upp

Förbättra din kondition i Linköping

Fitness i Linköping

Sportstaden Linköping

Vackra Linköping är en historisk stad i hjärtat av Östergötland. Staden är Sveriges femte största och har goda förbindelser med tåg, buss och flyg, flera stora företag och industrier är representerade och universitetet är ett av Sveriges största. Detta gör att Linköpings invånare är i alla åldrar, med olika intressen och samlingspunkter. Det finns gott om turistmål i staden med dess kanaler, slottet och många historiska platser och varför inte njuta av staden med cykel. Kanske cykla till sjön Roxen och njut av en härlig sommardag eller kanske ta en skridskotur om sjön är täckt av is.

Håll dig aktiv – sport och fitness i Linköping

I Linköping finns det gott om gym, fitnesscenters, sim- och sporthallar och ett stort föreningsliv inom sport. Många glada motionärer njuter av promenader och springturer längs Stångån och njuter av den härliga staden. Med en aktiv vardag mår man bättre både fysiskt och psykiskt, tänker snabbare, sover bättre och förlänger livet. Om du vill bygga upp dina muskler och kondition är det viktigt med en varierad träning som är tillfredsställande för både kropp och själ.

Håll dig motiverad och hälsosam under vintern – träna hemma

Att hålla sig hälsosam är inte bara att ta en härlig springrunda eller cykeltur när vädret är fint, utan även upprätthålla en aktiv livsstil under de långa, kalla och mörka vintrarna som vi får uppe i Norden. Ett bra alternativ för att hålla sig aktiv och motiverad är att träna hemma med en roddmaskin som håller musklerna igång och är perfekt till den som vill få styrka och kondition på samma gång, ett löpband gör det enkelt att springa och minskar skaderisken när Linköpings gator blir till is och parkerna våtmarker och en boxningssäck till den som vill avreagera sig, ha kul och få snygga, tonade armar.

Bli mer hälsosam

Genom att både träna hemma kombinerat med att träna utomhus eller i förening blir du mer hälsosam samtidigt som du får egentid som är viktigt i dagens hektiska vardag. Hammers många produkter hjälper dig att hålla dig motiverad och skadefri samt att du får en varierad träning. Välj bland motionscykel, roddmaskin, hemmagym, löpband, boxning och mycket mer – vi har något som passar allas behov och hem. Vi har en helhetssyn på fitness och hälsa – det viktigaste är inte vilken nivå man gör det på utan att man gör det. Vi har tusentals nöjda kunder som märker en uppgång i deras fysiska aktivitet med Hammers produkter, det finns inte längre några ursäkter till att inte träna när du har din utrustning hemma.

Köp fitnessutrustning online

Hammer Träning erbjuder produkter till hemmet som håller dig i form och motiverad. Våra produkter är mycket kraftfulla och i bra kvalitet men ändå anpassade till även de minsta citylägenheterna så väl som till den större källaren.

Vi hjälper dig att förbättra din kondition och bygga mer muskler, och att handla hos oss är enkelt då du med några snabba tryck kan handla i vår webbshop. Vi levererar hem till dig så att köpa träningsredskap har aldrig varit enklare. Så köp fitnessutrustning i Linköping - men online för att förenkla vardagen!

© Fotografi: Linköping by Dirk Grütter pixelio.de

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00