band för maximal säkerhet, hälsosamt/ledvänligt pedalavstånd på 22 cm, transporthjul och justerbara fotlock för perfekt nivellering på ojämn mark. Tack vare 4-punktssystemet och den dubbla svetsningen är Cardio XT6 särskilt stabil och säker under träningen.

Allmänt

SKU 4862
Tillverkare HAMMER
Färg svat
Material Stål
Gewicht 29 kg

Dator

Watt kontrollerad Ja - justerbar i steg om 5 Watt
Röja LCD Blue Backlight
Multimedia App, Bluetooth, Tablett stöd, USB
Puls Handpuls
Apps Kinomap
Operation Tryck på
Integrerad pulsmottagare för bröstbälte 5 kHz

Visa

Visade värden Avstånd, Hastighet, Hjärtfrekvens, Kaloriintag, RPM, Watt, Tid
Permanent display 7

Program och profiler

Träningsprogram 18
Hjärtfrekvenskontrollerade program 4
Justerbar pulsgräns Justerbar övre pulsgräns

Driv- och bromssystem

Styrsystem Drivrem
Viktfördelning 16 nivåer
Belastningskontroll Hastighetsoberoende
Bromssystem Permanentmagnet
Motståndsjustering Datorstyrd
Svänghjul 8 kg

Mått och vikt

Uppbyggd storlek (L x B x H) 93 x 51 x 150 cm
Max kroppsvikt 130 kg

Andra funktioner

Transporthjul Ja
Pedalavstånd 22 cm
Justering av sadeln Horisontell, Vertikal
Justering av styret Horisontell
Prestanda 10 - 350 Watt
Strömförsörjning 230V, 50Hz
DIN Norm DIN EN ISO 20957 -1/5
Klass HA

Försändelse

Leveranstid 3-6 arbetsdagar
Omfattning av leveransen Cardio XT6 BT
Leveransinformation Leverans till lägenhetsdörren
Privat användning
på produkten 2 år
på huvudramen 10 år
4,9
39 Bewertungen
Write Your Own Review
Hur många stjärnor ger du vår produkt?

Kunderna frågar, våra träningsexperter svarar

Behöver du mer information om produkten? Ställ din fråga här. Våra träningsexperter svarar snabbt och enkelt.

1 frågor har redan besvarats
Fråga:
Cardio XT6 BT wie ist die Stromversorgung? från Adolf Käser
Svar:
Tab 1Das Gerät wird ganz normal über eine Steckdose mit Strom versorgt.
Vår rekommendation till dig
 1. Produktbild
  Exum XTR BT
  8 699,00 kr
 2. Produktbild
  Exum
  7 599,00 kr


SportGymButiken - Skövde

Kåsatorpsvägen 9 541 34 Västra Götalands län Skövde
 bort
Arbetstid idag: 11:00 - 18:00
Måndag 11:00 - 18:00
Tisdag 11:00 - 18:00
Onsdag 11:00 - 18:00
Torsdag 11:00 - 18:00
Fredag 11:00 - 18:00
Lördag 11:00 - 15:00
Söndag Stängd
BUDO & Fitness - Hägersten

Västbergavägen 4 126 30 Stockholms län Hägersten
 bort
Arbetstid idag: 11:00 - 19:00
Måndag 11:00 - 19:00
Tisdag 11:00 - 19:00
Onsdag 11:00 - 19:00
Torsdag 11:00 - 19:00
Fredag 11:00 - 19:00
Lördag 11:00 - 16:00
Söndag 12:00 - 16:00
BUDO & Fitness - Arlöv

Staffanstorpsvägen 115 232 61 Skåne län Arlöv
 bort
Arbetstid idag: 11:00 - 18:00
Måndag 11:00 - 18:00
Tisdag 11:00 - 18:00
Onsdag 11:00 - 18:00
Torsdag 11:00 - 18:00
Fredag 11:00 - 18:00
Lördag 11:00 - 14:00
Söndag Stängd
BUDO & Fitness - Göteborg

Första Långgatan 30 413 27 Västra Götalands län Göteborg
 bort
Arbetstid idag: 11:00 - 18:00
Måndag 11:00 - 18:00
Tisdag 11:00 - 18:00
Onsdag 11:00 - 18:00
Torsdag 11:00 - 18:00
Fredag 11:00 - 18:00
Lördag 11:00 - 15:00
Söndag Stängd
MaxPuls AB - Norrköping

Enebymovägen 61 602 12 Östergötlands län Norrköping
 bort
4,66
Hammer Stores 5x vor Ort