upp

Få bättre kondition och bli mer hälsosam i dag

Fitness i Uppsala

Sportstaden Uppsala

Vackra Uppsala är så mycket mer än en studentstad – staden är full av historia med viktiga platser som Gamla Uppsala och Uppsala högar, universitet som är Skandinaviens äldsta och inte minst Domkyrkan. Staden ligger också geografiskt mycket bra, det är nära till Stockholm och östkusten, många mindre städer ger goda förutsättningar för att pendla och Dalafjällen finns bara några timmar bort.

Detta gör att Uppsala har möjligheter till nästan alla sporter och det är en aktiv stad full av föreningsliv. Inte bara studentkårer men även sportföreningar på elit, motions och korpnivå finns tillgängligt inom de flesta sporter och staden har även flera fitnesscenter, gym och sim- och sporthallar.

Håll dig aktiv – sport och fitness i Uppsala

Uppsala är en vacker stad som har alla bekvämligheter som en storstad, men en atmosfär som en mindre stad. Det finns gott om aktiviteter man kan delta i om man inte vill motionera ensam. Föreningslivet är stort och starkt och det finns många löparklubbar, sportföreningar och liknande man kan gå med i om man behöver lite hjälp med att komma igång med träningen.
Uppsala är Sveriges cykelstad och man med fördel kan ge sig ut på en lång runda på cykeln för motion och avkoppling, eller helt enkelt bara för att ta sig från punkt a till b. Med en aktiv vardag mår man bättre både fysiskt och psykiskt, tänker snabbare, sover bättre och förlänger livet. Om du vill bygga upp dina cykelmuskler är en motionscykel perfekt att ha hemma då den tar lite plats, ger god motion och samtidigt stärker musklerna så att du blir ännu snabbare på att ta dig fram i Uppsala.

Håll dig motiverad och hälsosam under vintern – träna hemma

Att hålla sig hälsosam är inte bara att ta en härlig springrunda eller cykeltur en tur när vädret är fint, utan även upprätthålla en aktiv livsstil under de långa, kalla och mörka vintrarna som vi får uppe i Norden. Den ofta olidliga blåsten gör att man mest vill hålla sig inne och träningen får ofta lida. Men att träna hemma med en roddmaskin håller musklerna igång och perfekt till den som vill få styrka och kondition på samma gång, ett löpband gör det enkelt att springa och minskar skaderisken när Uppsalas gator blir till is och parkerna våtmarker och en boxningssäck till den som vill avreagera sig, ha kul och få snygga, tonade armar.

Bli mer hälsosam

Genom att både träna hemma kombinerat med att träna utomhus eller i förening blir du mer hälsosam samtidigt som du får egentid som är viktigt i dagens hektiska vardag. Hammers många produkter hjälper dig att hålla dig motiverad och skadefri samt att du får en varierad träning. Välj bland motionscykel, roddmaskin, hemmagym, löpband, boxning och mycket mer – vi har något som passar allas behov och hem.

Vi har en helhetssyn på fitness och hälsa – det viktigaste är inte vilken nivå man gör det på utan att man gör det. Vi har tusentals nöjda kunder som märker en uppgång i deras fysiska aktivitet med Hammers produkter, det finns inte längre några ursäkter till att inte träna när du har din utrustning hemma.

Köp fitnessutrustning online

Hammer Träning erbjuder produkter till hemmet som håller dig i form och motiverad. Våra produkter är mycket kraftfulla och i bra kvalitet men ändå anpassade till även de minsta citylägenheterna så väl som till den större källaren.

Vi hjälper dig att förbättra din kondition och bygga mer muskler, och att handla hos oss är enkelt då du med några snabba tryck kan handla i vår webbshop. Vi levererar hem till dig så att köpa träningsredskap har aldrig varit enklare. Så köp fitnessutrustning i Uppsala - men online för att förenkla vardagen!

© Fotografi: Uppsala by Anna-Lena Ramm pixelio.de

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00