upp

Bra löpband som gör att du kommer i form snabbt

bra lopband

Bra löpband gör att du optimerar din fettförbränning, förbättrar din kondition och gör att hjärtat och lungorna stärks samt att du får även starkare muskler med på köpet.

Om du vill få mycket för dina pengar är ett bra löpband det bästa för din hälsa både kortsiktigt och långsiktig då det ger dig mera energi som gör att du orkar din vardag bättre.

Vad ett bra löpband ger dig

Ett bra löpband är ofta utrustat med en display där du kan följa din träning och registrera de framsteg som du gör. Du kan se hur många kalorier du förbränner, i vilken hastighet och hur långt du löper, du kan höja eller sänka lutningen för mera motstånd samt mycket annat. På de flesta nyare löpband kan du även mäta din puls om du vill avancera din träning och hålla koll när du ligger på din maxpuls, för det är då din träning är som mest intensiv.

När du ska köpa ett bra löpband är det viktigt att du tänker på längden på löpbandet. För att få den bästa effekten ska löpbandet vara lagom långt för din steglängd och din löpstil. En regel är att utgå från hur lång du är - är du kort så ska du välja ett kortare löpband och är du lång så ska du välja ett lite längre. Kolla in vårt test av löpband här.lopband bra

Bra löpband för dig som tränar hemma

Idag är det riktigt populärt att träna hemma på löpband, och då vill man gärna ha ett bra löpband som passar en själv. Är du den som gillar att löpa dagligen och att kontrollera din träning, är ett lite mer avancerat löpband perfekt för dig t.ex. vårt topprankade FINNLO by HAMMER Löpband Endurance.

Endurance är ett bra löpband på vilket man kan öka lutningen upp till 15% och springa upp till 20 km/h. Dessutom är det väldigt skonsam för lederna och ger ett bra grepp då vi använder oss av SUPER SOFT på löpytan.

Är du däremot den som gillar lite enklare träning, och bara har lust att träna några gånger i veckan i ditt eget tempo har vi självklart också bra löpband för dig. Enklare löpband är perfekt för dig som är lite kortare och som springer för att få vardagsmotion. Vi rekommenderar vårt HAMMER Löpband Life Runner LR16i som ett enklare men ändå mycket bra löpband till vardagsmotionären.

Löpbandet har en lite mindre springyta på 132 x 43 cm vilket gör det enkelt att placera var som helst i lägenheten eller huset. Den har även en upp till 12% vilket gör att du också kan backträna. Life Runner LR16i är också ett mycket prisvärt löpband men i toppkvalitet.

Här kan du läsa om olika tester på löpband.


Bra löpband

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00