upp

FINNLO MAXIMUM by HAMMER hemmagym M3

Handla direkt hos tillverkaren: 12 månaders extra garantiförlängning
FINNLO MAXIMUM by HAMMER

FINNLO MAXIMUM by HAMMER hemmagym M3

Hemmagym Art.-Nr.: 3632

Slut i lager

 • 96 kg viktmagasin och massiva styrstänger
 • Separata drag- och pressmoduler
 • Många tillbehör
 • Fria rörelser för bröstträning
Expertinformation om produkten
Frågor om produkten? Lägg till jämförelse Jämför alla Hemmagym
Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00 Telefon: +4973197488518
Dina fördelar
 • Fri garantiförlängning
 • Service från tillverkaren
 • Fri frakt
 • Fri retur
 • Köp först, betala sen!
37 990,00 kr
Inkl. 25% VAT, Exkl. frakt
Be om leveranstid


Bio Force Pro 5000 Hammer Fitness Nyhetsbrev Hammer-traning.se leverans Hammer-traning.se Säker betalning Hammer Sport AG - 100 ars erfarenhet Hammer Sport AG mer än 50 Länder världen över Dina fördelar hos Hammer
 • Max motstånd96 kg
 • Mått uppställt183 x 102 x 205-212 cm
 • KabeldragtornNej
 • Särskild egenskapBilateral

FINNLO MAXIMUM by HAMMER hemmagym M3

Gymträning hemma – utan kompromisser. Inspire M3 by HAMMER, hemmagymmet i premiumklass: Material i toppklass, perfekt ergonomi, stabil konstruktion med gymkvalitet och över 100 proffsiga övningar.

Helt enkelt unikt! App för Personal Training-Workout on Demand. Träna med proffsiga PT:s från Los Angeles, träningsentusiasternas Mecka.

Multigymmet Inspire M3 by HAMMER lämnar inget övrigt att önska:

Detta multigym kombinerar optimala funktioner och elegant studiodesign för hemmet. Inspire M3-multigymmet erbjuder helkroppsträning på hög nivå, samtidigt som det bara kräver ett utrymme på ca 2m². Med upp till 96 kg (215 lb) kan alla stora muskelgrupper få en rejäl genomkörare, vilket passar även rutinerade muskelbyggare. En riktig motivationshöjare: Med ”Personal Training on Demand” via Inspire-träningsappen får du proffsig personlig träning på högsta nivå. Din personliga tränare tränar ihop med dig i sitt M3, oavsett om det gäller ryggträning, muskelbyggnad eller explosiv styrka.

Unilaterala press- och dragalternativ för en omväxlande och effektiv träning för att öka styrkan och bygga muskler.

Många människor har en starkare och en svagare sida på grund av ojämn belastning i vardagen. På de flesta multigym som finns på marknaden utförs alla övningar bilateralt (båda press-/dragarmarna förflyttas samtidigt och beroende av varandra). Det gör att den starkare sidan automatiskt försöker kompensera för den bristande styrkan på den svagare sidan. Unilateral träning (båda press-/dragarmarna förflyttas oberoende av varandra) hjälper dig att jämna ut muskulär obalans. Ytterligare en anledning till att köra unilateral träning är den förebyggande effekten. Vid unilateral träning tränas de djupa musklerna väsentligt bättre och effektivare än med bilateral träning. De djupa musklerna stärks för att hjälpa till att förebygga skador vid vardagsaktiviteter och idrottsutövande. Dessutom har studier visat att unilateral träning ger en högre muskeltillväxt än bilateral träning.

Fria butterfly-övningar för bröstträning i olika träningspositioner.

Butterfly-draglinorna på sidorna ger möjlighet till en effektiv uppbyggnad av hela bröstmuskulaturen. Övre, mittre och nedre bröstmusklerna får en ordentlig genomkörare. Det är extra effektivt att ändra träningsposition i samma träningsset (1 set = flera repetitioner). Självklart är handtagen halkfria, snälla mot huden och kan vridas i olika lägen för att skona lederna.

Integrerad ”ab crunch” för intensiv och styrd magträning

Den integrerade magtränaren hjälper dig att undvika felaktigt utförda övningar och felaktiga positioner. Magmuskulaturen tränas isolerat och utmanas därmed maximalt för en snabbare muskeltillväxt.

Sittande rodd för bekväma roddövningar

Ab crunch-/roddmodulen erbjuder effektiva roddövningar för att du ska kunna utveckla starka ryggmuskler och en definierad latissimus.

Rehab-/fysiobencurl

Bencurlen kan ställas in på en minimal rörelsebana. Perfekt vid knäproblem eller efter en knäskada.

Dubbla kabeldrag med gradjustering

Det dubbla kabeldraget har rörliga rullar som gör att du kan träna i olika vinklar. Muskeln får då en omväxlande träning och extra belastning som främjar muskeltillväxten.

Studiofunktion: Inställbar lårkudde för olika benlängder

Lårkudden kan ställas in i sex olika lägen för olika benlängder och varierande övningar. Därmed passar Inspire M3 perfekt även om du är över 2 meter lång.

Separat bicepscurl

Denna förstklassiga bicepscurl är oslagbar för en effektiv träning av armmusklerna. Även i den här övningen överträffar Inspire M3 de flesta hemmagym.

Idealiskt: Kombinerad bensparks- och bencurlmodul

Bensparks- och bencurlfunktionen består av en modul som lätt kan ställas om med en snabbinställning. Vältränade lårmuskler är inte bara snyggt, utan är också den bästa förutsättningen för många sporter som jogging, cykling etc.

Handtag för abduktor- och adduktorträning

Lårens insida och utsida (adduktor- och abduktorträning) formar du med hjälp av de medföljande fotremmarna. Dessa övningar brukar vara extra populära hos kvinnor som vill förebygga celluliter. Även här briljerar Inspire M3: Du kan hålla dig i de bakre handtagen för att stå stadigt och därmed koncentrera dig fullt ut på övningen.

Ergonomiskt inställbar komfortsits med professionell stoppning

M3-komfortsitsen kan smidigt ställas in i sex lägen i höjdled. Det gör att sitthöjden kan anpassas perfekt till alla kroppslängder. Hemmagymmet passar därför bra för alla kroppslängder upp till 2 meter.

Professionell bröstpress på rak och ställbar bänk samt axelpress

Det ergonomiska ryggstödet kan ställas in i fyra olika lägen. Läge 1: Bröstpress på rak bänk, Läge 2: Bröstpress på lutande bänk 1, Läge 3: Bröstpress på lutande bänk 2 och Läge 3: Axelpress. Det hjälper dig att träna hälsosamt, med effektiv muskelbelastning och i en optimal träningsposition. Den professionella och mycket tåliga stoppningen gör att du sitter stadigt och bekvämt.

Högklassig konstruktion och elegant design för maximal belastning

Hemmagymmet M3 är trots sin höga kapacitet och robusthet snyggt att se på med en modern och läcker design. M3 smälter lätt in i alla miljöer. Grundkonstruktionen är av premiumstål som tål hög belastning. En högklassig och reptålig pulverlack i snygg, modern svart design bidrar till lång hållbarhet och smälter väl in i alla moderna miljöer. Dessutom har M3 multigym ett stängt rullager som tål hög belastning vid träning med maxvikt. Detta förstklassiga proffshemmagym passar även bra för tyngre användare, med en kroppsvikt upp till 150 kg.

Suveränt rörelseförlopp och högsta stabilitet

Remskivornas precisionskullager garanterar en otroligt smidig och tyst dragrörelse. Med en extra robust studiokonstruktion och fyra stödpunkter mot golvet står gymmet stadigt även vid övningar i sidled.

Ett gym inom hemmets fyra väggar med över 100 övningar för alla muskelgrupper

Tack vare flera separata stationer och träningsmöjligheter kan du utmana varje muskelgrupp på många olika sätt. Den omväxlande träningen och den genomtänkta utformningen hos multigymmet Inspire M3 från HAMMER hjälper dig att snabbt och målinriktat bygga upp dina muskler. Vill du också ha ett eget gym hemma? Och fortfarande träna professionellt och effektivt? Oavsett om du vill bygga muskler eller bibehålla eller förbättra din hälsa, så kan du träna professionellt och flexibelt med hemmagymmet M3 – när och hur du vill.

Inspire M3 by HAMMER – det professionella hemmagymmet för dina individuella träningsmål:

Art.nr 3969 FINNLO MAXIMUM hemmagym M3

Material i högsta kvalitet, perfekt ergonomi och många typer av övningar. Ett hemmagym i premiumklassen. Mångsidighet och snygg design
FINNLO hemmagym M3

M3-multigymmet från FINNLO MAXIMUM lämnar inte mycket övrigt att önska: Detta multigym kombinerar optimala funktioner och elegant studiodesign för hemmet. M3-multigymmet erbjuder helkroppsträning på hög nivå, samtidigt som det bara kräver ett utrymme på ca 2m². Med upp till 96 kg (215 lb) kan alla stora muskelgrupper få en rejäl genomkörare, vilket passar även rutinerade muskelbyggare.

 

NYHET:Samtliga drag- och pressmoduler kan röras åt vänster och höger oberoende av varandra. Det gör att du kan träna ännu mer intensivt. Det isolaterala rörelsemönstret gör att varje sida av kroppen måste förflytta 50 % av belastningen. Det ger inte bara en extremt symmetrisk muskeluppbyggnad utan främjar även din intermuskulära koordination och förbättrar aktiviteten i kroppens muskler.

En högkvalitativ stålkonstruktion, remskivor i premiumklass, vajrar som kan lyfta upp till ett ton och precisionskullager för en otroligt smidig dragrörelse. Ett tåligt och robust multigym med en elegant och modern design som inspirerar dig att träna. Alla viktiga styrkeövningar samt funktionell och sportspecifik kinetikträning kan utföras perfekt på FINNLO MAXIMUM M3-hemmagymmet. Rodd, latsdrag, axelpress, bröstpress, benspark och bencurl, abduktions- och adduktionsträning, tåhävningar samt träning av de raka och sneda bukmusklerna är bara några av de många proffsövningarna som du kan utföra på M3-multigymmet.

M3-multigymmet är tillverkat i en extremt hållbar stålkonstruktion och har högkvalitativ pulverlack i grafitgrått/svart. Remskivornas precisionskullager garanterar en otroligt smidig och tyst dragrörelse.

Den ergonomiska sitsen kan justeras individuellt så att du alltid får en bekväm och stabil träningsposition. Vikterna är klädda med extra slitstark kanvas och omger de 96 kg (215lb) som du kan lyfta under träningen.

Följande träningsmål kan förverkligas med multigymmet M3:
FINNLO hemmagym M3
 • En definierad överkropp, muskulösa armar, en bred V-formad torso och ett definierat sexpack
 • Tonade och definierade benmuskler, lår, sätesmuskler och vader
 • Från hälsoinriktad träning till styrketräning för elitidrott
 • Träning för en sund rygg hela vägen till uppbyggning och skulptering av ryggmusklerna

Multigymmets många övningar ger en bra och varierad träning för alla muskelgrupper. Med sina varierande övningar och genomtänkta form kommer FINNLO MAXIMUM M3 att hjälpa dig att snabbt och systematiskt bygga muskler utan kompromisser. Vill du också ha ett eget gym hemma? Och fortfarande träna professionellt och effektivt? Oavsett om du vill bygga muskler eller definiera dina befintliga så kommer FINNLO MAXIMUM M3 låta dig träna professionellt och flexibelt precis när du vill.

FINNLO MAXIMUM M3: Professionella träningsmöjligheter
 • Butterfly (bröstmuskler)
 • Lårets insida och utsida (adduktor- och abduktorträning)
 • Lårets fram- och baksida (benspark/bencurl)
 • Biceps curls/triceps extensions (olika varianter)
 • Situps (magmuskler)
 • Rodd (övre ryggen)
 • Latsdrag (breda ryggmuskeln)
 • Axelpress (olika varianter)
 • Bröstpress (olika varianter)
 • Hip extensions (sätesmuskler)
 • Funktionella dragövningar för skuldergördel, arm- och magmusklerna
 • Benpress och tåhävningar (med tilläggsbänk)
 • Raka och sneda situps (vadderad tilläggsdragstång)
FINNLO MAXIMUM M3 – Intensiv gymträning inom hemmets fyra väggar Många övningar, hög belastning

Tack vare kombinationen av fria och styrda övningar är bröstpressenheten i M3 perfekt för effektiv träning av bröstmuskulaturen. Medan hela bröstmuskulaturen används vid bröstpress, kan det yttre bröstmuskelpartiet tränas specifikt med fria butterflies. Med M3-kabeldrag kan du rikta in dig på vissa muskelpartier och träna i olika positioner.

FINNLO MAXIMUM M3-hemmagymmet erbjuder också många övningar för dig som vill träna fram V-formen och definiera ryggmusklerna. Med latsstången kan du göra latsdrag antingen bakom nacken eller mot bröstet. Tack vare en separat draganordning kan du även göra roddövningar.

Armmusklerna får sitt med bicepscurls, tricepspress eller kombinationsövningar. FINNLO MAXIMUM M3 utmärker sig också med sin professionella benträningsmodul. Här kan du äntligen träna benmusklerna lika flexibelt och lika bra som på ett gym. Till skillnad från vanliga hemmagym som finns på marknaden kan du träna både benspark och bencurl med FINNLO MAXIMUM M3. En snabbinställning gör att du snabbt växlar fram och tillbaka mellan övningarna.

FINNLO hemmagym M3

Lårens insida och utsida (adduktor- och abduktorträning) formar du med hjälp av de medföljande fotremmarna. Dessa övningar brukar vara extra populära hos kvinnor som vill förebygga celluliter.

Självklart har multigymmet FINNLO MAXIMUM M3 även funktioner för benträning och sexpacksövningar samt varierande axelträning med front- och sidolyft. Med en maximal viktbelastning på 96 kg får även erfarna muskelbyggare sitt lystmäte. Motståndet ställs in snabbt och exakt med en variabel sprint.

Optimal träningsergonomi med flexibla inställningsmöjligheter

M3-komfortsitsen och det ergonomiska ryggstödet kan ställas in vertikalt i flera lägen. Du kan också ställa in ryggstödets lutning. Det gör att sitthöjden kan anpassas flexibelt till alla kroppslängder. Multigymmet FINNLO MAXIMUM M3 passar därför bra även för kroppslängder över 2 meter.

FINNLO MAXIMUM M3 träningstips:
Om du ska bygga muskler eller träna styrkeuthållighet beror på vilka mål du har med din träning och på olika belastningsparametrar. De viktigaste belastningsparametrarna utgörs av intensiteten och varaktigheten, omfattningen, förhållandet mellan belastning och pauser samt hur ofta träningen utförs.

Om du tränar regelbundet kommer du, beroende på ditt träningsmål, att öka din styrka resp. förbättra din styrkeuthållighet. Då måste du också anpassa vikterna kontinuerligt, för att fortsätta att göra framsteg. I stället för vikterna ska du bland annat också ändra typen av övningar, antalet övningar, antalet set eller repetitioner eller sättet du utför övningen på, för att utmana ännu mer. Om du vill bibehålla din styrka eller bli ännu starkare rekommenderar vi regelbunden träning. Att dela upp träningen (split-training) av överkropp, bål och ben på olika dagar gör att du kan träna oftare utan att överbelasta vissa muskelgrupper.

  Viktig produktinformation:
 • Proffsigt ”studio”-gym för hemmet med över 40 övningar för alla stora muskelgrupper
 • Drag- och pressmoduler som kan förflyttas oberoende av varandra
 • Motståndssystem med viktskivor (96 kg, 20 skivor à 4,5 kg + 6 kg topplatta)
 • Proffsig funktion för benspark/bencurl med snabbjustering
 • Komfortsits som kan justeras vertikalt i flera lägen
 • Kullagrade remskivor för friktionsfri träning utan ryck
 • Ergonomiskt ryggstöd, justerbart vertikalt och i lutning
 • Butterfly med kabeldrag för fri träning och olika träningspositioner
 • Bröstpressenhet med styrd eller fri rörelse
 • Curl-enhet för fria övningar, stående
 • Crunch-enhet för effektiv träning av mage och sexpack
 • Professionella studiotillbehör: bred curlstång med vridbart fäste, fotrem
 • Typ av övningar: Butterfly, bröstpress, latsdrag, bencurl, benböj, armcurl, rodd, triceps (press och drag), crunches, adduktor, abduktor, ryggdrag m.m.
 • Premiumkabeldrag med maximal belastning på över 1 000 kg
 • Heltäckande skydd för vikterna
 • Utförliga anvisningar för olika övningar
 • Färg: svart/antracit
 • Mått uppställt (L x B x H): 183 x 102 x 205 cm
 • Utrymmesbehov: (L x B x H): 220 x 290 x 210 cm
 • Max kroppsvikt: 150 kg
 • Vikt: 239 kg

Mer information

Märke FINNLO MAXIMUM by HAMMER
Funktioner/Extrautrustning Proffsigt ”studio”-gym för hemmet med över 40 övningar för alla stora muskelgrupper
Motståndssystem med viktskivor (20 styck á 4,5 kg)
Max. dragmotstånd: 96 kg
Proffsig funktion för benspark/bencurl med snabbjustering
Komfortsits som kan justeras vertikalt i flera lägen
Kullagrade remskivor för friktionsfri träning utan ryck
Viktskiva 96 kg
Max motstånd 96 kg
Justerbart säte Ja
Bröstpress Ja
Flyes Ja
Bicepscurl Ja
Triceps Ja
Rodd Ja
Benspark Ja
Bencurl Ja
Benlyft Ja
Repcrunches (mage) Ja
Dra tillbaka Ja
Axelpress Ja
Latsdrag Ja
Sträckbar i sidled Ja
Benpress Nej
Tricepsrep Ja
Träningsmöjligheter Bröstpress, butterfly, axelpress, bicepscurl, latsdrag, rodd, crunches, tricepspress/-drag, marklyft, frontdrag, frontlyft, axellyft, sidolyft, benspark, bencurl, hip extension,
Vikt 239 kg
Färg antracit/svart
Max kroppsvikt 150 kg
Uppbyggd storlek (L x B x H) 183 x 102 x 205 cm (utrymmesbehov: 220 x 290 x 210 cm)
Leveranstid 6-8 arbetsdagar
Leveransinformation Leverans till tomtgräns (lämna ditt telefonnummer vid beställningen så att vi kan hitta en lämplig leveranstid för dig)
+12 månaders garantiförlängning GRATIS FINNLO MAXIMUM by HAMMER hemmagym M3

Garanti

Tillverkaren garanterar för FINNLO MAXIMUM by HAMMER hemmagym M3

Användning Garanti Garanti på huvudramen
Privat bruk36 + 12 månader10 årför träning hemma
Semiprofessional bruk12-för användning på hotel och klubbar

Frakt

 • Vid ordrar över 2000 SEK erbjuder vi fri frakt.
 • Din beställning kommer att levereras omedelbart efter att vi har mottogit din betalning
 • Leverans tar 6-8 arbetsdagar
 • Leverans att stävja (Lämna gärna ditt telefonnummer vid beställning så att vi kan ordna en lämplig leveransdatum för dig)
 • Frakt direkt från tillverkaren
 • Gratis retur

Klagomål & tjänst

Returen är gratis! Vid en retur ber vi dig att kontakta oss via e-post eller telefon så att vi kan organisera hämtning.

Kontakta oss gärna om du har några problem med vår utrustning. Vi kommer att ta hand om det omedelabart.

 • Bröstpress
 • butterfly
 • axelpress
 • bicepscurl
 • latsdrag
 • rodd
 • crunches
 • tricepspress/-drag
 • marklyft
 • frontdrag
 • frontlyft
 • axellyft
 • sidolyft
 • benspark
 • bencurl
 • hip extension


Recensioner till denna produkt

FINNLO MAXIMUM by HAMMER hemmagym M3 Genomsnittligt recension: 0.0 av 5.0 stjärnor

Vilket betyg skulle du ge denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärna 3 stjärna 4 stjärna 5 stjärna
Kvalitet
Pris
Service


Kunder som köpt denna produkt har även köpt

 • FINNLO by HAMMER Paralleldraghandtag
  FINNLO by HAMMER Paralleldraghandtag
  350,00 kr
  Inkl. 25% VAT, Exkl. frakt
  Köp nu
 • FINNLO by HAMMER Multigrepp
  FINNLO by HAMMER Multigrepp
  350,00 kr
  Inkl. 25% VAT, Exkl. frakt
  Köp nu
 • FINNLO by HAMMER Skydd golvmatta XL
  FINNLO by HAMMER Skydd golvmatta XL
  590,00 kr
  Inkl. 25% VAT, Exkl. frakt
  Köp nu
 • FINNLO MAXIMUM by HAMMER Benpress LP3 (Tilläggsmodul)
  FINNLO MAXIMUM by HAMMER Benpress LP3 (Tilläggsmodul)
  9 990,00 kr
  Inkl. 25% VAT, Exkl. frakt
  Köp nu
 • FINNLO MAXIMUM by HAMMER Latsstång
  FINNLO MAXIMUM by HAMMER Latsstång
  990,00 kr
  Inkl. 25% VAT, Exkl. frakt
  Köp nu


12

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00