upp

FINNLO by HAMMER Hemmagym Autark 2200

Handla direkt hos tillverkaren: 12 månaders extra garantiförlängning
FINNLO by HAMMER

FINNLO by HAMMER Hemmagym Autark 2200

Hemmagym Art.-Nr.: 3944

Slut i lager

FINNLO by HAMMER Hemmagym Autark 2200 5.0 5 9
 • Många träningsmöjligheter
 • Säker och stabil stålrörsram
 • Uppgraderbar upp till 100 kg
 • Justerbart säte och ryggstöd
Expertinformation om produkten
Frågor om produkten? Lägg till jämförelse Jämför alla Hemmagym
Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00 Telefon: +4973197488518
Dina fördelar
 • Fri garantiförlängning
 • Service från tillverkaren
 • Fri frakt
 • Fri retur
 • Köp först, betala sen!
14 990,00 kr
Inkl. 25% VAT, Exkl. frakt
Be om leveranstid


Bio Force Pro 5000 Hammer Fitness Nyhetsbrev Hammer-traning.se leverans Hammer-traning.se Säker betalning Hammer Sport AG - 100 ars erfarenhet Hammer Sport AG mer än 50 Länder världen över Dina fördelar hos Hammer
 • Max. Motstånd100 kg
 • Mått165 x 166 x 215 cm
 • KabelsystemJa
 • SärdragButterfly pads

FINNLO by HAMMER Hemmagym Autark 2200

Autark 2200 hemmagym från Finnlo erbjuder möjligheter för ambitiösa styrkeidrottare. Förutom butterfly, latsdrag och rodd, finns det i denna maskin dessutom möjlighet till ben-, biceps- och magträning. Tricepsrep, latsstång och öglor med repdrag, som är är rörligt monterade på den laterala dragmodulen på Autark 2200, och tack vare det 160° roterande trissystemet kan man genomföra en omfattande två-armad kabelträning. Din kropp får funktionell träning och ryggraden stabiliseras. Autark 2200 hemmagym har dessutom mycket hög komfort: Den ergonomiska sitsen och ryggstödet är vertikalt justerbara och ger optimal ergonomisk träning. Maskinen har en stabil stålrörsram och kullagerrullar. Viktblock till Autark 2200 hemmagym väger 80kg och är indelade i 16 skivor à 5 kg. Den kan även uppgraderas med ytterligare 20 kg.


Leveransnotering: Observera att detta är en modulärt oberoende serie. Autark 2200 består av basen av Autark 1500 och tilläggsmoduler. Observera att den därför levereras i en kartong märkt "Autark 1500"

Vi rekommenderar följande tillbehör:

Art.-Nr. 3944 Hemmagym Autark 2200

FINNLO hemmagym Autark 2200 Gymträningstorn och "Kraft-Turbo" för professionell kondition och styrketräning hemma.

Inklusive bensträck/bencurlfunktion, separat sidoenhetscurl och höjdjusterbar kabeldragmodul. Utvidgningen av FINNLO Autark 1500 med fler övningsmöjligheter. Med Premium Multi-Gym Autark 2200 Finnlo kan du äntligen också träna hemma precis som på professionella gym. Du tränar alla stora muskelgrupper. Utrustad med ett viktblock på 80 kg (tillval uppgraderas upp till 100kg) är effektivt muskelbyggande med full möjlighet att träna för professionella utövare. Styrketräning med Finnlo Autark 2200 bygger snabbt och effektivt muskler, stärker eventuella brister så som rygg och ben och definiera hela kroppen. Ett 160 graders vridbart sidovalssystem garanterar perfekta isolerade övningar och träningsvarianter. Systemet är justerbart i höjd och motsvarar strukturen av repstationer i professionella gym.

Med FINNLO Autark 2200 kan följande mål uppnås:

 • Herrar: Bred muskulös V-Cross
  Kvinnor: Stärka rygg
 • Herrar: Starka, definierade axlar
  Kvinnor: Toning axlarna
 • Herrar: Muskulösa överarmar
  Kvinnor: Toning armar
 • Vältränade muskulösa ben
  Kvinnor: Toning ben
 • Sex-Pack och definierade bröstmuskler

Tack vare de många enskilda träningsmöjligheterna kan du träna varje muskelgrupp mångsidigt. Det breda utbudet av träningstyper, liksom den sofistikerade geometrin hos Autark 2200 garanterar en snabb och målinriktad toning hemma utan kompromisser. Vill du ha ett gym i ditt eget hem och ändå träna på ett effektivt sätt? Oavsett om du vill bygga muskler eller definiera din kropp kan du med Finnlo Autark 2200 träna professionelt och flexiblt när, var och hur du vill.

 

FINNLO Hemmagym Autark 2200 - Intensiva Workout-Möjligheter l Många övningar, intensiv träning
FINNLO hemmagym Autark 2200

För att träna bröstmusklerna kan antingen klassiska bänkpressen eller butterflyenheten användas. Under bänkpress tränas alla bröstmusklerna som kan tränas med butterfly.
För en bred V-cross och starkare ryggmuskler så har Finnlo Autark 2200 med många träningsmöjligheter. Med stången kan du utföra träning antingen i nacken eller bröstkorgen. Genom en separat kabelenhet är även roddövningar fullt möjligt. Armmuskler kan tränas, t.ex. biceps, tricepsextension eller kombination och flera övningar.

FINNLO hemmagym Autark 2200

En speciell egenskap hos Autark Finnlo 2200 är den professionella benträningsmodulen. Här är äntligen en komplett workout för benmusklerna på gymnivå möjligt. Till skillnad från vanliga hemmagym på marknaden kan du med detta hemmagym träna lika effektivt som på gym.
De inre och yttre låren kan fås i form med den medföljande fotslingan. Dessa övningar är mycket populära för att motverka celluliter, särskilt hos kvinnor, och för att ta itu med skinkor och lår.

FINNLO hemmagym Autark 2200

Också magträning, en omfattande axelträning med främre och laterala höjer, är möjligt med Autark 2200. En lateral kabel-modul möjliggör effektiv och bilateral kabeldrag. Systemet är monterat för att rotera 160 grader och kan optimalt användas i varje träningsposition. En snabb justering ger en bekväm ändring av träningsnivån.
Upp till 80 kg max viktbelastning. Viktsblocken är indelade i 16 skivor på 5 kg, som kan justeras snabbt och exakt genom en rörlig tapp. Viktsblock kan uppgraderas med ytterligare viktskivor (Artikelnr 3835) på 20 kg. Armspaken har maximal dragmotstånd på 90 och 135 kg vilket möjliggör många effektiva övningar.

Optimal ergonomisk träning med steglös justering
FINNLO hemmagym Autark 2200

Autarks komfortabla och ergonomiska ryggstöd kan justeras flera gånger vertikalt, och du kan även justera lutningsvinkeln. Du kan justera sitthöjden för att passa alla storlekar. Autark hemmagym 2200 är idealiskt för personer över 2 meter. Butterflyarmar erbjuder många inställningsmöjligheter: De kan internt justeras 5 gånger i en vinkel utåt. Perfekt för att bygga muskulösa, breda muskler på bröstet.

Perfekt tillbehör: Varierande träning med mångsidiga handtag

Professionella gumhandtag och stavar ingår. Med ergonomiskt utformade stänger tränar du dina ryggmuskler perfekt, med curlstången bygger du snabbt och effektivt imponerande armmuskler. Tricepsrep använder du för att bygga och tona de bakre armmusklerna.

Stabil, säker konstruktion och perfekt kabelteknik

Även vid hög viktsbelastning är hemmagymmet Finnlo Autark 2200 trygg och stadig på marken. Återigen, till skillnad från enklare varianter på marknaden så har denna betydligt fler möjligheter. Kvalitetskablarna har kullager och erbjuder ett perfekt och ett nästan tyst glid, även vid högre viktsbelastningar.

 

FINNLO Autark 2200 träningstips

För bästa tillväxtstimulering och muskeluppbyggnad är det lämpligt att träna en muskelgrupp helt innan du går vidare till nästa muskelgrupp. Börja med bänkpress och sedan omedelbart till butterfly. Om du bara har en liten tidsbudget för träning, kan du även träna antagonistiska muskelgrupper, det vill säga motståndsmuskler, växelvis. Då du kan spara tre gånger tiden dagligen och träna väldigt intensivt.

Sammanfattning och översikt

Finnlo hemmagym Autark 2200 innehåller allt att du behöver för en omfattande, professionell styrketräning hemma. Autark 2200 skiljer sig väsentligt från konventionella maskiner som finns på marknaden. Med en maximal vikt av 80 eller 100 kg och många träningsmoduler kan alla stora muskelgrupper i kroppen tränas på ett effektivt sätt. Fär att göra övningen mer varierad, ingår i 2200 tre olika grepp: En stor vadderad stång, en roterbar curlstång och ett professionell tricepsrep. Med en storlek på endast 165 x 166 x 215 cm (L x B x H) och ett utrymme på endast 205 x 266 x 215 cm (L x B x H) kräver ditt hemmagym väldigt liten plats och kan vara optimalt i mindre lägenheter.

Viktig produktionformation:
 • Styrketräningstorn med över 30 övningar för alla stora muskelgrupper
 • Motståndssystem för viktskivor (80 kg, 16 stycken, var och en 5 kg)
 • Maximalt dragmotstånd på 90 kg, som kan utökas till ett dragmotstånd av 135 kg för extravikter på 20 kg. Artikelnr3835)
 • Professionell bencurl / eller. bensträckfunktion med snabbjustering
 • Side, rotera 160 grader och monterade höjdjusterbara rullsystem
 • Curl-enhet för fristående övningar
 • Komfortsits justerbar vertikalt
 • Kullagrade drag rullar för smidig träning
 • Ergo ryggstöd med svankstöd, tunn ram i vertikalt justerbara vinklar
 • Butterfly för olika träningsvinkel 5x internt och externt justerbar
 • Crunch enhet för effektiv mag och Sixpack Träning
 • Professionella gymtillbehör: vadderad stång, triceps rep och roterbart monterade curl Bar
 • Tränings former: butterfly, bänkpress, lat, ben curl, arm curl, rodd, triceps / -dra, crunches, och mer.
 • Helt inkapslad metallkappa
 • Storlek (L x B x H): 165 x 166 x 215 cm
 • Utrymme(L x B x H): 205 x 266 x 215 cm
 • Max. tillåten kroppsvikt: 120 kg
 • Färg: antracit / svart

Mer information

Märke FINNLO by HAMMER
Funktioner/Extrautrustning Bilateral träningsmöjlighet genom sidodragmodul (Cable Tower): 160 ° vridbar och höjdjusterbara trissa system för max. tränings variationer
Ergonomisk komfortvadde individuellt justerbara
Uppgraderbart upp till 100 kg
Kullagerrullar
Stålrörsram
Viktskiva 80 kg (16 plattor à 5 kg)
Max motstånd 90 kg
Uppgraderingsbar med extra vikter Ja
Justerbart ryggstöd Ja
Justerbart säte Ja
Bröstpress Ja
Flyes Ja
Bicepscurl Ja
Triceps Ja
Rodd Ja
Benspark Ja
Bencurl Ja
Repcrunches (mage) Ja
Dra tillbaka Nej
Axelpress Nej
Latsdrag Ja
Sträckbar i sidled Ja
Benpress Nej
Träningsmöjligheter Butterfly,bankpresslatdrag,bencurl,armcurl,rodd,tricepsdrag,magträning,bilateral utbildning på lat tornet
Vikt 240 kg
Färg anthracit/brun
Max kroppsvikt 120 kg
Uppbyggd storlek (L x B x H) 165 x 166 x 215 cm
Leveranstid 6-8 arbetsdagar
Leveransinformation Leverans till stärva (Lämna gärna ditt telefonnummer vid beställning så att vi kan ordna en lämplig leveransdatum för dig)
+12 månaders garantiförlängning GRATIS FINNLO by HAMMER Hemmagym Autark 2200

Garanti

Tillverkaren garanterar för FINNLO by HAMMER Hemmagym Autark 2200

Användning Garanti Garanti på huvudramen
Privat bruk36 + 12 månader10 årför träning hemma

Frakt

 • Vid ordrar över 2000 SEK erbjuder vi fri frakt.
 • Din beställning kommer att levereras omedelbart efter att vi har mottogit din betalning
 • Leverans tar 6-8 arbetsdagar
 • Leverans att stävja (Lämna gärna ditt telefonnummer vid beställning så att vi kan ordna en lämplig leveransdatum för dig)
 • Frakt direkt från tillverkaren
 • Gratis retur

Klagomål & tjänst

Returen är gratis! Vid en retur ber vi dig att kontakta oss via e-post eller telefon så att vi kan organisera hämtning.

Kontakta oss gärna om du har några problem med vår utrustning. Vi kommer att ta hand om det omedelabart.

 • Butterfly
 • bankpresslatdrag
 • bencurl
 • armcurl
 • rodd
 • tricepsdrag
 • magträning
 • bilateral utbildning på lat tornet


Recensioner till denna produkt

FINNLO by HAMMER Hemmagym Autark 2200 Genomsnittligt recension: 5.0 av 5.0 stjärnor

Vilket betyg skulle du ge denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärna 3 stjärna 4 stjärna 5 stjärna
Kvalitet
Pris
Service
Kvalitet
Pris
Service
Kanon kvalitet på detta hemmagym

Kanon kvalitet på detta hemmagym.Monteringen går som en dans med en mycket utmärkt bruksanvisning,och att alla skruvar,brickor och muttrar separat sorterade i påsar med nummer efter bruksbeskrivningens sidor.Väl värt pengarna.

Johnny Gunnarsson den 2016-11-10

Kvalitet
Pris
Service
Fitnesstudio för hemmet

Efter att ha gett upp gymmet, ville jag ända inte ga miste om styrketräning en gang i veckan! Stationen Autark 2200 ger verkligen manga olika träningsmöjligheter. Speciellt latsdrag kan jag inte vara utan!!!

Leveransen kom som bestämt inom 3 dagar efter beställning!
Monteringen tar lite väl lang tid, men den som en gang haft kul med Lego kommer att njuta av den. Till varje litet steg finns tillhörande delar utmärkta i speciella förpackningar. WOW!
Pa en del var kransen trasig, men den ersattes direkt och störde inte träningen det minsta.
Pa det stora hela är jag mycket nöjd och skulle definitivt rekommendera denna!

Jag avrader alla fran att köpa de billigare varianterna. Det är värt att lägga lite mer pengar pa en produkt man fortfarande kan ha kul med om 10 ar!!!

Franz den 2014-09-19

Kvalitet
Pris
Service
Beställde efter perfekt radgivning – helt och hallet nöjd!

Jag hade sett och provat pa detta redskap i München. Fick perfekt och trevlig radgivning där. När jag fick prova pa det bestämde jag mig för att investera i det. Efter beställning, snabb och säker leverans. Monteringen gick precis som man kan önska. Träningen likasa! Allt rullar pa som det ska, tyst är den ocksa, användarvänlig, och det gar smidigt att växla mellan de olika övningarna! Stationen ger mig och min 15-ariga son mycket nöje!

Tom60 den 2014-03-04

visa alla
Kvalitet
Pris
Service
Super Kraftstation 2200

Jag är mycket nöjd med denna, monteringen var lätt tack vare den medföljande beskrivningen och allt satt som det skulle, utomordentligt sportredskap

L.G den 2014-02-14

Kvalitet
Pris
Service
Superkul redskap!!!!!

Vi är imponerade av denna station,monteringen gick verkligen bra och problemlöst,priset är verkligen bra sett till kvaliteten.....grym utformning och allt sitter som det ska.. Att träna pa denna är kul, sa manga olika varianter är möjliga ..fantastisk grej!!!!!!!!!!

Steffpeff den 2014-02-07

Kvalitet
Pris
Superprodukt

Jag är helt och hallet nöjd med finnlo autark 2200, superprodukt och superleverans :-) tack sa mycket än en gang

sg den 2013-09-23

Pris
Service
Kvalitet
utomordentlig kvalitet (service, utformning och anvädning)

Länge handlade jag bara böcker och DVDs pa Internet.

Men Hammer levererade, pa kortast möjliga tid, ett väl utformat och användarvänligt sportredskap

- FINNLO Autark 2200. Monteringen var enkel; dessutom fick jag vänliga och talmodiga svar pa alla mina fragor.

Snart kommer nästa beställning.

Folke den 2012-12-21Kunder som köpt denna produkt har även köpt

 • FINNLO by HAMMER Autark extravikter
  FINNLO by HAMMER Autark extravikter
  1 190,00 kr
  Inkl. 25% VAT, Exkl. frakt
  Köp nu
 • FINNLO by HAMMER Latsstång med 94 cm grepp
  FINNLO by HAMMER Latsstång med 94 cm grepp
  590,00 kr
  Inkl. 25% VAT, Exkl. frakt
  Köp nu
 • FINNLO by HAMMER Latsstång med 78 cm grepp
  FINNLO by HAMMER Latsstång med 78 cm grepp
  490,00 kr
  Inkl. 25% VAT, Exkl. frakt
  Köp nu
 • FINNLO by HAMMER Tricepsstång
  FINNLO by HAMMER Tricepsstång
  350,00 kr
  Inkl. 25% VAT, Exkl. frakt
  Köp nu
 • FINNLO by HAMMER Tricepshandtag V-format
  FINNLO by HAMMER Tricepshandtag V-format
  390,00 kr
  Inkl. 25% VAT, Exkl. frakt
  Köp nu
 • FINNLO by HAMMER Roddhandtag
  FINNLO by HAMMER Roddhandtag
  350,00 kr
  Inkl. 25% VAT, Exkl. frakt
  Köp nu


Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

 • FINNLO MAXIMUM by HAMMER hemmagym M3
  FINNLO MAXIMUM by HAMMER hemmagym M3
  37 990,00 kr
  Inkl. 25% VAT, Exkl. frakt
  Köp nu


12

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00