upp

Håll dig hälsosam med motion och fitness i Göteborg

Fitness i Göteborg

Sportstaden Göteborg

Sport har en stor plats i Göteborg, både större sporter som fotboll och hockey men staden erbjuder också många fitnesscenter, simhallar och ett starkt föreningsliv kring sporter som skytte, segling och handboll.
Göteborg har bl.a. varit värd för många stora sportevenemang som VM och EM i fotboll och hockey, Davis Cup-finalen VM och EM i friidrott för att inte tala om alla återkommande evenemang som staden huserar – Gothia Cup, Partille Cup, Göteborg Horse Show och Volvo Ocean Race.

Håll dig aktiv – sport och fitness i Göteborg

Att hålla sig aktiv i Göteborg är härligt – närheten till den underbara skärgården och dess vattensport, en springtur i Slottsskogen eller träna intervaller i backarna upp till Skansen Kronan är några populära alternativ som aktiva göteborgare gillar. Oavsett om man elitsatsar inom fitness eller sport eller vill hålla sig hälsosam och aktiv så finns det goda och varierande möjligheter till underbara promenader, löpning, cykling och vattensporter i Göteborg.

Något som uppskattas av många är att åka ut till havet och segla. Få saker ger gå mycket ro och motion på samma gång som att segla bland kobbar och skär en solig dag. Segling är en sport och hobby som kräver fullt fokus och en god fysik. Det kan kombineras perfekt i en aktiv livsstil där man njuter av naturen och har himla skoj samtidigt.

Håll dig motiverad och hälsosam under vintern – träna hemma

Att hålla sig hälsosam är inte bara att ta en härlig springrunda eller segla en tur när vädret är fint, utan även upprätthålla en aktiv livsstil under de långa, kalla och mörka vintrarna som vi får på Västkusten. Den ofta olidliga blåsten gör att man mest vill hålla sig inne och träningen får ofta lida. Men att träna hemma med en roddmaskin håller musklerna igång och den är perfekt till den som vill få styrka och kondition på samma gång, ett löpband gör det enkelt att springa och minskar skaderisken när Göteborgs gator blir till is och parkerna våtmarker och en boxningssäck till den som vill avreagera sig, ha kul och få snygga, tonade armar.

Belastande träning

Många, både yngre och äldre upptäcker hur viktigt det är att inte belasta sina leder fel. Ett effektivt sätt att undvika belastningsskador är att träna med redskap och maskiner. Crosstrainers är populära då de ger en varierad träning som inte tråkar ut och inte belastar kroppens leder fel. En traditionell motionscykel är ett säkert val och en roddmaskin för den som vill stärka muskler och få bra kondition samtidigt.
Om man älskar att springa har Hammer också löpband som är designade av professionella som har god kunskap till säker träning.
Undvik skador och få mer resultat av din träning med Hammers säkra träningsutrustning idag.

Köp fitnessutrustning online

Hammer Träning erbjuder produkter till hemmet som håller dig i form och motiverad. Våra produkter är mycket kraftfulla och i bra kvalitet men ändå anpassade till även de minsta citylägenheterna så väl som till den större källaren.

Vi hjälper dig att förbättra din kondition, och att handla hos oss är enkelt då du med några snabba tryck kan handla i vår webbshop. Vi levererar hem till dig så att köpa träningsredskap har aldrig varit enklare. Så köp din fitnessutrustning i Göteborg - men online!

Bli mer hälsosam

Genom att både träna hemma kombinerat med att träna utomhus och njuta av staden blir du mer hälsosam samtidigt som du får egentid som är viktigt i dagens hektiska Göteborg. Hammers många produkter hjälper dig att hålla dig motiverad och skadefri samt att du får en varierad träning. Välj bland motionscykel, roddmaskin, hemmagym, löpband, boxning och mycket mer – vi har något som passar allas behov och hem. Vi har en helhetssyn på fitness och hälsa – det viktigaste är inte vilken nivå man gör det på utan att man gör det. Vi har tusentals nöjda kunder som märker en uppgång i deras fysiska aktivitet med Hammers produkter, det finns inte längre några ursäkter till att inte träna när du har din utrustning hemma.

© Fotografi: Göteborg by Renate Hermesmier pixelio.de

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00