Bio Kraft

Bio Force
Rating:
99% of 100
12 999,00 kr
Inkl. skatt
 • TNT-motståndsteknik: tyst träning utan vikter
 • Ergonomisk: perfekt träning för kroppar upp till 2 meter långa
 • 110 kg maximalt motstånd: perfekt för högintensiva träningspass
 • Över 100 övningar: Garanterat varierad träning
 • HAMMER Workouts: Kostnadsfritt och utan abonnemang
förväntad leverans: 08.03. - 14.03.
 • SportGymButiken - Skövde
  Kåsatorpsvägen 9
  541 34 Skövde
  Måndag 11:00 - 18:00
  Tisdag 11:00 - 18:00
  Onsdag 11:00 - 18:00
  Torsdag 11:00 - 18:00
  Fredag 11:00 - 18:00
  Lördag 11:00 - 15:00
  Söndag Stängd
 • BUDO & Fitness - Hägersten
  Västbergavägen 4
  126 30 Hägersten
  Måndag 11:00 - 19:00
  Tisdag 11:00 - 19:00
  Onsdag 11:00 - 19:00
  Torsdag 11:00 - 19:00
  Fredag 11:00 - 19:00
  Lördag 11:00 - 16:00
  Söndag 12:00 - 16:00
 • BUDO & Fitness - Arlöv
  Staffanstorpsvägen 115
  232 61 Arlöv
  Måndag 11:00 - 18:00
  Tisdag 11:00 - 18:00
  Onsdag 11:00 - 18:00
  Torsdag 11:00 - 18:00
  Fredag 11:00 - 18:00
  Lördag 11:00 - 14:00
  Söndag Stängd
 • BUDO & Fitness - Göteborg
  Första Långgatan 30
  413 27 Göteborg
  Måndag 11:00 - 18:00
  Tisdag 11:00 - 18:00
  Onsdag 11:00 - 18:00
  Torsdag 11:00 - 18:00
  Fredag 11:00 - 18:00
  Lördag 11:00 - 15:00
  Söndag Stängd
 • MaxPuls AB - Norrköping
  Enebymovägen 61
  602 12 Norrköping
Fri frakt och returer
Bio Force Bio Force

FINNLO Bio Force

Bio Force från FINNLO by HAMMER är en revolutionerande viktstation för ditt hem.

Bio Force - FunktionerBio Force - Funktioner
LatstångLatstång
kuddekudde

Innovation för din framgång!

FINNLO by HAMMER Bio Force viktstation är den perfekta viktstationen för en omfattande och varierad träning i ditt hemmagym. De två oberoende kabelrullarna möjliggör en nästan oändlig mängd övningar och anpassad träning tack vare flexibla kabelguider. Genom att ansluta dem till den medföljande latsstången får du ännu fler träningsmöjligheter och kan träna varje muskel i kroppen effektivt och enligt dina önskemål!

Tack vare den flexibla placeringen av remskivorna och den övningsspecifika användningen av handtagen och fotbanden är alla tänkbara drag-, tryck- och rotationsrörelser möjliga. På så sätt kan du träna både överkropps- och benmuskulaturen effektivt från alla vinklar och arbeta med varje muskel exakt och effektivt. Se fram emot: Effektiv muskeluppbyggnad för hela kroppen, tyst träning trots intensiv träning, funktionell träning, core-träning, kroppsformning och viktminskning, superset och reduceringsset med snabb justering, benträning hemma.

Hammer Workouts Mock UpHammer Workouts Mock Up

Upptäck ditt favoritträningspass

Med HAMMER Workouts erbjuder vi dig ständigt nya och motiverande klasser med din Bio Force. Träna tillsammans med våra expertutbildare och uppnå dina individuella fitnessmål i 10 till 50 minuters träningspass. Allt på ett ställe och utan ytterligare abonnemang.

Kompakt allroundmaskin

Till skillnad från traditionella träningsredskap kommer motståndet i Bio Force power station från FINNLO inte från viktskivor, utan från en tryckcylinder. Denna TNT-teknik, som härstammar från flygindustrin, sparar inte bara mycket vikt, utan möjliggör också nästan tyst träning. Dessutom fungerar det överförda motståndet helt utan momentum och liknar därför isokinetisk träning för professionella idrottare. Förutom klassisk styrketräning kan du nu också för första gången träna din explosiva styrka hemma och generera ytterligare styrka och muskelvinster.

Tack vare det höga motståndsområdet och den exakta justeringen är träning på Bio Force lämplig för alla fitnessnivåer och passar in i alla hemmagym tack vare dess utrymmeseffektiva dimensioner och transportrullar.

Bild för träningBild för träning
Muskelgruppen

Över 100 övningar - i ditt eget hem!

Bio Force från FINNLO gör din träning unik och varierad. Tack vare det breda utbudet av positioneringsalternativ på de rörliga remskivorna kan du träna dina muskler med en enorm mängd olika övningar och variationer. Oavsett om du står eller sittande, ensam eller med en träningspartner: kombinera dina favoritövningar och utforma din träning individuellt och och varierad.

Muskelgruppen

Starka axlar

Välformade axlar ser inte bara bra ut, de stabiliserar också din halsrygg tillsammans med dina nackmuskler och ger en upprätt hållning. Använd Bio Force-styrkestationen för att träna fram-, mitt- och bakaxlarna i lika stor utsträckning bakre axeln. Övningar som side raises, front raises, shoulder pulls eller reverse flys är idealiska för detta och kan utföras särskilt bra tack vare särskilt jämnt tack vare TNT-motståndssystemet.

Muskelgruppen

Definierad rygg

Med en stark rygg får du en upprätt hållning i vardagen, undviker ryggsmärtor och behåller den typiska V-form. Med Bio Force är intensiv ryggträning hemma nu möjlig utan problem. Träna för en stark latissimus och för en stark latissimus och ökad ryggbredd främst med latsdragningar och rodd på kabelskivan och förbättra musklerna mellan skulderbladen främst med bred rodd eller marklyft.

Muskelgruppen

För en bred bröstkorg

För att träna bröstmusklerna optimalt rekommenderar vi en kombination av basövningar och isoleringsövningar. Med olika varianter av bänkpress och fjärilsrörelsen kan du optimera användningen av dina bröstmuskler dina bröstmuskler. Med Bio Force kraftstation kan du också utföra funktionella bröstövningar som rotationspress medan du står och samtidigt främja din bålstabilitet och atletism.

Muskelgruppen

Muskulösa armar

Bio Force viktstation från FINNLO är gjord för din perfekta armträning. Kombinationen av olika flexions- och extensionsrörelser Flexions- och extensionsrörelser från olika vinklar gör att du kan träna dina armar fullständigt och med maximal effektivitet. Använd antingen de ergonomiska handtagen eller latsdragstången och utför övningar som skivstångcurls, vridna curls eller hammarcurls för biceps och tricepssträckningar och axelpressar för triceps. Alla Armövningar kan utföras med Bio Force både sittande och stående och ger dig största möjliga frihet.

Muskelgruppen

Definierade magmuskler

För smala och definierade magmuskler kan Bio Force kraftstation användas för att utföra övningar som crunches på kabelskivan, sidoböjningar eller till och med funktionella rotationsövningar. Tack vare den innovativa TNT-motståndstekniken skapar magmuskelträning med Bio Force nya stimuli för din muskelutveckling.

Muskelgruppen

Skulpterade ben och rumpa

Till skillnad från många hemträningsmaskiner möjliggör Bio Force från FINNLO effektiv benträning hemma. Funktionella grundövningar som knäböj, Marklyft, men även isolerad bensträckarträning är enkelt möjligt och förbättrar styrkan och definitionen av dina ben. Komplettera din benträning med abduktion och adduktion på kabelhjulet och höftförlängningar med de medföljande fotbanden för en omfattande benträning.

Högkvalitativt utförandeHögkvalitativt utförande

Mer flexibilitet för din träning

Med Bio Force viktstation från FINNLO kan du göra alla de övningar hemma som normalt bara är möjliga på gymmet. Remskivorna, som kan placeras på olika sätt, möjliggör olika dragriktningar och kan flexibelt fästas på den robusta ramen med hjälp av handtagen eller latsstången. Detta gör att du kan växla mellan flera övningar med bara en rörelse och du kan göra individuella variationer beroende på dina träningspreferenser, kroppsstorlek och önskat övningsutförande. Bio Force har 4 användbara dragpunkter i axelhöjd för att reglera rörelseomfånget för drag- och pressövningar som rodd, bänkpress eller butterflies. Säkerhetskrokarna garanterar maximal säkerhet och fri upphängning av remskivorna för perfekt repstyrning.

Stationen har också extra dragpunkter på de nedre stagen bredvid sittdynan. Detta innebär att alla övningar som kräver dragkraft underifrån är möjliga. Till dessa hör side raises, front raises, curls, side bends och squats.

Du kan ta bort sittdynan med benmodul i ett enkelt steg så att du alltid har det utrymme du behöver i ditt träningsprogram. På så sätt kan du utföra stående övningar och funktionell träning med maximal rörelsefrihet.

Sixpack extra modulerSixpack extra moduler

Kompakt allroundmaskin

genom att använda latsstången, fotbanden eller handgreppen, samt en eller båda kabeldragningarna samtidigt, kan du utföra många individuella övningsvariationer och göra din träning ännu mer varierad. Till exempel kan draget ovanifrån också utföras med enkla handtag eller en stång, så att du kan välja dina egna individuella övningar.

För effektiv benträning är benmodulen ansluten till remskivan och kan sedan enkelt justeras i intensitet med hjälp av glidmekanismen.

Du kan ta bort sittdynan med benmodul i ett enkelt steg så att du alltid har det utrymme du behöver för att organisera din träning. På så sätt kan du utföra stående övningar och i synnerhet funktionell träning med maximal rörelsefrihet.

Cylinder för kvävgasCylinder för kvävgas

Mer rörlighet för din träning

Tack vare användningen av den revolutionerande TNT-motståndstekniken kräver Bio Force kraftstation från FINNLO inga vikter alls. Som ett resultat väger själva stationen bara 66 kg och kan enkelt flyttas runt i rummet tack vare de integrerade transportrullarna. Till skillnad från de flesta styrketräningsredskap för hemmabruk kan du därför placera Bio Force flexibelt i ditt hem och behöver inte en fast plats. Trots sin låga vikt är konstruktionen av Bio Force pålitligt robust och möjliggör även intensiv träning.

ÖvningsbildÖvningsbild

Kraftfull och tyst

Det höga motståndsintervallet i Bio Force från FINNLO möjliggör träning på alla prestationsnivåer. Träningsmotståndet kan väljas och ändras på några sekunder tack vare det smidiga glidlåset. Det totala motståndet sträcker sig upp till 55 kg per sida, som kan användas antingen självständigt eller kombineras med upp till 110 kg. Bio Force ger därmed även avancerade idrottare tillräckligt motstånd för nya muskelstimuleringar. Den exakta graderingen på 1,25 kg gör att du kan styra din träning exakt och erbjuder rätt motstånd för varje övning och varje träningsnivå.

Tack vare den innovativa TNT-tekniken från flygindustrin och de högkvalitativa remskivorna är motståndet särskilt jämnt fördelat. Tack vare den särskilt bekväma rotationen ger Bio Force en träningsupplevelse precis som på gymmet. Med denna användarvänliga design är träning med Bio Force nästan tyst och är därför idealisk för alla livssituationer.

Ytterligare kraftfulla fördelar

Med den medföljande tillbehörssatsen kan du börja träna direkt och fortsätta att variera dina träningspass! Den innehåller två handtag, två fotremmar, en AB-rem och en latsstång för maximal träningsvariation. Tack vare den flexibla användningen av tillbehören och de variabla inställningsmöjligheterna för dragriktningarna finns det över 100 möjliga kombinationer.

Ensam eller i par

Tack vare de två oberoende kabeldragningarna är det möjligt att träna på Bio Force med en träningspartner. Gör din träning ännu mer varierad och dra nytta av ömsesidig motivation och ännu mer kul!

TillbehörTillbehör

Allmänt

SKU 3842
Tillverkare FINNLO
Färg antracit
Material Stål
Gewicht 67 kg

Utbildningsmöjligheter

Bröstpress Ja
Flyes Ja
Axelpress Ja
Dra tillbaka Ja
Rodd Ja
Latsdrag Ja
Bicepscurl Ja
Triceps Ja
Benspark Ja
Bencurl Ja
Mage Ja
Benpress Ingen

Mått och vikt

Uppbyggd storlek (L x B x H) 125 x 165 x 208 cm (Utrymmeskrav 170 x 225 x 208 cm)
Takhöjd 210 cm
Viktskiva Ingen
Max motstånd 110 kg
Max kroppsvikt 135 kg

Försändelse

Leveranstid 4-8 arbetsdagar
Omfattning av leveransen Bio Kraft
Leveransinformation Leverans till curbside (Vänligen lämna ditt telefonnummer vid beställning, så vi kan ordna ett lämpligt leveransdatum för dig)
Privat användning
på produkten 2 år
på huvudramen 10 år
Sammanfattning av alla möjliga styrkeövningar med Bio Kraft

Du kan ta reda på hur du gör övningarna på rätt sätt och exakt vilka muskelgrupper som tränas genom att klicka på respektive övning.

5,0
20 Bewertungen
Write Your Own Review
Hur många stjärnor ger du vår produkt?

Kunderna frågar, våra träningsexperter svarar

Behöver du mer information om produkten? Ställ din fråga här. Våra träningsexperter svarar snabbt och enkelt.

Inga frågor
Vår rekommendation till dig


SportGymButiken - Skövde

Kåsatorpsvägen 9 541 34 Västra Götalands län Skövde
 bort
Arbetstid idag: 11:00 - 18:00
Måndag 11:00 - 18:00
Tisdag 11:00 - 18:00
Onsdag 11:00 - 18:00
Torsdag 11:00 - 18:00
Fredag 11:00 - 18:00
Lördag 11:00 - 15:00
Söndag Stängd
BUDO & Fitness - Hägersten

Västbergavägen 4 126 30 Stockholms län Hägersten
 bort
Arbetstid idag: 11:00 - 19:00
Måndag 11:00 - 19:00
Tisdag 11:00 - 19:00
Onsdag 11:00 - 19:00
Torsdag 11:00 - 19:00
Fredag 11:00 - 19:00
Lördag 11:00 - 16:00
Söndag 12:00 - 16:00
BUDO & Fitness - Arlöv

Staffanstorpsvägen 115 232 61 Skåne län Arlöv
 bort
Arbetstid idag: 11:00 - 18:00
Måndag 11:00 - 18:00
Tisdag 11:00 - 18:00
Onsdag 11:00 - 18:00
Torsdag 11:00 - 18:00
Fredag 11:00 - 18:00
Lördag 11:00 - 14:00
Söndag Stängd
BUDO & Fitness - Göteborg

Första Långgatan 30 413 27 Västra Götalands län Göteborg
 bort
Arbetstid idag: 11:00 - 18:00
Måndag 11:00 - 18:00
Tisdag 11:00 - 18:00
Onsdag 11:00 - 18:00
Torsdag 11:00 - 18:00
Fredag 11:00 - 18:00
Lördag 11:00 - 15:00
Söndag Stängd
MaxPuls AB - Norrköping

Enebymovägen 61 602 12 Östergötlands län Norrköping
 bort
4,65
Hammer Stores 5x vor Ort