upp

Motionera mera i Stockholm, bli hälsosam och aktiv

Fitness i Stockholm

Fitness i Stockholm

Stockholm är en vacker stad som är nära naturen men som också har en stor stadskärna med många gym, fitnesscenter och aktivitetshallar. Stockholmare älskar att röra på sig, vare sig det är på en crosstrainer i källaren, i Hammarbybacken, ute i Nackareservatet eller i ett av de många nya trendiga utegymmen som poppar upp lite överallt i staden.

Men populärast av allt är nog löpning som närmast är en ny folkrörelse i Stockholm som enar oss – istället för att tävla mot varandra i derbyn så som fotbollen och hockeyn gör så samlas vi till Midnattsloppet, Tjejmilen och Stockholm Maraton för att springa tillsammans och tävla mot oss själva.

Träna utomhus i Stockholm

Stockholms närhet till naturen gör den enkelt att ta en springrunda, t.ex. på Djurgården eller i Hagaparken eller varför inte göra som så många andra och paddla kajak eller kanot för att förbättra konditionen och bygga muskler. Stockholms vatten gör en kanottur till en perfekt sightseeing som alla, inklusive de mest inbitna stockholmarna kan behöva ibland, för att inse vilken underbar stad vi bor i. Så varför inte få en ny syn av stadshuset, slottet, Djurgården eller Essingen från vattnet samtidigt som du får motion.
För den som föredrar att motionssimma är Eriksdalsbadets utomhusbassäng som öppnar i mitten av maj varje år ett utmärkt val – det är i stan, det är enkelt, hälsosamt och somrigt.

Håll dig motiverad och hälsosam under vintern – träna hemma

Att hålla sig hälsosam är inte bara att ta en härlig springrunda när vädret är fint, utan även upprätthålla en aktiv livsstil under de långa, kalla och mörka vintrarna som vi får i Stockholm. En roddmaskin håller musklerna igång, och är ett perfekt val till den som paddlar kajak om sommaren eller som vill få styrka och kondition på samma gång, ett löpband gör det enkelt att springa och minskar skaderisken när Stockholms gator blir till ren is, och en crosstrainer för motionären som inte vill belasta sina leder.

Köp fitnessutrustning online

Hammer Träning erbjuder produkter till hemmet som håller dig i form och motiverad. Våra produkter är mycket kraftfulla och i bra kvalitet men ändå anpassade till även de minsta citylägenheterna så väl till den större källaren. Vi hjälper dig att förbättra din kondition, och att handla hos oss är enkelt då du med några snabba tryck kan handla i vår webbshop. Vi levererar hem till dig så att köpa träningsredskap har aldrig varit enklare. Så köp din fitnessutrustning i Stockholm - men online!

Vi kan se en koppling till den starka kulturen som finns kring springning i Stockholm till antalet löpband vi säljer speciellt under vinterhalvåret. Gör som så många andra och upptäck alla fördelar med ett löpband hemma – undvik skador, hitta motivation till motion, spara tid och få den bästa träningen för dig.

Bli mer hälsosam

Genom att både träna hemma kombinerat med att träna utomhus och njuta av staden blir du mer hälsosam samtidigt som du får egentid som är viktigt i dagens hektiska Stockholm. Hammers många produkter hjälper dig att hålla dig motiverad och skadefri samt att du får en varierad träning. Välj bland motionscykel, roddmaskin, hemmagym, löpband, boxning och mycket mer – vi har något som passar allas behov och hem.
Vi har en helhetssyn på fitness och hälsa – det viktigaste är inte vilken nivå man gör det på utan att man gör det. Vi har tusentals nöjda kunder som märker en uppgång i deras fysiska aktivitet med Hammers produkter, det finns inte längre några ursäkter till att inte träna när du har din utrustning hemma.

© Fotografi: Stockholm by detlef menzel pixelio.de

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00